1 billett igjen!

1 billett igjen!

Andrè Rieu | Oslo Spektrum Arena | Risdal Touring

KUN 3.990,- per pers.
Når
21. - 23. juni 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Klassisk suksess i Oslo Spektrum Arena. Vakker musikk, glamorøse kjoler og mye humor!

Den verdenskjente fiolinisten og dirigenten André Rieu, kommer til Norge 22. juni 2022. Vi har sikret oss billetter til konserten og det er første-mann til mølla!

André Rieu er fra Nederland og er mest kjent for sitt «valse»-spillende orkester – Johann Strauss Orchestra. Med sitt orkester har han gjort klassisk musikk og vals til en verdensomspennende forestilling. Nå kommer han til Oslo Spektrum med sitt fabelaktige orkester. Repertoaret byr på filmmelodier, musikk fra musikaler, opera og ikke minst tradisjonell musikk. Totalopplevelsen består ikke bare av vakker musikk, men også av glamorøse kjoler, dyktige solister, romantisk lys og mye humor.

Med påstigninger fra Stavanger i vest, reiser vi inn til vår hovedstad dagen før konserten. Dette gir oss god tid selve konsertdagen til å utforske Oslo på egenhånd, før vi på kvelden skal nyte de vakre tonene fra André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra. Pakket og klart – ferdig tilrettelagt! Stig på bussen og vi kjører deg behagelig helt fram. God fornøyelse!

Vi har sikret oss flere gode sitteplassbilletter, så her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ta kontakt med oss på Risdal Touring for påmelding!

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Tirsdag 21. juni

Vi starter turen fra Stavanger Byterminal med avreise   kl 08.35. Aktuelle påstigninger underveis langs E39 og E18. Dette gir oss god tid inn til Oslo. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt hotell for turen—Thon Hotel Spektrum. Hotellet er i kort
avstand til morgendagens – og turens – høydepunkt;
André Rieu i Oslo Spektrum.

 

 

 

 

Dag 2

Onsdag 22. juni

Vi nyter en deilig hotellfrokost før vi har hele dagen til fri disposisjon. Kanskje noen vil besøke Operaen og byggets fascinerende skråtak, eller hva med en shoppingrunde på et av de nærliggende kjøpesentrene. Det er ikke lagt opp til felles middag. I god tid før kveldens
konsert, er vi klare til å gå fra hotellet. Konsertstart er
kl 19.30 i Oslo Spektrum. Da er vi klare for å nyte de vakre tonene fra André Rieu og hans orkester, og la oss på magisk vis flyte av gårde på deres vakre melodier.

 

Dag 3

Torsdag 23. juni

Hotellets frokost nytes før vi sjekker ut og tar fatt på  turen tilbake til Sørlandet og Stavanger. Vi følger E18 og E39 til hvert respektive påstigningssted – med tilrettelagte pauser underveis.

Takk for turen for denne gang og velkommen tilbake!

 

Vi har sikret oss gode sitteplassbilletter til André Rieus konsert i Oslo Spektrum 22. juni 2022, så her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ta kontakt med oss på Risdal Touring for påmelding!

 

 

Pris og annen informasjon

3 dager kun kr 3.990,- per person

 

 

Avreisedato: tirsdag 21. juni 2022

Retur: torsdag 23. juni 2022

 

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i helturistbuss t/r Oslo

¨  Erfaren og dyktig sjåfør

¨  Inngangsbillett til konserten

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 hotellfrokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg:

Enkeltrom: kr 810,- for 2 netter

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

 

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag