FULLTEGNET! Venteliste mulig!

FULLTEGNET! Venteliste mulig!

Øivind Blunck | Chat Noir i Oslo | Buss | Risdal Touring

Opplev Øivind Blunck på Chat Noir i Oslo!

Det er 50 år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teateret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første rolle faktisk spilte mopedist.

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunk på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Vi har sikret oss billetter til showet, og vi kan love deg en helt fantastisk showopplevelse som garantert vil trimme latter-musklene! Vår turbuss starter i Stavanger og har påstigninger langs E39 og E18 inn til Oslo. Det blir to netter på sentralt hotell, og på turens siste dag har vi lagt inn overfart fra Strømstad til Sandefjord med buffet inkludert.

VELKOMMEN!

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 12. april 2024

Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt sentrale hotell for turen – Comfort Hotel Børsparken – hvor vi skal bo to netter.

 

Dag 2

Lørdag 13. april 2024

Vi spiser frokostbuffet på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Oslo frister med gode shoppingmuligheter og mange opplevelser. Vårt sentrale hotell ligger flott til for å kunne utforske hovedstaden. Kl 20.00 er det showstart med Øivind Blunk på Chat Noir. Mange uforglemmelige øyeblikk har han gitt oss siden sin debut på Det Norske Teateret; sitt gnistrende samspill med Hege Schøyen, usikker politietterforsker i «Olsenbanden», forvekslingshumor i «Den spanske flue», og i musikaler som «Cats» og «Les Miserables». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar. Dørene åpner 1 time før showstart, og det er garderobeplikt på Chat Noir.

 

Dag 3

Søndag 14. april 2024

En deilig frokost nytes før utsjekk og vi stiger om bord i vår komfortable buss. Vi kjører sørover E6 mot Strømstad og tar Color Line kl 13.40 over til Sandefjord. Her er det reservert plass i skipets buffetrestaurant og vi nyter et deilig måltid på vei over til Sandefjord. Buffeten er inkludert i turprisen. Vel over ytre Oslofjord setter vi kursen tilbake til Sørlandet med avstigninger etter hvert som vi kommer til de respektive hjemsteder.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

 

 

 

 

 

 

 

Om revyen Cirkus Blunck

CIRKUS BLUNCK

Sted: Chat Noir i Oslo
Dato: lørdag 13. april 2024
Showstart: kl 20.00
Varighet: 1 time og 30 minutter uten pause
Showet fremføres på norsk.

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.550,- per person

 

Avreisedato: Fredag 12. april 2024

Retur: Søndag 14. april 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Billett til show med Øivind Blunck

¨  Garderobe på Chat Noir

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Ferjeoverfart Strømstad – Sandefjord

¨  Buffet på overfarten med Color Line

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: kr 800,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag