Åpen tur med Agder Historielag!

Åpen tur med Agder Historielag!

Agder Historielag | Oslo & Sverige | buss |

KUN 10.450,- per pers.
Ved påmeldingen innen 10. juli
Når
30. august - 3. september
Antall dager
5
Avreise fra
Lyngdal/Evje/Arendal
Reisen er overstått!

At Oslo har mye å by på er noe vi alle vet. Nå kan du bli med Agder Historielag og Ivar  Haugen  på en historisk opplevelsestur til vår vakre hovedstaden. Vi starter på Evje, og første stopp på Berger museum ved Drammen, et av landets best bevarte industrisamfunn. De neste tre dagene vil opplevelsene stå i kø – Men de inkluderer blant andre Akershus slott og festning, Forsvarsmuseet, Hjemmefrontmuseet, Nordisk bibelmuseum, Frammuseet, Kon-Tiki-museet, Norsk Folkemuseum, HL-senteret, Vigelandsmuseet og Historisk museum.MM. Retur via Sverige. Den siste dagen tar vi turen opp Holmenkollveien for besøk og omvisning i skimuseet og hopptårnet i Holmenkollbakken og Roseslottet ved Frognerseteren. Det hele avslutter vi med en hyggelig tur med Color Line fra Strømstad til Sandefjord.

Tagger:, , , , , , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Onsdag 30. august 2023

Evje – Oslo: Vi starter fra  Lyngdal Inn kl 06.00 og kjører via Hægebostad og Sveindal til Evjemoen. Kl 08.00 kjører vi mot Arendal og videre på E18. Muligheter for påstigning underveis til Brokelandsheia hvor vi tar et stopp der vi kan få oss litt kaffe og mat. Etter pausen fortsetter vi på E18 mot Drammen og til Berger Museum, som er et av landets best bevarte industrisamfunn .Vi spiser god lunsj (inkl) på Cafe Jebsen før vi får omvisning på museet. Etter besøket der kjører vi til Oslo og sjekker inn på Quality Hotel 33 på Økern, som blir vår base. Vi samles til middag på kvelden.

 

Dag 2

Torsdag 31. august 2023

Opphold i Oslo: Vi koser oss med frokost på hotellet før vi møter vår guide og finner våre plasser i bussen. Guiden er med oss hele dagen. Vi skal besøke og få omvisning på Akershus Festning, Akershus Slott. Vi får se det kongelige Mausoleet, Forsvarsmuseet, Hjemmefront museet og det Nordiske Bibelmuseum. Lunsj legges inn underveis (ikke inkl) På kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

 

Dag 3

Fredag 1. september 2023

Opphold i Oslo: Vi starter dagen starter med god frokost før guiden tar oss med på besøk og omvisning på Rådhuset, Fram museet, Kontiki museet, Norsk Folkemuseum og HL senteret. Lunsj legges inn underveis ( ikke ink).  Samles til felles middag på kvelden.

 

Dag 4

Lørdag 2. september 2023

Opphold i Oslo: Også i dag starter vi  dagen med en god frokost før guiden tar til  oss med på besøk og omvisning til Hopptårnet Holmenkollen, Vigelandsmuseet og Historisk museum. På Roseslottet går vi på egenhånd. Lunsj legges inn underveis ( ikke ink).Felles middag på kvelden.

 

Dag 5

Søndag 3 september 2023

Oslo – Strømstad – Sandefjord – Evje : Etter frokost sjekker vi ut og tar farvel med hovedstaden. Vi kjører sørover langs E6 og inn i Sverige. Vi stopper på Nordby for å handle og vi vil ankomme Strømstad i god tid til ferjeavgangen kl 13:40 med Color Lines Color Hybrid .Vi har inkludert lunsjbuffet om bord. Resten av tiden om bord til fri disposisjon. Vel i land i Sandefjord kjører vi tilbake til Evje og Lyngdal hvor turen avsluttes.

 

Pris og annen informasjon:

5 dager kr 9.990,-   ved påmelding innen 10.juli deretter kr 10.490,-

Avreisedato: Onsdag 30. august 2023

Retur: Søndag 3. september 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder  Ivar Haugen

¨  Color Line Strømstad – Sandefjord inkl buffet

¨  Lunsj  Cafe Jebsen.

¨  4 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  4 frokoster

¨  4 middager

¨  Lokalguide  i Oslo 3 dager

¨  Omvisning og inngang  på Akershus Festning, Akershus Slott. Det kongelige Mausoleet, Forsvarsmuseet, Hjemmefront museet og Nordisk  Bibelmuseum, Rådhuset, Fram museet, Kontiki museet, Norsk Folkemuseum og HL senteret, Hopptårnet Holmekollen, Vigelandsmuseet og Historisk museum.

¨  Inngang Roseslottet.

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg  totalt for enkeltrom kr 2.380,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag