Opplev Flor & Fjære i Stavanger | 2 dager

Hjem » Reiser » Opplev Flor & Fjære i Stavanger | 2 dager

POPULÆRT TURMÅL!

Få hager i Norge imponerer så mye som den på Sør-Hidle utenfor Stavanger. Flor & Fjære er en opplevelse utenom det vanlige. Øyen har et klima som tillater planter som vi normal må langt, langt sør for å finne. Opplevelsen starter med at vi blir tatt imot ved kaien og blir tatt imot av et vidunderlig vertskap som tar oss med på en guidet omvisning i hagen. Det blir også tid til å bevege seg rundt på egenhånd blant de mange blomstene. Det hele toppes med en god middag. På reisen overnatter vi i Haugesund sentrum på Thon Hotel Saga. Bli med på en hyggelig sommer opplevelse!

 

VELKOMMEN!

 

Reiseprogram

Dag 1

Bergen – Haugesund: Avreise fra Bergen Busstasjon perrong P kl. 08.45. Videre fra Åsane Terminal kl. 09.00. Fortsetter til Arna – gjennom Samnanger til Eikelandsosen – Hålandsdalen – Mundheim – Gjermundshamn og ferge til Årsnes. Videre til Løfallstrand – Rosendal der vi tar et stopp på ca. 2 timer. Turen fortsetter gjennom vakre Kvinnheradsbygder til Ranavik på Halsnøy og ferge til Skjersholmane. Videre på E 39 gjennom Sveio til Haugesund der vi sjekker inn på Thon Hotel Saga i sentrum av byen. Her er det ikke inkludert middag, men det er mulig å bestille middag på hotellet ved påmelding til reisen. Dette koster 350,- per person, og blir servert kl 19.00.

 

Dag 2

Haugesund – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Bergen: Vi spiser en deilig frokost på hotellet. På avtalt tidspunkt sjekker vi ut og finner våre plasser i turbussen. Kl 11.00 går passasjerbåten fra Østhusvik som tar oss ut til øya Sør-Hidle der  blomster-eventyret ”Flor & Fjære” ligger. Det blir                 omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middag før vi returnerer med båt til Østhusvik ca kl 15.30. Tilbake i Østhusvik, kjører vi så straks ut av byen og begir oss på hjemvei.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

2 dager kun kr 4.600,-

Turprisen inkluderer:

  • Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør
  • 1 overnatting i dobbeltrom
  • 1 frokost ved hotellet
  • 1 middag på Flor &Fjære
  • Båt tur/retur Sør-Hidle
  • Omvisning på Flor & Fjære
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 395,-
Tillegg for middag ved hotellet kr 350,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

_____________________________________________________________

Historien om Flor & Fjære:

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans,  restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

 

 

Reisefakta

Når
18. – 19. juni 2024
Antall dager
2
Avreise fra
Bergen/Åsane
Pris
4.600,- per pers

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.