Fjord Line - Langesund - Hirtshals - Bergen

Fjord Line - Langesund - Hirtshals - Bergen

Bergen og Hardanger | Fjord Line | buss | Risdal Touring

KUN 7.880,- per pers.
Når
16. - 20. juni 2021
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Bestill

På denne turen handler vi TAXFREE!

Bli med oss på en tur i vakkert  sommerlandskap på sjø og på land. Denne gangen går turen til Bergen og Hardanger via Langesund og Hirtshals og vi kan handle taxfree på denne lille Norges turen. Vi reiser med Fjord Line til Bergen. Vi får 2 overnattinger i Bergen og vi får lokalguide i Bergen. Vi får cidersmaking og en overnatting  i Hardanger. På returen kjører vi om Stavanger og hjem.  Bli med og opplev noe av alt det vakre Norge har å by på!

Shoppingentusiastene kan boltre seg i den store taxfree-avdeling, Fjord Line har nemlig satt av hele 500 kvadratmeter på dekk 6 til gode tilbud, stort utvalg og alle favorittproduktene dine.

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Onsdag 16.juni 2021: Stavanger – Langesund: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Vi ankommer Langesund i god tid før avgang med MS  Stavangerfjord kl 14.30. Vi går om bord og finner våre innvendige lugarer. Deretter kan vi nyte utseilingen fra Langesund på vei mot Hirtshals.  Vi går ikke i land i Hirtshals .På kvelden møtes vi til felles buffetbord i restauranten.

FOTO: Fjord Line

DAG 2

Torsdag 17.juni 2021: Stavanger– Bergen: Dagen starter med en god frokost i restauranten. Vi ankommer Stavanger kl 06.30 og seiler videre mot Bergen kl 07.00. Opp på dekket kan vi nyte utsikten langs den flotte Vestlandskysten frem mot Bergen som vi ankommer kl 12.30. Vel i land finner vi  igjen våre plasser i bussen og vi kjører til sentrum hvor vi får tid på egenhånd før vi sjekker inn  på vårt gode hotell, Scandic Bergen City for de neste 2 netter. Her er det felles og inkludert middag hver kveld.

Dag 3

Fredag 18. juni 2021: I Bergen: Vi starter dagen med en god frokost i hotellets restaurant. Vår lokale guide møter oss på hotellet og tar oss med på en  spennende rundtur i  Bergen. Byen er omgitt av ( De syv fjell) og omtales som Vestlandets hovedstad. Bergen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby og byen er residensby for en rekke tunge aktører og institusjoner innen kultur, finans, helse, forskning og utdanning.  Etter guidingen er resten av dagen til fri disposisjon  og om kvelden møtes vi igjen til felles middag på hotellet. Her er det bare å kose seg!

 

Dag 4

Lørdag 19. juni  2021: Bergen– Hardanger: Frokosten står igjen dekket på hotellet. Etter frokost sjekker vi ut og finner våre plasser i bussen. Vi kjører mot Vaksdal og Evanger og frem til Voss. Her tar vi en god stopp. Voss har blitt verdenskjent som ekstremsportbygda. Men er også kjent for matkulturen sin. På Smalahovetunet produserer og serverer de den tradisjonsrike retten fra Voss hele året. Smalahovetunet er den eneste smalahoveprodusenten i landet, og i tillegg til smalahove lager de også pinnekjøtt, rullepølse, korv og andre tradisjonsrike kjøttprodukter. Fra Voss kjører vi videre  mot Hardanger og frem til Syse Gård som ligger innerst i Hardangerfjorden. Her får vi omvising og vi skal smake på gårdens cider. Det er også mulig å handle i gårdbutikken.  Etter dette trivelige besøket kjører vi det korte stykket til Brakanes Hotel hvor vi sjekker inn  for middag og overnatting . Hotellet ligger idyllisk til ved fjordkanten i Ulvik sentrum. Her er det strandidyll med bla badestamp og badstu som kan friste på en fin sommerkveld.

Dag 5

Søndag 20. juni  2021: Hardanger- Stavanger – Kristiansand – Telemarksporten: Så er det siste gode hotellfrokosten for denne gang,- vi pakker ut og setter oss til rette i vår gode turbuss. Også i dag er det mye flott natur å se og vi stopper selvfølgelig med jevne mellomrom for å strekke  på beina . Vi kjører mot Kinsarvik, Ullensvang og Odda  og videre E134  frem til Stavanger og her går nok de første av våre medreisende av bussen. Videre kjører vi langs E39 mot Kristiansand og derfra langs E18 så langt vi har passasjerer som skal stige av. Dette er en opplevelse å ta med seg  på forsommeren. Meld deg på og bli med oss på tur!

 

Foto: Fjord Line

UK flag | German flag