Dans og hygge!

Åsetrallen
Dans og hygge!

Åsetrallen | Charlottenberg | Buss | Risdal Touring

KUN 5.150,- per pers.
ved påmelding før 1. juli
Når
3.-6. oktober
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

Åsetrallen – trallende menn fra Åseral, derav navnet! Gode til å skape stemning og til å få det til å «rykke i dansefoten». Turen går igjen til trivelige Charlottenberg i Sverige! Stedet er kjent for mange handleglade nordmenn. Vi skal bo 3 netter på samme hotell. Rolig og greit! Slippe å pakke kofferten hver dag. 2 av kveldene spiller Åsetrallen opp til dans. Livlige toner det er godt å danse til. For de som ønsker, frivillig utflukt til Karlstad – som går for å være en av Sveriges mest solrike byer. Hjemreisen søndag er selvsagt også av den behagelige sorten – greie etapper, gode stopp innimellom – og vi passerer forbi vår vakre hovedstad, Oslo. Alt er lagt opp til en hyggelig og behagelig tur!

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Stavanger/Sørlandet/Telemark – Sandefjord – Strömstad – Charlottenberg, ca 215 km fra Strömstad: Tidlig avreise fra Stavanger Byterminal og vi kjører E39 og E18 mot Sandefjord. Mulighet for påstigning underveis og kl 15.20 er det avreise med Fjordlines MS Oslofjord til Strömstad. Om bord møtes vi i restauranten «Commander Buffèt» for å ta til oss fra det rikholdige utvalget, både varme og kalde retter. Til og med drikke er inkludert! Strömstad ankommer vi etter 2 ½ time. Vi stiger i land og fortsetter i vår behagelige turbuss innover i Sverige, opp og frem til Charlottenberg hvor vi sjekker inn for overnatting 3 netter. Charlottenberg er en velkjent by for grensehandel og hotellet ligger faktisk bygget inn mot et stort kjøpesenter.

Dag 2 og 3

I Charlottenberg, valgfri utflukt til Karlstad(fredag): Vi er på tur, vi skal kose oss – og kosen starter allerede ved frokostbordet! Vi bevilger oss selv god tid og lar praten gå om løst og fast over kaffekoppen. Alltid mange trivelige mennesker på tur, mange å slå av en prat med. Fredag blir det tilbud om frivillig og gratis utflukt til Karlstad – eller «solbyen» som de også ynder å benevne seg selv. Ta en vandretur gjennom Karlstads stolte bypark – Mariebergskogen, eller nyt synet av den vakre Biskopgården, en av byens eldste bygninger. Ta gjerne også en tur innom Värmlands Museum om du ønsker et større historisk innblikk knyttet til sted og egn. Er din kulturinteresse først og fremst shopping – så har Karlstad et trivelig sentrum med et utall av butikker og restauranter. På ettermiddagen returnerer vi med vår gode buss og trivelige sjåfør til Charlottenberg og vårt hotell. Det blir tid til å slappe litt av før middag og påfølgende dans med Åsetrallen. Lørdagen er dagen til fri disposisjon. Charlottenbergs Shoppingcenter ligger like ved – og her er der ca 60 butikker. Klær, sko, mat og selveste Systembolaget – som kjent, tilsvarende vårt Vinmonopol. Flere muligheter til å sitte ned, slappe av med en kopp kaffi – eller hva med å ta seg en rusletur i nærområdet? For de som ønsker det, blir det også en kort liten busstur frem til Magnor Glassverk. Felles middag med påfølgende dans med Åsetrallen på hotellet igjen om kvelden.

Dag 4

Charlottenberg – Oslo – Sørlandet/Telemark/Stavanger, ca 440 km til Kristiansand : Frokost på hotellet før vi finner våre behagelige seter i turbussen. Grensen inn til Norge krysses raskt. Mot Bjørkelangen, Fetsund og Lillestrøm. Snart svinger vi innom vår vakre hovedstad, Oslo – og videre blir det å følge «sørlandske», E18, mot mer hjemlige trakter. De første turdeltakere stiger etter hvert av, vi passerer gjennom Telemark og beregner å være i Kristiansand i det dagen går over mot kveld. Ca kl 22.00 beregner vi å være fremme igjen ved Stavanger Byterminal – og vi takker for noen svært så trivelige dager på tur sammen!

 

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom kr 790,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag