FULLTEGNET! Venteliste er mulig

FULLTEGNET! Venteliste er mulig

Bornholm & Gotland | Cruise i Østersjøen | Buss | Risdal Touring

KUN 9.100,- per pers.
ved påmelding innen 15. juni
Når
13. - 18. august 2022
Antall dager
6
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

NYHET!  Herlig tur; cruise i Østersjøen med Viking Line!

Vi har lagt opp en flott tur med  cruiseskipet Cinderella tilhørende Viking Line. Turen går med en av våre gode turbusser til Stockholm. Her går vi om bord og turen tar oss ut i en fantastisk skjærgård til vakre øyer som Bornholm og Gotland. Vi har god tid til å utforske øyene, enten til fots i Rønne og Visby, – eller bestille en av de mange turene som er lagt opp fra skipet. Her er det bare å nyte tilværelsen, både på busstur og om bord i  Cinderella med alle sine fornøyelser og vidunderlige utsikt over hav og skjærgård. Dette blir nok en populær tur, så meld deg på tidlig for å være sikker på å få plass!

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 13. august 2022

Stavanger – Kristiansand – Sandefjord – Strømstad – Karlstad: Vi starter opp fra Stavanger på morgenen og kjører langs E39 til Kristiansand. Videre derfra langs E18 til Sandefjord hvor vi beregner å være ca 1 time før ferjen til Fjordline har avgang kl 15.20 med retning Sverige. Om bord har vi bestilt opp buffet og dette er det mulig å forhånds bestille hos oss ved påmelding til turen. Vel fremme i Strømstad setter vi oss til rette i vårt behagelige bussete og kjører strake veien til vårt hotell i Karlstad for overnatting. Middag ikke inkludert.

Dag 2

Søndag 14. august 2022

Sommerkveld på Cindarella: Vi koser oss med frokost på hotellet, pakker ut og kjører til Stockholm. Vårt cruise til Visby og Bornholm starter på best mulig måte, avreise kl 15.30 gjør at vi også har litt tid til å se oss rundt i Stockholm. En tur i Gamla Stan og i området rund slottet er en fin opplevelse. Vi får så en helaften i en av verdens vakreste skjærgårder! Om bord på cruiseskipet Cindarella er det mange hyggelige ting å ta seg til. Vi har inkludert middag i form av buffeter inkl. drikke i form av vin, øl, brus og kaffe hver kveld om bord. Når skumringen faller på, kan du sette deg ned i show avdelingen på skipet og nyte kveldsunderholdningen. Her tilbys underholdning av høyeste kvalitet med show eller forestillinger hver kveld. Før kveldsunderholdningen i Club Étage benytter cruisevertene anledningen til å fortelle deg mer om akkurat din sommerdestinasjon. Og selvfølgelig er dansegulvet åpent! Her er det bare å by opp. I Bottega vinbar kan du nyte levende musikk sammen med god drikke. Hvis været tillater det, tilbys også levende musikk ute på dekk. Slapp av til smektende pianotoner og vakker trubadursang. Fin atmosfære og magisk skjærgårdsutsikt, ja det får du gratis.

 

Dag 3

Mandag 15. august 2022

Bornholm – solskinnsøya: Etter en deilig frokost når vi vårt første mål – danske Bornholm. Her venter utrolige strender og pittoreske små landsbyer med bindingsverkshus og trange smug. Bornholm har de siste årene fått et rykte som et gastronomisk mekka. Benytt anledningen til å prøve øyas egne spesialiteter, som røkt sild, kvalitetsoster, lakris og  sjokolade. Vi legger til kai i havna i den sjarmerende hovedstaden Rønne, med gangavstand til sentrum og strender. Vil du oppleve enda mer? Forhåndsbestill en av våre utflukter og sjekk ut Bornholms største attraksjoner. På kveldingen legger skipet igjen ut fra kai, med retning Gotland. Deilig mat og underholdning om bord hører med til et cruise, så velbekommen…

Dag 4

Tirsdag 16. august 2022

Vi tilbringer dagen i Visby på Gotland: Når morgenen gryr, ruver Visbys stolte silhuett fremfor oss. På Gotland er det mye å gjøre for både store og små. Vi har ikke avreise fra Gotland før kl 18.00 så det er god tid til å se seg rundt i    Visby, sole seg, bade, gå turer og finne egne jordbærplasser alt etter ønske. Også her er det mulig å påmelde seg    utflukter ved bestilling av tur.

Dag 5

Onsdag 17. august 2022

Stockholms skjærgård med den beste utsikt – Stockholm – Karlstad: Vi nyter igjen skipets gode frokost og koser oss denne siste dagen om bord. Turen tilbake til Stockholm   brukes kanskje best på panoramadekk med milevis av utsikt over glitrende hav og frodige øyer. For de av oss som har sett på svenske serier er mange av disse øyene kjente navn. Når vi ankommer Sveriges hovedstad på ettermiddagen har vi, bokstavelig talt, et hav av opplevelser å se tilbake på! Vi setter oss så i bussen og kan tilbringe bussturen til Karlstad med å fortelle hverandre om små og store opplevelser vi har hatt på turen. I Karlstad tar vi inn på vårt hotell for overnatting og felles og inkludert middag.

 

Dag 6

Torsdag 18. august 2022

Karlstad – Strømstad – Sandefjord – Kristiansand – Stavanger: Etter dagens første måltid pakker vi kofferten, sjekker ut av hotellet og begir oss på vei hjem. Vi kjører til Strømstad hvor vi kl 13.40 setter kursen mot Norge og    Sandefjord. Vi har også denne gang mulighet til å kjøpe buffet om bord ved bestilling av turen. Vel i land i  Sandefjord kjører vi mot sør og vest for å bringe alle tilbake til der de steg på bussen. Alle med nye inntrykk å fordøye og nye historier å fortelle.

 

UTFLUKTER PÅ GOTLAND

Utflukter Gotland

 

Tur 1 Gotland panorama med Visby

Gotland er en øy av kontraster og viser mange endringer i natur og arkitektur. Overalt er historiske steder ispedd unike naturopplevelser. Besøk noen godt bevarte steder fra Gotlands historie og se mer av den golde kalksteinskysten som formet øya gjennom vær og vind og som ga Gotland sin unike natur.

Med buss reiser vi langs kysten sørover til det pittoreske fiskeværet Gnisvärd som en gang var en av Gotlands største fiskehavner. I dag er flere fiskehytter bevart her samt et lite flott kapell. Fra havna ser du den lange vakre Toftastranden som er en av Gotlands mest kjente sandstrender, godt besøkt av både lokale og turister.

Vi fortsetter turen og stopper ved Gotlands best bevarte skipsvrak fra bronsealderen. Gotland er Sveriges rikeste landskap når det gjelder gjenstander fra bronsealderen og rundt kysten ligger det flest bronsealder graver som varder og skipsvrak.

Vi går tilbake til Visby og tar et stopp ved naturreservatet Galgberget som er et naturskjønt friluftsområde. Her har du vid utsikt over havet og langs kysten hvor du i sør ser Visby indre by med Domkirken.

Etter å ha opplevd Gotlands kystlinje og steder fra vikingtiden, beveger vi oss noen år frem i tid til ringmuren og middelalder hansabyen Visby. Bussen stopper ved Österport for videre vandring langs ringmuren til Dalmansporten. Via porten fortsetter vi inn til indre by og stopper ved Klinten for en storslått utsikt over byen og Domkirken.

Etter besøket i Domkirken fortsetter vi til fots langs sjarmerende smug ned til Almedalen hvor bussen henter for videre transfer tilbake til skipet. Vil du benytte anledningen til å nyte Visby litt mer, kan du i stedet velge å gå tilbake.

Bussturen starter kl 10.00 og tar ca 3 timer. Kortere avstander til fots kan forekomme. Komfortable sko anbefales. 

Pris: kr 490,- pr person. Prisen inkluderer buss og guidet tur (på svensk). 

 

Tur 2 Hop on Hop off Visby

Opplev historiske og vakre Visby i ditt eget tempo og reis ubegrenset mellom Visbys severdigheter på dagtid.

Holdeplassene er utvalgte turistattraksjoner som Kneippbyn, Lummelunda Grottorna og flere stoppesteder langs Visbys ringmur.

Komfortabel dobbeltdekker som går uten tak i fint vær. Audioguide er tilgjengelig på svensk, engelsk og tysk. Den svenske guiden leses av Babben Larsson. Gratis Wifi om bord. Avganger minst hvert 60. minutt avhengig av sesong fra bussholdeplass 1 (Hamnplan) og 2 (Visby fergeterminal).

Pris: kr 350, – pr person

 

Tur 3 Blant roser og ruiner

Den middelalderske hansabyen Visby er en av de best bevarte i hele Europa. Bli med på en spennende tidsreise gjennom byens smug og smak på øyas gode økologiske is.

Først tar vi bussen til Östercentrum og går langs ringmuren til Dalmansporten, et av de høyeste tårnene i ringmuren. Herfra tar vi steget inn i middelalderens Visby og bydelen Klinten, hvor vi stopper for å nyte en strålende utsikt over byen (og kanskje legger ut ett eller to Instagram-innlegg). Via en lang trapp når vi den vakre Maria katedralen og den botaniske hagen – en oase med fargerike blomster og eksotiske trær.

Vi fortsetter å traske langs Visbys brosteinsgater i fotsporene til kjøpmennene som en gang befolket byen. Ved isbaren, som byr på en av byens vakreste utsikt, stopper vi for å nyte den gode økologiske Gute-isen. Isen er lokalprodusert med naturlige råvarer som laksebær, granskudd og safran. Til slutt går vi ned til gamle Hansa havn Almedalen, hvor turen avsluttes.

De som vil kan gå tilbake til cruisekaia, men det er også mulig å ta bussen tilbake fra Östercentrum.

Turen starter kl 10.00 og tar ca 3 timer. Bussoverføring til Östercentrum, deretter gå i Visby. Komfortable sko anbefales. 

Pris: kr 290,- pr person. Prisen inkluderer buss, omvisning (på svensk) og smaksprøver. 

 

Tur 4 Fårø, – den magiske øya i nord

Bli med oss ​​på en herlig heldagsutflukt til det mytiske Fårö, et av Gotlands mest kjente turistmål. Dagen byr på unik natur med forblåst furuskog, myrer, staselige rauker og lange sandstrender.

Med buss tar vi nordover til fergeterminalen i Fårösund og etter en kort fergetur når vi den populære øya for dagens høydepunkter.

Vi kjører gjennom det særegne landskapet og tar et første stopp ved Fårö kirke fra 1100-tallet. lys og karrige landskap har tiltrukket seg kunstnere og artister i århundrer.

Vi stopper og nyter en godt tilberedt lunsj før vi fortsetter på små svingete veier gjennom naturreservater og raukområder hvor guiden tar deg med til flere unike jordbærsteder rundt om på den lille øya. Etter en stund nærmer vi oss naturreservatene Langhammar og Digerhuvud med sine imponerende raukmarker. De staselige kalksteinsformasjonene har stått her i uminnelige tider og er uten tvil de mest fotograferte på hele Gotland. Her får du muligheten til å gå rundt blant de vakre naturskulpturene som endrer utseende uansett hvilken retning du ser.

Havets konstante tilstedeværelse har satt sitt preg på øya med golde heier og knudrete furuer som trassig kjemper mot naturens påkjenninger. På 1800-tallet bodde det mer enn 1000 mennesker her, i dag bare 500. Både gotlendinger og turister elsker Fårö, som har flere tusen besøkende hvert år. I dag er det moderne sommerhus blandet med gamle kalkgårder og langstrakte steinmurer som avgrenser lammenes beitemark.

Navnet Fårö har faktisk ikke det minste med sau å gjøre, selv om sauestell fortsatt er viktig her i dag. Gamle skrifter vitner om navnet Faroyna som trolig består av ordene farled eller farvann, og ö. Fårö fascinerer og er spekket med opplevelser. Håper du får den samme følelsen som mange andre – En gang Fårö, alltid Fårö!

Turen starter kl 10.00 og tar ca 6 timer (hvorav ca 3 timer med buss). Komfortable sko anbefales. Bussen returnerer til havnen etter slutten av turen. De som etter endt omvisning ønsker å gå av i sentrum kan i stedet ta en av transferbussene tilbake til cruisekaia gratis eller gå.

Pris: kr 790,- pr person. Prisen inkluderer buss, omvisning (på svensk) og lunsj.

 

Tur 5 Lummerlunda Grotten og Visby

Reis hundre millioner år tilbake i tid! Dagen byr på både vakker kystutsikt, kule grotter og en spasertur gjennom Visby. Pust inn frisk luft ved sjøen og la deg fascinere under besøket i dryppsteinsgrotten. Vi nyter naturskjønne omgivelser og en lett lunsj på Lummelunda Cave.

Fra havna går turen nordover til det vakre lille fiskeværet i Nyhamn. Her, rett ved sjøen, har de genuine fiskehyttene ligget i uminnelige tider. Det er fiskevær i nesten alle sogn på øya og de fleste er svært godt bevart og en viktig del av Gotlands kulturarv.

Vel fremme i Nyhamn forlater vi bussen og nyter omgivelsene ved sjøen rundt fiskeværet. Etter en stund går ferden videre til Lummelunda-hulen.

Lummelunda-grotten er Gotlands mest besøkte attraksjon og et av øyas mange naturreservater. Grotten ble oppdaget for mer enn 70 år siden av tre eventyrlystne ungdommer fra Visby som ble fascinert av hulen under nysgjerrige ekspedisjoner. I 1959 ble grotten åpnet for publikum og siden har besøkende blitt guidet ned i den spennende utgravningen i kalkfjellet.

I Lummelunda utforsker vi de vakre omgivelsene rundt grotten og gjør oss klare for en halvtimes tur inn i fjellet. Her møter vi fossiler og dryppsteinsformasjoner dannet for flere millioner år siden. Til tross for kulden, fuktigheten og det nakne fjellet kan du ikke unngå å bli fascinert av den godt bevarte grotten. Tilbake i lyset etter grotteeventyret nyter vi en lett lunsj før vi returnerer til Visby.

I Visby stopper vi ved Dalmansporten og fortsetter til fots inn i middelalder distriktet. Fra Klinten har du storslått utsikt over byen og Domkirken. Vi går ned trappene og passerer St. Mary’s Cathedral, som ble bygget av tyske kjøpmenn tidlig på 1200-tallet. Vi går gjennom smug og brosteinsbelagte gater, passerer Stora torget og avslutter turen ved middelalder havnen, nå Almedalen , en vakker park med fantastisk utsikt over Visbys middelalderby.

Turen ender i Almedalen hvor du kan velge å gå videre i Visby på egenhånd og så komme deg tilbake til skipet til fots eller om du velger å ta transferbussen.

Turen starter kl 10.00 og tar ca 4 timer. Komfortable sko og en cardigan / jakke for hulebesøket anbefales. Bussen returnerer til havnen etter slutten av turen.

Pris: kr 840,- pr person inkludert buss, guide og lunsj (kaldrøkt laks med kremet potetsalat inkludert vann og te/kaffe).

 

Tur 6 Bogø brenneri

Bli med på omvisning og lær mer om et genuint håndverk med gamle tradisjoner. Besøk to inspirerende og innovative selskaper som ser fremover med bærekraft i fokus. Smak på en drink og fordyp deg i ullproduksjon som sparer miljøet.

Turen starter fra havnen og med buss kjører vi nordover til Boge Bränneri. Det lille genuine bryggeriet er relativt nystartet og her brygges krydret konjakk med inspirasjon fra gamle oppskrifter hentet fra eldre svensk konjakklitteratur. Drikken brygges i håndtappede kobberpanner, og som på gammeldags vis droppes hver flaske for hånd.

Under omvisningen i destilleriet vil du lære det grunnleggende om destillasjon og lære mer om brennevins historie. Etter visningen avsluttes besøket med en smaking av noen av drinkene som lages i destilleriet.

Neste stopp byr på et annet ekte håndverk. Gotlands Strumpfabrik er så mye mer enn bare sokker. Her produseres også vakre cardigans, gensere, sokker, luer, såler og leggvarmere av alle slag. Ved hjelp av mekanikere og kvikke fingre har de bevist at det er mulig å lage klær og sokker i Sverige også i dag – med ull som garanterer et sunt dyrehold. Vi ser hvordan produksjonen går og får sjansen til å finne hos oss varmende gaver til de hjemme (eller tross alt til din egen garderobe).

Etter besøkene reiser vi tilbake til Visby og er det er igjen vil bussen stoppe ved en av Gotlands middelalderkirker langs veien.

Bussen returnerer til havnen etter slutten av turen. For de som ønsker å gå av i sentrum er det mulighet for å gå eller gratis skyttelbuss tilbake til skipet.

Turen starter kl 10.00 og tar ca 3 timer. Busstur, kortere avstander til fots kan forekomme. Komfortable sko anbefales. Bussen returnerer til havnen etter slutten av turen.

Pris: kr 990,- pr person inkludert buss, guide og smaksprøver.

 

Tur 7 Dagstur til Kneippbyn

Kneippbyn – et must på familiens reise til Gotland. Det er noe for enhver smak – fantastiske vannsklier, turer, Villa Villekulla, flere restauranter med god mat og vakker havutsikt. Med andre ord alt som trengs for en morsom hel dag med familien.

Busstransport til og fra Visby (avstand ca. 5 km). Turen starter kl 10.30 fra Askepotts havn og går tilbake til Visby / Askepotts havn kl 16.00. Ønsker du å gå av i Visby sentrum / Indre havn på vei tilbake kan du gjøre det, og deretter gå tilbake ca 1,5 km. Merk! Passasjerer bør være tilbake på skipet senest kl. 17.30 (30 minutter før avgang).

Pris: kr 450,- pr person inkludert busstransport og inngang til Kneippbyn sommer- og badeland.

 

 

UTFLUKTER PÅ BORNHOLM

Utflukter på Bornholm

Tur 1 Bornholms gullkorn

Vi tar bussen nordover mot fiskeværet Hasle og Hammershus middelalderborgruin. Øyas hovedattraksjon ligger praktfullt på en klippe og har en spennende historie å fortelle. I over 500 år var slottet Bornholms maktsentrum. Her stopper vi for å høre mer om dens dramatiske fortid og nyte den fantastiske havutsikten. På en klar dag kan du til og med skimte Sverige i det fjerne!

Neste stopp er pittoreske Gudhjem, som klatrer langs klippene som en siciliansk fjellandsby. Her rusler vi rundt og nyter stemningen blant fargerike bindingsverkshus og eksotiske grøntområder med morbærbusker og store fikentrær. I Gudhjem spiser vi lunsj, og vi får nyte den bornholmske spesialiteten Sol over Gudhjem .

Vi har også tid til et kort besøk i en av Bornholms fire unike rundkirker før vi returnerer til Rönne gjennom Almindingens magiske skoglandskap.

Turen tar ca 5 timer. Start kl 12.00 med buss fra Rönne havn. Komfortable sko anbefales. Bussen returnerer til havnen etter slutten av turen.

Pris: kr 690,- pr person inkl. buss, omvisning (på skandinavisk), lunsj inkl. Øl/vann og inngang til Rundkirke. 

Tur 2 Bornholm sør

Dette er utflukten for deg som vil oppleve mest mulig av Bornholm i strandpausen. For å nå vårt første stopp i Svaneke reiser vi gjennom Almindingen, øyas største skog med dype innsjøer og sprekkdaler. I Svaneke møtes vi av sjarmerende bindingsverkshus og gamle kjøpmannsgårder. Havnen og byen er forbundet med et mangfold av små butikker og verksteder. Kikk inn i den gamle matbutikken, forsyn deg med bornholmske spesialiteter og la godteri lysten fråtse i selvlaget lakris, is, sjokolade og karameller fra byens boder.

Ferden går videre gjennom det idylliske fiskeværet Snogebæk hvor de gamle fiskerne fortsatt slår seg ned på den liggende benken i havna. I Snogebæk spiser vi lunsj og vi får nyte Bornholms spesialitet Sol over Gudhjem.

Like i nærheten brer Dueodde, en av Europas vakreste strender, seg utover. Her stopper vi opp et øyeblikk og setter tærne i sanden. Den kritthvite sanden er så finkornet at Napoleon skal ha brukt den i timeglasset sitt. Under omvisningen stopper vi også ved en av øyas fire hvitkalkede rundkirker med middelaldersk opprinnelse. Kirkene, som også er øyas kjennetegn, fungerte i sin tid som både tilbedelsessteder og tilfluktssteder i tider med uro og plyndring.

Turen tar ca 5 timer. Start kl 12.00 med buss fra Rönne havn. Komfortable sko anbefales. Bussen returnerer til havnen etter slutten av turen.

Pris: kr 690,- pr person inkl. buss, omvisning (på skandinavisk), lunsj inkl. Øl/vann og inngang til Rundkirke.

Tur 3 Smak av Bornholm

Bornholm bugner av kulinariske høydepunkter. Omvisningen starter med et besøk på Vingården Lille Gadegård ved Aakirkeby. Vingården ble grunnlagt i 1995 og produserte opprinnelig jordbærvin. De høstet sine første druer i 2002 og er i dag Bornholms største vingård. Vi ser oss rundt i lokalene og får også tilbud om tre typer vinsmaking.

Reisen går deretter videre mot Hallegård Pølsemakeri, en gård som spesialiserer seg på økologiske pølser. Vi drar på omvisning og får smake på pølser.

Deretter stopper vi for fritid for å rusle rundt i de trange smugene i pittoreske Svaneke i øst. Den lille handelsbyen er et kjent tilholdssted for kunstnere og håndverkere, men det finnes også karamellbutikker, et iskremmeieri og Svaneke Brygghus, hvor vi smaker på det økologiske ølet og lærer mer om bryggeprosessen, før vi drar tilbake til Rønne igjen.

Turen tar ca 5 timer. Start kl 12.00 med buss fra Rönne havn. Komfortable sko anbefales. Bussen returnerer til havnen etter slutten av turen.

Pris: kr 1095,- pr person inkl. busstransport, skandinavisktalende guide og smaksprøver på Vingården Lille Gadegård, Hallegård Pølsemakeri og Svaneke Brygghus, som også inkluderer to smørbrød.

 

Tur 4 Guidet tur i Rønne

Rønne er Bornholms sjarmerende hovedstad, og det er også her vi legger til. Ved kaien venter en lokal guide som tar deg med på en guidet tur til fots gjennom det pittoreske lille bytorget og trange brosteinsgater. Underveis beundrer vi de vakre århundreskiftets hus som er byens hovedtrekk. På slutten av andre verdenskrig ble Rönne bombet og det måtte bygges noen nye hus, noe som i dag skaper en spennende arkitektonisk kontrast.

Omvisningen inkluderer et besøk til historiske Hjorths Keramikk, keramikkmuseet hvor det fortsatt produseres steintøy på samme måte som det har vært i 150 år. Vil du strekke bena i land og få en givende introduksjon til vakre Rönne? Da passer denne ekskursjonen deg perfekt.

Turen tar ca 3 timer. Start kl 12.00 fra Rönne havn. Transferbuss sammen med guide til Rönne sentrum. Komfortable sko anbefales.

Pris: kr 490,- pr person inkl. Guidet tur med besøk til Hjorths Keramikk. Skandinavisktalende guide.

 

 

 

 

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

6 dager kun kr 7.990,- pr person i dobbeltrom ved påmelding innen 15.mai 2022, deretter kr 9.100,-

Avreisedato: Lørdag 13 august 2022

Retur: torsdag 18. august 2022

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Velorientert reiseleder

¨  Ferjeoverfart Sandefjord – Strømstad t/r

¨  2 overnattinger på hotell

¨  3 overnattinger om bord på cruiseskipet

¨  5 frokoster

¨  4 middager

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom/innvendig lugar kr 1.790,-

Tillegg for enkeltrom/ utvendig lugar kr 2.190,-

Tillegg for utvendig lugar kr 490,- pr pers i dobbeltlugar

Buffet utreise kr 220,-

Buffet retur kr 199,-

Utflukter påmeldes ved bestilling av tur . Vi kan kun rekke 1 av utfluktene pr øy!

Utflukter Bornholm

 1. Bornholms gullkorn kr 690,-
 2. Bornholm sør kr 690,-
 3. Smak av Bornholm kr 1.095,-
 4. Guidet tur i Rønne kr 490,-

Utflukter Gotland

 1. Gotland panorama med Visby kr 490,-
 2. Hopp på/Hopp av buss i Visby kr 350,-
 3. Blant roser og ruiner kr 290,-
 4. Fårø,- den magiske øya i nord kr 790,-
 5. Lummerlunda grotten og Visby kr 840,-
 6. Bogø Brenneri kr 990,-
 7. Dagstur til Kneippbyn kr 450,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll.

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag