Dans og hygge!

Stettin
Dans og hygge!

Åsetrallen | Stettin | Busstur | Risdal Touring

KUN 9.550,- per pers.
ved påmelding før 1. mars
Når
11.-17. juni 2019
Antall dager
7
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Bli med Åsetrallen på tur til Stettin for dans og hygge. ”Polens Paris” er et av de kallenavn byen har og er blant annet kjent for handel. Her finnes både gamle, tradisjonelle markeder og nye, store og moderne, kjøpesenter. Byen er meget stor, den dekker omkring 300 km² med mange grønne, og våte, lunger. Faktisk kan man midt i storbyen støte på både hav- og fiskeørner. Nyt byen på dagtid og om kveldene spiller Åsetrallen opp til dans.

Du kan lese mer om denne flotte byen ved å trykke her.

 

Tagger:, , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Avreise fra Stavanger på formiddagen og videre langs E39 mot Kristiansand. Fra Grenland kjører vi sørover E18 til Kristiansand. Kl 16.30 seiler MS Superspeed I til Hirtshals. Vi møtes i buffètrestauranten for å spise fra det store buffetbordet som står dekket der. Vi koser oss ombord med god mat og shopping helt frem til ankomst Hirtshals kl 19.45. Vi setter oss i vår behagelige buss og kjører forbi kjente byer som Aalborg, Aarhus og Vejle – før vi kommer frem til Kolding og sjekker inn på hotellet for overnatting.

Dag 2

Vi starter med deilig frokost på hotellet før vi setter oss i bussen og kjører ut på motorveien. Kursen settes først mot grensen inn til Tyskland og litt senere på dagen, grensen til Polen. Stopp med jevne og behagelige mellomrom. Like over grensen finner vi ”vår” by – Stettin. Innsjekking for overnatting 4 netter på Radisson Blu Hotel Szczecin. Middag nytes på hotellet. For mer informasjon om hotellet kan du trykke her. 

Dag 3-5

Frokost på hotellet hver dag. Det er langt fra polske priser til hva vi er vante med hjemmefra, selv om prisene også er på vei opp i Polen. Mat og drikke på restaurant er fremdeles nokså billig i Polen og det blir god anledning til shopping i løpet av oppholdet. Første dagen tilbys det bysightseeing med vår buss og lokalkjent guide som er inkludert i prisen. Andre dagen er det mulig å bli med på en båttur som koster 50,- og må bestilles ved påmelding til turen. Etter båtturen kjører vi en tur til Stargard for de som ønsker det. Siste dagen i Stettin er til fri disposisjon. Vi spiser nydelig middag på hotellet hver kveld før Åsetrallen spiller opp til dans.

Dag 6

Etter nok en deilig frokostbuffet på hotellet vårt, er det klart for avreise og farvel med Stettin for denne gang. Kjøreturen bringer oss raskt inn i Tyskland. Vi skal følge kysten av Østersjøen mot Lübeck. Ut på dagen stopper vi for litt grensehandel før vi kjører inn i Danmark. Middag underveis er i dag inkludert. Deretter kjører vi frem til Kolding hvor det blir overnatting.

Dag 7

Vi spiser en lang og deilig frokost på hotellet før avreise. I dag har vi god tid og stopper for shopping på Bilka. Det blir anledning til å få kjøpt seg en deilig lunsj. Vi passerer etterhvert Aalborg. I Hirtshals er vi i god tid til ferjeavgang med MS Superspeed I som kl 20.45 seiler til Kristiansand. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» er ved midnatt og straks etter fortsetter vi vest-/østover til de respektive avstigningssteder.

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag