FULLTEGNET! Venteliste mulig!

FULLTEGNET! Venteliste mulig!

COSTA BLANCA | OPPHOLD I BENIDORM | RISDAL TOURING

KUN 19.550,- per pers.
Når
29. februar - 15. mars 2024
Antall dager
16
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Oslo
Bestill

Nyt en uforglemmelig «langtids» ferieopplevelse i  Benidorm i mars, hvor du kan glede deg over det behagelige middelhavsklimaet og det pulserende sosiale miljøet. Temperaturen her ligger på rundt 18 grader i mars, veldig behagelig sammenlignet med Norge. Start dagene med avslappende spaserturer langs de vakre sandstrendene og pust inn den friske sjøluften. Slapp av i solen på stranden og nyt det klare vannet, eller ta en forfriskende dukkert i det blå havet. Hva med en hyggelig fottur i fjellene? Eller smake autentisk spansk mat? Under oppholdet ligger vi på 4* Hotel Cimbel, ypperlig plassert midt på stranden. Det er også flere forskjellige utflukter og aktiviteter som man kan velge å bli med på under turen. Bli med på en avslappende reise!

 

Tagger:, , , , , , , , , ,

Program

DAG 1

Torsdag 29. februar 2024:

Stavanger – Kristiansand – Oslo: Vi starter turbussen ved Stavanger bussterminal kl. 08.35 og starter reisen langs E39 mot Kristiansand (avreise kl. 13.30) så videre til Oslo. Underveis er det mulighet for påstigning langs både E39 og E18. Utpå ettermiddagen ankommer vi Oslo og sjekker inn på vårt sentrumsnære hotell for turens første overnatting. Middag er ikke inkludert denne dagen av turen. Men reiseleder står til disposisjon.

 

DAG 2

Fredag 1. mars 2024:

Oslo – Gardemoen – Alicante – Benidorm: Vi starter dagen med frokost på hotellet før vi sjekker ut og finner plassene i turbussen. Når vi ankommer Gardemoen er det innsjekk. Vårt fly til Alicante tar av kl 11.35. Ankomsten i Alicante er beregnet til kl 15.20 og straks etter blir vi hentet av vår spanske buss og sjåfør. Vi blir kjørt frem til Benidorm og 4* Hotel Cimbel som blir vårt ”hjem” i 14 netter. Se mer om hotellet ved å klikke inn på: www.hotelcimbel.com.

 

DAG 3 - 14

Lørdag 2. – torsdag 14. mars 2024:

Opphold i Benidorm med forskjellige utflukter: Frokost og middag er inkludert på hotellet hver dag. Vår erfarne reiseleder vil være tilgjengelig med «kontortid» på hotellet til faste, oppsatte tider. Reiselederen vil også være til å komme i kontakt med under hele oppholdet her nede, enten via mobiltelefon eller gjennom å kontakte resepsjonen på hotellet. Til utfluktene bruker vi buss og sjåfør fra et lokalt busselskap.

Vel fortjent bruker man begrepet ”Costa Blanca” om kysten her ved Benidorm. Her skinner solen varmere og lenger enn på de fleste andre steder i Europa. Faktisk nyter stedet godt av et spesielt ”mikroklima” som gjør det fortjent til betegnelsen ”tropekysten”. Klimaet er sub-tropisk med lav luftfuktighet. En behagelig sjøbris gjør de varmeste perioder levelige, og de høye fjellene bak byen beskytter mot eventuell kald nordavind. Benidorm har ca 69.000 innbyggere, et trivelig bysentrum og det er rikelig anledning til å rusle rundt, slappe av eller nyte en forfriskning på en av uterestaurantene.

 

DAG 15

Fredag 15. mars 2024

Benidorm – Alicante – Oslo – Kristiansand – Stavanger: Frokost på hotellet, før vi setter oss i bussen for å kjøre frem til Alicante. Herfra flyr vi igjen med Norwegian som kl 12.15 løfter oss mot de øvre skylag. Allerede kl 16.10 beregner vi landing – og straks etter finner vi våre seter i den behagelige turbussen som kjører oss hjemover til de respektive avstigningsstedene.

 

Utflukter

Utflukter som tilbys under oppholdet Benidorm:

NB! Presentert i tilfeldig rekkefølge, og noen turer kan utgå hvis det blir for liten interesse til å kunne gjennomføre (minimum 20 personer). Utfluktene bestilles ved påmelding til turen.

Besøk Vingård Bodegas Enrique Mendoza og Altea kr 390,- per person

En av dagene blir det mulighet til å bli med på et besøk til vingården Bodegas Enrique Mendoza. Her får vi en ca. 2  timers omvisning på vingården som avsluttes i vinkjelleren der vi får smake 7 forskjellige viner, sammen med oster,  pølser og annet tilbehør. Deretter går turen Altea hvor vi tilbringer resten av dagen før vi returner til vårt hotell. Inkludert i prisen er vinsmaking og transport.

 

Dagsutflukt til Alicante kr 190,-

Under oppholdet blir det mulighet å bli med reiseleder til Alicante. Her får vi en hel dag til å oppleve denne flotte spanske byen. Hva med en tur opp til Santa Barbara-slottet eller et besøk i gamlebyen Barrio Santa Cruze—gamle kvartalet. Utpå ettermiddag til avtalt tid returnerer vi til  Benidorm og vårt hotell. Inkludert i prisen er transport tur/retur.

 

Dagsutflukt til Algar-fossene og Guadalest kr 290,- per person

Bli med på en flott dag opp i fjellene rundt Benidorm. Vi setter kursen oppover mot landsbyene Guadalest og Algar. Noen av de mest unike og populære innlandsbyene i regionen. Her kommer vi ikke bare tett på lokalkulturen, men også naturen. I Algar er det mulighet for de som ønsker å gå ut til fossene i naturreservatet, dette er inkludert i prisen, samt transport kostnader fra Benidorm til Guadalest og Algar og retur.

 

Flere utflukter blir lansert i 2024!

 

Turprisen inkluderer:

TURPRIS

16 dager kun kr 18.480,-

Pris per person ved påmelding innen 1. november 2023, deretter kr 19.550,- per person

Avreisedato: Torsdag 29. februar 2024

Retur: Fredag 15. mars 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Buss tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen, og
i Spania som beskrevet i programmet

¨  Velorientert reiseleder

¨  Fly med Norwegian tur/retur Oslo

¨  15 hotellovernattinger i dobbeltrom

¨  15 frokoster

¨  14 middager

¨  Alle skatter og avgifter

 

Tillegg for enkeltrom kr 5.770,-

Mulighet for oppgradering til garantert rom i front med direkte sjøutsikt, begrenset antall! Gjelder alle nettene i Benidorm!

Tillegg for dobbeltrom med havutsikt kr 3.390,- per rom

Tillegg for enkeltrom med havutsikt kr 5.750,-

Vennligst oppgi eventuelle allergier ved
påmelding av turen.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag