Kun 1 ledig i enkeltrom! Venteliste er mulig

Kun 1 ledig i enkeltrom! Venteliste er mulig

Mamma Mia | Folketeateret i Oslo | Risdal Touring

KUN 3.990,- per pers.
Når
25. - 27. mars 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Vi har nå fått kjøpt ekstra billetter, og setter opp en ekstra buss!

Anmelderne i alle de største avisene i Oslo var over seg av begeistring, og trillet femmere på terningen, da MAMMA MIA! hadde premiere på Folketeateret 26. august. Idéen om å kombinere 22 av ABBAs største hitlåter med eventyret om kjærlighet, vennskap og familie, fenger hele verden. Over 20 år etter urpremieren i London i 1999 er MAMMA MIA! fortsatt en av verdens mest populære musikaler. Forestillingen er sett av 65 millioner mennesker, gjennom 50 ulike produksjoner på 16 forskjellige språk i over 440 større byer!

Historien utspiller seg på et gresk øyparadis, hvor en ung jente på sin egen bryllupsdag forsøker å oppklare hvem som er faren hennes. Det fletter tre ulike menn fra morens fortid inn i historien, når de ankommer øya de sist besøkte for 20 år siden.

I de største rollene finner vi blant andre Karoline Krüger, Ulrikke Brandstorp, Siren Jørgensen, Kåre Conradi, Siw Anita Andersen, Thomas Numme, Ingar Helge Gimle og Thomas Brasel. Vi har sikret oss billetter og setter opp busstur til hovedstaden slik at også du kan få oppleve den verdensberømte musikalen.

VELKOMMEN TIL EN MUSIKALSK OPPLEVELSE!

Begrenset antall billetter – her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ta kontakt med oss på Risdal Touring for påmelding!

Sted: Folketeateret i Oslo
Dato: fredag 25. mars 2022
Showstart: kl 19.30
Varighet: ca 2 timer og 35 minutter
Musikalen fremføres på norsk.
Anbefalt aldersgrense: Fra 5 år.

 

 

Tagger:, , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 25. mars 2022

Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt hotell for turen – Clarion Collection Folketeateret. Her skal vi bo to netter. Kl 19.30 er det showstart med MAMMA MIA! på selve Folketeateret som ligger i meget kort og tørrskodd gangavstand fra hotellet.

 

 

 

Dag 2

Lørdag 26. mars 2022

Vi spiser frokostbuffét på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Oslo frister med gode shoppingmuligheter og mange opplevelser. Hva med en tur innom Økern Portal – som med sitt bærekraftige byggverk inneholder Nord-Europas største spiselige takhage. Kanskje en lunsj på et av byggets mange spisesteder kan friste – hvorav noen blant annet henter sine råvarer kortreist rett fra taket!

 

 

 

Dag 3

Søndag 30. mars 2022

En deilig frokost nytes før utsjekk og vi stiger om bord i vår komfortable buss. Vi kjører sørover E6 mot Strømstad og tar Color Line over til Sandefjord. Her er det
reservert plass i skipets buffetrestaurant og vi nyter et deilig måltid på vei over til Sandefjord. Buffet er inkludert i turprisen. Vel over ytre Oslofjord setter vi kursen tilbake til Sørlandet med avstigninger etter hvert som vi kommer til de respektive hjemsteder.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

 

 

 

 

 

Pris og annen informasjon

3 dager kun kr 3.990,- per person

 

Avreisedato: Fredag 25. mars 2022

Retur: Søndag 27. mars 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Billett til MAMMA MIA!

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Ferjeoverfart Strømstad – Sandefjord

¨  Buffet på Color Line

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: 900,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag