FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Fra Bergen | Cruise i Østersjøen | Buss | Risdal Touring

KUN 9.100,- per pers.
ved påmelding innen 15. mai
Når
26. - 31. august 2023
Antall dager
6
Avreise fra
Bergen/Åsane/Arna
Reisen er overstått!

Vi har lagt opp en flott tur med cruiseskipet Cinderella tilhørende Viking Line. Turen går med en av våre gode turbusser til Stockholm. Her går vi om bord og turen tar oss ut i en fantastisk skjærgård til vakre øyer som Bornholm og Gotland. Vi har god tid til å utforske øyene og skape gode minner fra alt vi opplever og ser når vi er i land. Her er det bare å nyte tilværelsen, både på busstur og om bord i Cinderella med   alle sine fornøyelser og vidunderlige utsikt over hav og skjærgård. Dette blir nok en populær tur, så meld deg på tidlig for å være sikker på å få plass! Gleder oss til å ha deg med.

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 26. august 2023

Bergen – Voss – Oslo – Årjäng, ca 585 km: Vi starter fra   Bergen bussterminal perrong P kl 09.00.Turens første etappe tar oss med til Voss – Aurland – Over Hemsedal til Gol. Videre til Hønefoss – Oslo. Det blir flere stopp underveis. Vi stopper for overnatting og middag over grensen til Sverige i Årjäng kommune.  Middag ikke inkludert.

 

Dag 2

Søndag 27. august 2023

Vår kveld på Cinderella: Vi står tidlig opp og koser oss med frokost på hotellet. Kl 08.00 kjører vi til Stockholm for å være framme i god tid til avgang med MS Cinderella kl 15.30. Vi får så en helaften i en av verdens vakreste skjærgårder! Om bord på cruiseskipet Cinderella er det mange hyggelige ting å ta seg til. Vi har inkludert middag i form av buffeter inkl. drikke i form av vin, øl, brus og kaffe hver kveld om bord. Når skumringen faller på, kan du sette deg ned i show avdelingen på skipet og nyte kveldsunderholdningen. Her tilbys underholdning av høyeste kvalitet med show eller forestillinger hver kveld. Før kveldsunderholdningen i Club Étage benytter cruisevertene anledningen til å fortelle deg mer om akkurat din sommerdestinasjon. Og selvfølgelig er dansegulvet åpent! Her er det bare å by opp. I Bottega vinbar kan du nyte levende musikk sammen musikk ute på dekk. Slapp av til smektende pianotoner og vakker trubadursang. Fin atmosfære og magisk skjærgårdsutsikt, ja det får du gratis.

 

Dag 3

Mandag 28. august 2023

Bornholm – solskinnsøya: Etter en deilig frokost når vi vårt første mål – danske Bornholm. Her venter utrolige strender og pittoreske små landsbyer med bindingsverkshus og trange smug. Bornholm har de siste årene fått et rykte som et gastronomisk mekka. Benytt anledningen til å prøve øyas egne spesialiteter, som røkt sild, kvalitetsoster, lakris og sjokolade. Vi legger til kai i havna i den sjarmerende hovedstaden Rønne, med gangavstand til sentrum og strender. Vil du oppleve enda mer? Forhåndsbestill en av våre utflukter og sjekk ut Bornholms attrak-sjoner. På kveldingen legger skipet igjen ut fra kai, med retning Gotland. Deilig mat og underholdning om bord hører med til et cruise, så velbekommen…

 

 

Dag 4

Tirsdag 29. august 2023

Vi tilbringer dagen i Visby på Gotland: Når morgenen gryr, ruver Visbys stolte silhuett fremfor oss. På Gotland er det mye å gjøre for både store og små. Vi har ikke avreise fra Gotland før kl 18.00 så det er god tid til å se seg rundt i Visby, gå turer eller forhåndsbestille utflukt med vår egen buss og lokalguide under påmelding.

Dag 5

Onsdag 30. august 2023

Stockholms skjærgård med den beste utsikt – Stockholm – Årjäng: Vi nyter igjen skipets gode frokost og koser oss denne siste dagen om bord. Turen tilbake til Stockholm   brukes kanskje best på panoramadekk med milevis av utsikt over glitrende hav og frodige øyer. For de av oss som har sett på svenske serier er mange av disse øyene kjente navn. Når vi ankommer Sveriges hovedstad på ettermiddagen har vi, bokstavelig talt, et hav av opplevelser å se tilbake på! Vi setter oss så i bussen og kan tilbringe bussturen til Årjäng med å fortelle hverandre om små og store opp-levelser vi har hatt på turen. I Årjäng tar vi inn på vårt hotell for overnatting og felles og inkludert middag.

 

Dag 6

Torsdag 31. august 2023

Årjäng – Oslo – Voss – Bergen, ca 585 km: Vi setter kursen mot Bergen etter frokost. Vi kjører Oslo – Hønefoss, over Gol videre til Voss og Bergen. Vi ankommer Bergen og de respektive påstignings stedene på ettermiddagen. Takker for en flott tur!

 

Pris og annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Velorientert reiseleder

¨  2 overnattinger på hotell

¨  3 overnattinger om bord på cruiseskipet

¨  5 frokoster

¨  4 middager

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 2.100,-

Tillegg for utvendig lugar kr 990,- per lugar

Begrenset antall utvendige lugarer.

Utflukt Bornholm:

Rundtur 4,5 timer med vår buss og lokal guide

kr 345,- per person Inkludert 2 smørbrød på Svaneke Bryghus.

Kr 150,- smaksprøver på Svaneke Bryghus

Utflukt Gotland:

3 timers utflukt med vår buss og lokalguide kr 335,- inkludert lunsj på Plaza Restaurant & Bar

Utfluktene kan utgå ved for liten interesse til å kunne gjennomføre (minimum 25 personer). Bestilles ved påmelding.

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag