Bremen | Bremen Classic Motorshow

Hjem » Reiser » Bremen | Bremen Classic Motorshow

Vi inviterer til ny, spennende tur til en av Europas største bilmesser – Bremen Classic Motorshow!

Dette er en av Europas største treffsted for mer enn 600 fag- og privathandlere innenfor klassiske bil- og motorsykler. Omkring 100 forskjellige «merkeklubber» har også utstilling her. Vår tur er lagt opp med utreise fra Kristiansand til Hirtshals og vi har 3 netter på hotell i Bremen – så sentralt at vi er nærmeste nabo med messesenteret! Vi får 2 fulle dager til å besøke Bremen Classic Motorshow!

Velkommen med på tur! 

 

 

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 30. januar 2025

Turen starter tidlig fra Stavanger med påstigninger underveis mot Kristiansand. Vi har også opphenting for turdeltakere fra Tangen mot Kristiansand. For turdeltakere som ønsker det, kan vi mot et tillegg i prisen legge til rette for reise med vår ekspressbuss til Kristiansand dagen i forveien og overnatting på et av våre samarbeidshoteller i Kristiansand. Fremmøte ved terminalen til Color Line senest kl. 07.00.

Vi sjekker inn og stiger om bord i MS SuperSpeed som kl. 08.00 seiler til Hirtshals. Vi møtes om bord i skipets buffetrestaurant – Catch Me If You Can, akterut på dekk 8. Frokostbuffet med drikke er inkludert i turprisen. Fremme i Hirtshals kl. 11.15 og vel i land kjører vi sørover mot Bremen. Det blir tilrettelagt for pauser underveis. I Bremen skal vi bo 3 netter på Maritim Hotel Bremen som ligger rett ved messeområdet.

 

Dag 2 & dag 3

Fredag 31. januar og lørdag 1. februar 2025

Frokost på hotellet etter individuelt ønske. Begge disse dagene står til åpen og fri disposisjon. For de som eventuelt ikke ønsker å tilbringe hele dagen på messen, er også sentrum av Bremen i kort gangavstand fra hotellet. Messen åpner fredag og er både fredag og lørdag åpen kl. 09.00 – 18.00. En 2-dagers billett koster 28€ i 2025. Hver enkelt deltaker kan selv bestille billetter på nettsiden til messen: https://www.classicmotorshow.de/en/visitors/.

 

Dag 4

Søndag 2. februar 2025

Vi har tidlig frokost på hotellet før vi har utsjekk og avreise.
Formiddagens kjøreetappe tar oss tilbake og forbi Hamburg, opp gjennom Schleswig-Holstein, og frem til et kort stopp midt på dagen, eksempelvis ved grensehandler Otto Duborg eller
Fleggaard.

Kl. 19.15 er vi igjen i Hirtshals og om bord i Fjord Lines cruiseferje som kaster loss for Kristiansand. Det er inkludert kveldsbuffet om bord. Kl. 23.00 klapper skipet til kai i Kristiansand og vi kjører vest-/østover til de respektive avstigningssteder.

 

Takk for turen!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 5.750,- pris per person i delt dobbeltrom ved påmelding innen
1. oktober 2024. Deretter kr 6.750,- per person.

Turprisen inkluderer:

  • Erfaren sjåfør og helturist buss
  • Overfart Kristiansand – Hirtshals, inkl buffet
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 hotellfrokoster
  • Overfart Hirtshals – Kristiansand, inkl. buffét
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 990,-.

Medlemmer av Agder Motorhistoriske Klubb og Mercedes-Benz Klubben Agder får kr 350,- i rabatt per medlem ved bestilling innen 1. desember 2024.

 Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Reisefakta

Når
30. januar – 4. februar 2025
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Tangen
Pris
Kr 5.750,- per person ved påmelding innen 1. oktober 2024. Deretter kr 6.750,- per person.

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.