Andrè Rieu i Oslo Spektrum | 3 dager

Hjem » Reiser » Andrè Rieu i Oslo Spektrum | 3 dager

Kongen av vals til Oslo Spektrum!

Den verdensberømte stjernefiolinisten, André Rieu, er klar for konsert Norge 15. juni 2024. Vi har sikret oss billetter til konserten og det er førstemann til mølla!

André Rieu er fra Nederland og er mest kjent for sitt «valse»-spillende orkester – Johann Strauss Orchestra. Med sitt orkester har han gjort klassisk musikk og vals til en verdensomspennende forestilling. Nå kommer han til Oslo Spektrum med sitt fabelaktige orkester. Med seg som special guest har han den 15 år gamle sensasjonen, Emma Kok. Hennes rørende fremføring av «Voilá» med André Rieu fikk over 60 millioner visninger på 2 uker.

Med påstigninger fra Stavanger i vest, reiser vi inn til vår hovedstad dagen før konserten. Dette gir oss god tid selve konsertdagen til å utforske Oslo på egenhånd, før vi på kvelden skal nyte de vakre tonene fra André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra.

God fornøyelse!

 

Reiseprogram

Dag 1

Fredag 14. juni 2024

Stavanger/Sørlandet – Oslo: Vi starter turen fra Stavanger Byterminal med avreise kl. 08.00. Aktuelle påstigninger underveis langs E39 og E18. Vi tar oss god tid inn til Oslo, og vi skal kose oss på tur! Det blir gode pauser underveis, og mulighet for å kjøpe seg noe å spise. Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på våre hotell for helgen – Quality Hotel 33 og Quality Hotel Hasle Linie – begge plassert ved Økern i Oslo.

_______________________________________________________________

Bergen – Oslo: Vi starter turen fra Bergen Busstasjon Perrong P kl. 09.00. Vi tar oss god tid inn til Oslo, og vi skal kose oss på tur! Det blir gode pauser underveis, og mulighet for å kjøpe seg noe å spise. Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt hotell for helgen – Quality Hotel 33 – plassert ved Økern i Oslo.

 

Dag 2

Lørdag 15. juni 2024

Opphold i Oslo: Vi nyter en deilig hotellfrokost før vi har hele dagen til fri disposisjon. Vår turbuss er til disposisjon om kjører til sentrum av hovedstaden om noen ønsker det. Kanskje noen vil besøke Operaen og byggets fascinerende skråtak, eller hva med en shoppingrunde på et av de nærliggende kjøpesentrene. Det er ikke lagt opp til felles middag. I god tid før kveldens konsert, har vi felles avreise fra hotellet. Konsertstart er kl. 19.30 i Oslo Spektrum. Da er vi klare for å nyte de vakre tonene fra André Rieu og hans orkester, og la oss på magisk vis flyte av gårde på deres vakre melodier.

 

Dag 3

Søndag 16. juni 2024

Oslo – Stavanger/Sørlandet: Hotellets frokost nytes før vi sjekker ut og tar fatt på  turen tilbake til Sørlandet og Stavanger. Vi følger E18 og E39 til hvert respektive påstigningssted. Med til rette-lagte pauser underveis, anslår vi å være tilbake i
Stavanger utpå kvelden.

_______________________________________________________________

Oslo – Bergen: Hotellets frokost nytes før vi sjekker ut og tar fatt på  turen tilbake til Vestlandet og Bergen. Vi følger E16 til hvert respektive påstigningssted. Med til rette-lagte pauser underveis, anslår vi å være tilbake i Bergen utpå kvelden.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 5.690,- per pers i delt dobbeltrom 

Turprisen inkluderer:

  • Reise i helturistbuss t/r Oslo
  • Erfaren og dyktig sjåfør
  • Billett til konserten inkl. billettavgift
  • 2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom
  • 2 hotellfrokoster
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom: kr 1.190,-
Tillegg for sitteplass ved midtgang/ nær trapp (plass 1-2 og plass 21-22) kr 100,-. Begrenset antall plasser!

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

 

Reisefakta

Når
14. – 16. juni 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland/Bergen
Pris
5.690,- per pers
14/06
Bergen
5.690
14/06
Stavanger
5.690
14/06
Sørlandet
5.690

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.