Fulltegnet! Venteliste mulig

Bulgaria
Fulltegnet! Venteliste mulig

Bulgaria | Sunny Beach & Nessebar | Fly

KUN 13.990,-,- per pers.
ved påmelding før 1. juni
Når
14.-29. september
Antall dager
16
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Gardermoen
Reisen er overstått!

Denne turen er fulltegnet men det er mulig å sette seg på en venteliste!

Forleng sommeren ved svartehavet! Bulgaria er et populært reisemål – og vi kan tilby en attraktiv tur til strandbyen Sunny Beach ved bredden av Svartehavet. Under oppholdet tilbyr vi flotte utflukter. Fine sandstrender, fargerike badebyer og lavt prisnivå har gjort ferielandet Bulgaria svært så populært – i kombinasjon med en kort flytur fra Norge, kun ca 3 timer. Strendene er langgrunne, brede og med finkornet sand. Været er behagelig uten de altfor høye temperaturene, men godt i overkant av hva vi er vant med fra Norge. Vi flyr med Norwegian direkte til Burgas, og vi kjører direkte til sol- og strandparadiset Sunny Beach og vårt firestjerners hotell; Imperial Resort Hotel – hvor vi skal bo 14 netter og ha «all inclusive». Hotellet ligger også like ved flotte Nessebar. Alt i alt, en flott tur å bli med på!

Tagger:, , , , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter ut fra Stavanger Byterminal grytidlig og kjører sørover E39 mot Sørlandet. Fra Kristiansand følger vi E18 gjennom Aust-Agder og Telemark, innover mot Oslo. Mulighet for påstigning etter avtale underveis. Tidlig på ettermiddagen passerer vi Oslo, og snart er vi fremme ved Oslo Lufthavn Gardermoen – klare for avgang med Norwegian kl 16.40 til Burgas. Flyet er planlagt å lande kl 20.55 og straks etter at vi har fått vår bagasje, går vi til ventende buss og vi kjører de ca 30 km frem til vårt hotell beliggende ved Sunny Beach og like ved Nessebar. Vi skal sjekke inn for et opphold på 14 netter på flotte Imperial Resort Hotel- nærmere presentasjon og mer om hotellet finner du på www.imperialsunnybeach.com

Dag 2-14

Nå skal vi nyte dagene ved Svartehavet! Vi har «all inclusive» på hotellet vårt, og det betyr at vi har følgende spisetider og fritt kan velge:

Frokost                          kl 07.30 – 10.00

Lunsj                                kl 12.30 – 14.30

Middagsbuffèt          kl 18.30 – 21.30

 

Hotellets måltider foregår i to flotte 4-stjerners restauranter – Casablanca og Alexandria, og snacks får du i ‘La Piazza’. Hotellet har to lobby barer, en pool bar like ved bassenget, en beach bar nede ved den private stranden(drikke og snacks her er ikke inkludert). Det er også en koselig irsk pub på hotellet.

I «all inclusive»-konseptet inngår det også at man kan forsyne seg med lokale, alkoholdige-drikker og brus/mineralvann til oppsatte tider. I tillegg kan de som vil drøye morgenen litt få «late breakfast» fra kl 10.00 til kl 12.00. Snacks av en eller annen sort er tilgjengelig gjennom hele dagen fra kl 10.00-24.00. NB! Vi tar selvsagt forbehold om endringer i tidspunkter og betingelser som ligger utenfor vår kontroll. En oversikt over hva som er inkludert og hvilke tidspunkt som gjelder får dere på hotellet.

Vår reiseleder vil være tilgjengelig på hotellet til faste tider under oppholdet, og i tillegg vil det selvfølgelig være mulig å kontakte reiselederen ved hjelp av resepsjonen på hotellet – eller mobiltelefon.

Hotellet har også en lang rekke andre fritidstilbud og egen spa-avdeling. Det blir god tid til å utforske alle de forskjellige spabehandlingene om man vil. Her kan man virkelig nyte litt ekstra luksus.

På denne tiden ligger temperaturene på behagelige 20° – 24° (dagtid) her ved Svartehavskysten.

Dag 15

Frokost på hotellet og vi sjekker etter hvert ut, selv om store deler av dagen fortsatt vil være til disposisjon i området. Buss og sjåfør henter oss etter hvert, og vi kjører mot flyplassen i Burgas. Før vi kommer dit, skal vi ha felles middag som er både inkludert og forhåndsbestilt. I kveldingen sjekker vi inn for å fly med Norwegian kl 21.40 til Oslo Lufthavn Gardermoen, med beregnet ankomst allerede kl 23.55 (norsk tid). Her venter nå bussen som skal kjøre oss hjem dagen etter, og vi blir kjørt frem til vårt hotell ved Gardermoen for overnatting til neste dag. NB! Det kan jo da være lurt å pakke slik at man ikke trenger «hovedbagasjen» og kan la denne stå i bussen natten over.

 

Dag 16

Frokost på hotellet og omkring kl 10.00 er det klart for avreise og siste etappe hjemover, i behagelig og greit tempo! Underveis blir det avstigning etter hvert som vi kommer frem til de respektive hjemsteder. Vi stopper selvsagt også med jevne og behagelige mellomrom underveis, for å strekke litt på kroppen. Omkring kl 16.00 beregner vi å være i Kristiansand og bussen fortsetter til de øvrige steder med ankomst i henhold til dette.

Takk for turen!

 

UTFLUKTER - må bestilles ved påmelding til turen

Av utflukter satser vi på å tilby følgende, og vi ber om påmelding til disse ved påmelding til turen :

Sozopol & Ropotamo- € 40,- pr person. Første stopp er St. George klosteret i Pomorie. Deretter går turen til Ropotamo elven hvor vi skal ta en båttur gjennom den unike naturen lags elven. Muligens får vi også noen glimt av det rike dyrelivet som er langs elvebredden. Videre reiser vi til en av de eldste byene i landet – Sozopol. Vi tar en spasertur i de romantiske gatene i gamlebyen som er godt bevart. Tid på egenhånd til shopping blir det også. Levninger fra Johannes Døperen kan man etter sigende se i St. George kirken i gamlebyen. Disse ble funnet under en arkeologisk utgraving i 2010. Dette er en heldags utflukt.

Bulgarsk kveld med folklore – € 37,- pr person. En svært underholdende kveld i en koselig Bulgarsk restaurant med folklore og kultur på programmet. Vi får også se den unike dansen «Nestinarski», hvor de danser på glødende kull. Tradisjonell middag serveres og vin er inkludert.

VIP Catamaran Cruise med lunsj – € 68,- pr person. Vi nyter noen deilige timer på sjøen med avslapping, bading, soling, kaffe, snacks og kald drikke. Lunsj er inkludert med vin og øl som serveres til maten. Dette er en halvdags utflukt og væravhengig.

Shoppingtur til Burgas – € 15,- pr person. Ut på ettermiddagen går turen til Burgas som er den fjerde største byen i Bulgaria. Vi tar en kort gåtur i parken og i hovedgågaten og bruker resten av ettermiddagen på shopping. Her er det nok en del å spare i forhold til prisene hjemme. Vi er tilbake på hotellet i tid til middag. Dette er en halvdags utflukt.

Plovdiv – Europeisk kulturhovedstad 2019 – € 68,- pr person. I dag går turen til vakre Plovdiv. Det er ca 283 km og kjøre hver vei.Plovdid er valgt til Europeisk kulturhovedstad i 2019 så det er vel verdt et besøk her. Det er en av de eldste byene, som fremdeles er bebodd, i Europa. Byen ble grunnlagt av Filip av Makedonia, far til Alexander den store. Vi nyter en deilig inkludert lunsj før vi fortsetter å utforske byen til fots. Vi får se det gamle romerske teateret, det romerske stadiumet og mye mer.

Utfluktene går ved minimum 20 deltakere. Engelsktalende guide er med på alle utfluktene.

Film fra Burgas, Ropotamo elven og Sozopol:

Film fra Plovdiv:

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom på hotellet i Oslo kun kr 390,-

På hotellet i Bulgaria er det ingen tillegg for enkeltrom!!!

Vi har svært begrenset antall enkeltrom så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Utflukter med priser er beskrevet i programmet og må påmeldes ved påmelding til turen.

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag