FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Bislett Games 2023 | buss | Risdal Touring

KUN 2.990,- per pers.
Når
15. - 16. juni 2022
Antall dager
2
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

Opplev Ingebrigtsen, Warholm og Duplantis!

Jakob Ingebrigtsen ble både verdensmester og europamester på 5000 meter sommeren 2022. Torsdag 15. juni 2023 kan du sitte ringside og hylle Sandnes-gutten under Bislett Games. 2022-utgaven av Bislett Games ble en stor suksess, med stinn brakke, 20.000 tilskuere, og god, gammeldags førpandemi-stemning.

Det er ingen ting som tilsier at stevnet i 2023 ikke blir like flott. Da kan DU sitte ringside når Jakob Ingebrigtsen, Karsten Warholm og de øvrige norske friidrettsheltene, som blant andre Eivind Henriksen (bronse i slegge både i EM og VM), Zerei Kbrom Mezngi (EM-sølv på 10.000 m) og Pål Haugen Lillefosse (EM-bronse i stav) skal i aksjon. Til Bislett Games kommer ganske sikkert også det svenske stavfenomenet Armand Duplantis. Det samme gjør flere av de beste amerikanerne som i 2022 måtte bli hjemme på grunn nasjonalt uttaksstevne til VM.

Vi har sikret oss 50 gode billetter til friidrettens festkveld i Norge. Så hvorfor ikke bli med oss til Bislett Stadion, Norges mest kjente friidrettsanlegg i nasjonal og internasjonal sammenheng? Pakket og klart – ferdig tilrettelagt! Stig på bussen og vi kjører deg behagelig helt fram – og til og fra så vel hotell som friidrettsarena.

Vi satser på topp stemning!

Foto: Bislett Games / Bislett Alliansen

 

Tagger:, , ,

Bli med og opplev stemningen på Bislett Stadion!

Tilleggsinformasjon

BLI MED OG OPPLEV STEMNINGEN PÅ BISLETT STADION!

Vi har sikret oss 50 av de beste billettene til arrangementet, og setter opp busstur fra Rogaland og østover. 

Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm er norsk friidretts største navn. Begge tilhører den absolutte verdenseliten på sine respektive favorittdistanser. Ingebrigtsen tok EM- og VM-gull på 5000 meter i 2022, i henholdsvis München og Eugene. I EM tok han også gull på 1500 meter, mens han på den samme distansen måtte se seg slått av Jake Wightman i VM. Briten stilte ikke i EM, så kanskje Ingebrigtsen kan få revansje på Bislett i 2023?

Karsten Warholm mistet både Bislett Games og VM i Eugene på grunn av en lårskade han pådro seg i Marokko tidlig i juni. Han slo imidlertid hardt tilbake da han ble europamester på 400 meter hekk i München. Vi får inderlig håpe at verdensrekordholderen nå forblir skadefri, slik at han blir den attraksjonen vi alle håper på – på Bislett 15. juni 2023.

Ta kontakt for påmelding!

Foreløpig program Bislett Games 15. juni 2023:
Kl 18.00: Arenaen åpner
Kl 18.30: Første øvelse
Kl 19.30: Offisiell åpning Diamond League
Ca kl 22.00: Stevneslutt

Foto: Bislett Games / Bislett Alliansen

UK flag | German flag