Bislett Games 2023 | buss | Risdal Touring

Hjem » Reiser » Bislett Games 2023 | buss | Risdal Touring

Opplev Ingebrigtsen, Warholm og Duplantis!

Jakob Ingebrigtsen ble både verdensmester og europamester på 5000 meter sommeren 2022. Torsdag 15. juni 2023 kan du sitte ringside og hylle Sandnes-gutten under Bislett Games. 2022-utgaven av Bislett Games ble en stor suksess, med stinn brakke, 20.000 tilskuere, og god, gammeldags førpandemi-stemning.

Det er ingen ting som tilsier at stevnet i 2023 ikke blir like flott. Da kan DU sitte ringside når Jakob Ingebrigtsen, Karsten Warholm og de øvrige norske friidrettsheltene, som blant andre Eivind Henriksen (bronse i slegge både i EM og VM), Zerei Kbrom Mezngi (EM-sølv på 10.000 m) og Pål Haugen Lillefosse (EM-bronse i stav) skal i aksjon. Til Bislett Games kommer ganske sikkert også det svenske stavfenomenet Armand Duplantis. Det samme gjør flere av de beste amerikanerne som i 2022 måtte bli hjemme på grunn nasjonalt uttaksstevne til VM.

Vi har sikret oss 50 gode billetter til friidrettens festkveld i Norge. Så hvorfor ikke bli med oss til Bislett Stadion, Norges mest kjente friidrettsanlegg i nasjonal og internasjonal sammenheng? Pakket og klart – ferdig tilrettelagt! Stig på bussen og vi kjører deg behagelig helt fram – og til og fra så vel hotell som friidrettsarena.

Vi satser på topp stemning!

Foto: Bislett Games / Bislett Alliansen

 

Reisefakta

Når
15. – 16. juni 2022
Antall dager
2
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark

Denne reisen har allerede funnet sted