Fjord Line - Langesund - Hirtshals - Bergen

Fjord Line - Langesund - Hirtshals - Bergen

Fjord Line og Hardanger | buss | Risdal Touring

KUN 5.550,- per pers.
Når
30. august - 2. september 2021
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Langesund
Reisen er overstått!

På denne turen handler vi TAXFREE!

Bli med oss på en liten Norgesferie på sjø og på land. Turen går til Bergen og Hardanger via Langesund, Hirtshals og Stavanger .Vi seiler  med Fjord Lines  MS Bergensfjord til Bergen og får litt tid på egenhånd i byen før vi kjører videre til vakre  Hardanger . Vi får 2 overnattinger på flotte Quality Hotel Vøringfoss  og vi skal smake på sider i Ulvik. På returen kjører vi om Stavanger og hjem. Bli med og opplev noe av alt det vakre Norge har å by på!

 

Shoppingentusiastene kan boltre seg i den store taxfree-avdeling, Fjord Line har nemlig satt av hele 500 kvadratmeter på dekk 6 til gode tilbud, stort utvalg og alle favorittproduktene dine.

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Stavanger – Langesund: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Vi ankommer Langesund i god tid før avgang med MS  Stavangerfjord kl 14.30. Vi går om bord og finner våre innvendige lugarer. Vi møter vår reiseleder som orienterer om båten  og nyter utseilingen fra Langesund på vei mot Hirtshals.  Vi går ikke i land i Hirtshals . På kvelden møtes vi til felles buffetbord i restauranten.  Ellers er resten av kvelden til fri disposisjon.  Det er  forskjellig god underholdning om bord  . Aktuelle sportsbegivenheter vises på storskjermer  i sportsbaren og det er mulig å svinge seg til hyggelig dansemusikk utover kvelden.

FOTO: Fjord Line

DAG 2

Stavanger– Bergen– Hardanger: Dagen starter med en god frokost i restauranten. Vi ankommer Stavanger kl 06.30 og seiler videre mot Bergen kl 07.00. Vi kan nå nyte den praktfulle naturen på seilingen innaskjærs mellom Stavanger og Bergen hvor vi beregner ankomst  ca kl 12.30. Vel i land finner vi  igjen våre plasser i bussen og vi kjører til sentrum hvor vi får tid på egenhånd. Vi samles i bussen igjen og kjører E39 og E16 frem til Voss og videre over den spetakulære Hardangerbrua mot Brimnes og til Eidfjord og Quality Hotel Vøringfoss.  Her sjekker vi inn for middag og overnatting 2 netter. Vi er nå innerst inne i

Hardangerfjorden og hotellet ligger majestetisk til på bryggekanten i den lille bygda Eidfjord, omkranset av spektakulære fjelltopper og den dype fjorden. Hotellet  ble bygget i 2001 men her har det vært hotelltradisjoner siden 1889. Vi møtes til felles middag på kvelden og etter det er resten av kvelden til fri disposisjon.

Dag 3

I Eidfjord: I dag har vi god tid  før vi skal på utflukt så vi starter dagen med en god frokost i

hotellets restaurant. Så gjør vi oss klare til å kjøre fra hotellet .Vi kjører mot Brimnes og vi skal igjen kjøre over den flotte Hardangerbroen. Den er  en hengebro på 1380 meter, en av verdens lengste, med felt for fotgjengere og syklister. Broen ble offisielt åpnet for ordinær trafikk 17. august 2013.  Snart er vi i Ulvik  og vi skal besøke Syse Gard.  Her får vi omvisning og vi smaker på sideren . Her er også mulighet for å handle i gårdsbutikken.  Etter dette hyggelige besøket kjører vi tilbake til hotellet og om kvelden møtes vi igjen til felles middag. Her er det bare å kose seg!

Dag 4

Hardanger- Stavanger – Kristiansand – Telemarksporten: Så er det siste gode hotellfrokosten for denne gang,- vi pakker ut og setter oss til rette i vår gode turbuss. Også i dag er det mye flott natur å se og vi stopper selvfølgelig med jevne mellomrom for å strekke  på beina  og for å spise lunsj. Vi kjører mot Kinsarvik, Ullensvang og Odda  og videre E134  frem til Stavanger og her går nok de første av våre medreisende av bussen. Videre kjører vi langs E39 mot

Kristiansand og derfra langs E18 så langt vi har passasjerer som skal stige av. Dette er en opplevelse å ta med seg  på en sensommeren .Meld deg på og bli med oss på tur!

Innhold og pris informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  1 overnatting på ferje

¨  2 overnattinger på hotell

¨  3 frokoster

¨  3 middager/ buffeter

¨  Omvisning og cidersmaking

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom / Lugar kr 2.290,-

Tillegg  for utvendig lugar kr  300,- pr pers.

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Foto: Fjord Line

UK flag | German flag