Andrè Rieu | Oslo Spektrum Arena | Risdal Touring

Hjem » Reiser » Andrè Rieu | Oslo Spektrum Arena | Risdal Touring

Klassisk suksess i Oslo Spektrum Arena. Vakker musikk, glamorøse kjoler og mye humor!

Den verdenskjente fiolinisten og dirigenten André Rieu, kommer til Norge 22. juni 2022. Vi har sikret oss billetter til konserten og det er første-mann til mølla!

André Rieu er fra Nederland og er mest kjent for sitt «valse»-spillende orkester – Johann Strauss Orchestra. Med sitt orkester har han gjort klassisk musikk og vals til en verdensomspennende forestilling. Nå kommer han til Oslo Spektrum med sitt fabelaktige orkester. Repertoaret byr på filmmelodier, musikk fra musikaler, opera og ikke minst tradisjonell musikk. Totalopplevelsen består ikke bare av vakker musikk, men også av glamorøse kjoler, dyktige solister, romantisk lys og mye humor.

Med påstigninger fra Stavanger i vest, reiser vi inn til vår hovedstad dagen før konserten. Dette gir oss god tid selve konsertdagen til å utforske Oslo på egenhånd, før vi på kvelden skal nyte de vakre tonene fra André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra. Pakket og klart – ferdig tilrettelagt! Stig på bussen og vi kjører deg behagelig helt fram. God fornøyelse!

Vi har sikret oss flere gode sitteplassbilletter, så her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ta kontakt med oss på Risdal Touring for påmelding!

Reisefakta

Når
21. – 23. juni 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland

Denne reisen har allerede funnet sted