Populær!

Populær!

Bornholm & Gotland | Cruise i Østersjøen | Buss | Risdal Touring

KUN 9.100,- per pers.
ved påmelding innen 15. februar
Når
20. - 25. mai 2023
Antall dager
6
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

NYHET!  Herlig tur; cruise i Østersjøen med Viking Line!

Vi har lagt opp en flott tur med  cruiseskipet Cinderella tilhørende Viking Line. Turen går med en av våre gode turbusser til Stockholm. Her går vi om bord og turen tar oss ut i en fantastisk skjærgård til vakre øyer som Bornholm og Gotland. Vi har god tid til å utforske øyene, enten til fots i Rønne og Visby, – eller bestille en av de mange turene som er lagt opp fra skipet. Her er det bare å nyte tilværelsen, både på busstur og om bord i  Cinderella med alle sine fornøyelser og vidunderlige utsikt over hav og skjærgård. Dette blir nok en populær tur, så meld deg på tidlig for å være sikker på å få plass!

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 20. mai 2023

Stavanger – Kristiansand – Sandefjord – Strømstad – Karlstad: Vi starter opp fra Stavanger kl 06.00 på morgenen og kjører langs E39 til Kristiansand. Videre derfra langs E18 med mulighet for påstigning underveis. I Sandefjord beregner vi å være i god tid før avgang kl 15:20 med Fjordline retning Sverige. Om bord har vi bestilt opp buffet og dette er det mulig å forhånds bestille hos oss ved påmelding til turen. Vel  fremme i Strømstad setter vi oss til rette i vårt behagelige bussete og kjører strake veien til Hotel Savoy i Karlstad for overnatting. Middag ikke inkl.

Dag 2

Søndag 21. mai 2023

Sommerkveld på Cindarella: Vi koser oss med frokost på hotellet, pakker ut og kjører til Stockholm. Vårt cruise til Visby og Bornholm starter på best mulig måte, avreise kl 15.30 gjør at vi også har litt tid til å se oss rundt i Stockholm. En tur i Gamla Stan og i området rund slottet er en fin opplevelse. Vi får så en helaften i en av verdens vakreste skjærgårder! Om bord på cruiseskipet Cindarella er det mange hyggelige ting å ta seg til. Vi har inkludert middag i form av buffeter inkl. drikke i form av vin, øl, brus og kaffe hver kveld om bord. Når skumringen faller på, kan du sette deg ned i show avdelingen på skipet og nyte kveldsunderholdningen. Her tilbys underholdning av høyeste kvalitet med show eller forestillinger hver kveld. Før kveldsunderholdningen i Club Étage benytter cruisevertene anledningen til å fortelle deg mer om akkurat din sommerdestinasjon. Og selvfølgelig er dansegulvet åpent! Her er det bare å by opp. I Bottega vinbar kan du nyte levende musikk sammen med god drikke. Hvis været tillater det, tilbys også levende musikk ute på dekk. Slapp av til smektende pianotoner og vakker trubadursang. Fin atmosfære og magisk skjærgårdsutsikt, ja det får du gratis.

 

Dag 3

Mandag 22. mai 2023

Bornholm – solskinnsøya: Etter en deilig frokost når vi vårt første mål – danske Bornholm. Her venter utrolige strender og pittoreske små landsbyer med bindingsverkshus og trange smug. Bornholm har de siste årene fått et rykte som et gastronomisk mekka. Benytt anledningen til å prøve øyas egne spesialiteter, som røkt sild, kvalitetsoster, lakris og  sjokolade. Vi legger til kai i havna i den sjarmerende hovedstaden Rønne, med gangavstand til sentrum og strender. Vil du oppleve enda mer? Det blir det anledning til å melde seg på til noen av skipet utflukter. Disse blir sendt ut så fort vi får beskjed fra rederiert om de ulike utfluktene. På kveldingen legger skipet igjen ut fra kai, med retning Gotland. Deilig mat og underholdning om bord hører med til et cruise, så velbekommen…

 

Dag 4

Tirsdag 23. mai 2023

Vi tilbringer dagen i Visby på Gotland: Når morgenen gryr, ruver Visbys stolte silhuett fremfor oss. På Gotland er det mye å gjøre for både store og små. Vi har ikke avreise fra Gotland før kl 18.00 så det er god tid til å se seg rundt i    Visby, sole seg, bade, gå turer og finne egne jordbærplasser alt etter ønske.

Dag 5

Onsdag 24. mai 2023

Stockholms skjærgård med den beste utsikt – Stockholm – Karlstad: Vi nyter igjen skipets gode frokost og koser oss denne siste dagen om bord. Turen tilbake til Stockholm   brukes kanskje best på panoramadekk med milevis av utsikt over glitrende hav og frodige øyer. For de av oss som har sett på svenske serier er mange av disse øyene kjente navn. Når vi ankommer Sveriges hovedstad på ettermiddagen har vi, bokstavelig talt, et hav av opplevelser å se tilbake på! Vi setter oss så i bussen og kan tilbringe bussturen til Karlstad med å fortelle hverandre om små og store opplevelser vi har hatt på turen. I Karlstad tar vi inn på vårt hotell for overnatting og felles og inkludert middag.

 

Dag 6

Torsdag 25. mai 2023

Karlstad – Strømstad – Sandefjord – Kristiansand – Stavanger: Etter dagens første måltid pakker vi kofferten, sjekker ut av hotellet og begir oss på vei hjem. Vi kjører til Strømstad hvor vi kl 13.40 setter kursen mot Norge og Sandefjord. Vi har også denne gang mulighet til å kjøpe buffet om bord ved bestilling av turen. Vel i land i  Sandefjord kjører vi mot sør og vest for å bringe alle tilbake til der de steg på bussen. Alle med nye inntrykk å fordøye og nye historier å fortelle.

 

Pris og annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Velorientert reiseleder

¨  Ferjeoverfart Sandefjord – Strømstad t/r

¨  2 overnattinger på hotell

¨  3 overnattinger om bord på cruiseskipet

¨  5 frokoster

¨  4 middager

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 1.600,-

Tillegg for utvendig lugar kr 990,- per lugar

Buffet utreise kr 220,-

Buffet retur kr 199,-

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag