Herlige Visby i Gotland!

Herlige Visby i Gotland!

CRUISE TIL VISBY | MS BIRKA GOTLAND | BUSS | CRUISEBÅT

KUN 7.990,- per pers.
Ved bestilling innen 15. mai
Når
13. - 17. august 2024
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Bestill

Bli med på årets sensommer tur med buss til Stockholm og cruise med MS Gotland gjennom en fantastisk skjærgård til Gotland. Start fra Stavanger i vest med påstigninger underveis sør – og østover. Fra Sandefjord tar vi verdens største hybridskip over til Strømstad. Det blir overnatting i Karlstad til og fra Stockholm. Nyt god mat, slikk sol fra soldekket og få en dag i ferieperlen Visby som ligger på Sveriges største øy Gotland. En øy full av uforglemmelige opplevelser og herlig atmosfære. Hele turen er bare å nyte, om du sitter på bussen eller er om bord i MS Gotland med alle sine fornøyelser og fantastiske utsikt over hav og skjærgård. 

 

PROGRAM DAG FOR DAG

DAG 1

Tirsdag 13. august 2024

Stavanger – Kristiansand – Sandefjord – Strømstad – Karlstad, 640 km: Turen starter med opphenting fra Stavanger kl 07.30 og vi kjører til langs E39 til Kristiansand. Videre derfra på E18 til Sandefjord hvor vi beregner å være framme i god tid før Color Hybrids  avgang kl 17.00. Om bord har vi inkludert buffet. Vel framme i  Strømstad  setter vi oss godt til rette i vårt behagelige bussete og kjører strake veien til vårt Hotel Best Western Gustaf Froding i Karlstad for overnatting. Middag ikke inkludert da vi har spist på ferjen.

 

DAG 2

Onsdag 14. august 2024

Karlstad – Stockholm, 300 km: Vi spiser frokost før vi sjekker ut og går om bord i vår behagelige turbuss til Stockholm. Vi følger E18 forbi Eskilstuna kommune,        passerer den lille byen Mariefred i Strängnäs kommune før vi til slutt ankommer Stockholm. Vårt cruise til Visby starter på best mulig måte. Med avreise kl. 17.00 får vi litt tid til å se oss rundt i Stockholm. En tur i Gamla Stan og i området rundt slottet er en fin opplevelse. Om bord i M/S Birka Gotland får vi så en helaften i en av verdens vakreste skjærgårder! Vi har inkludert middagsbuffet i restaurant Sjösalen inkludert drikke bestående av vin, øl, brus og kaffe hver kveld om bord. Når skumringen faller på, kan du sette deg ned i show avdelingen på skipet og nyte kveldsunderholdningen. Her tilbys underholdning av høyeste kvalitet med forestilling hver kveld. Slapp av til fin atmosfære og magisk skjærgårdsutsikt.

 

DAG 3

Torsdag 15. august 2024

Visby: Vi nyter vår frokost under innseilingen til Gotland og legger til kai i Visby kl. 09.30. Den lille byen i Østersjøen har alle fordeler en storby har. Her finner du aktiviteter, god mat og shopping – alt innenfor gåavstand. Visby var på 1360-tallet en av de førende blant Hansabyene og hadde en rik framtid som handelsby. Innenfor de 3,5 km lange bymurene var det yrende liv, og denne delen av byen står i dag på UNESCOs verdensarvliste grunnet sin unike kulturelle verdi. Ta deg en koselig rusletur, få med deg alle inntrykkene, små butikker med lokalt håndverk, de sjarmerende steinhusene fra middelalderen og Hansa byens spesielle karakter. Som avslutning anbefaler vi en is på Glassmagasinet Visby i havnen, som er Nord-Europas største isbar. Her kan du nyte både is og full oversikt over båter og folkeliv. Benytt deg av transferbussene til og fra Visby. Billetter til transferbuss bestilles ved påmelding til turen for kr 100,- per person. Kos deg i Visby’s sjarmerende sentrum. Rusle rundt på egenhånd, gå på kafè, besøk noen koselige butikker. Om du ønsker, har du også mulighet til å melde deg på utflukter ved påmelding til turen. Vi har dessverre ikke mulighet til å holde av plasser til utflukter og kan derfor kun bestille på forespørsel via Viking Line. Se infomasjon og pris lenger bak i programmet. Kl 18.00 legger skipet igjen ut fra kai. Vi har igjen felles middag i restaurant Sjösalen. Nyt kvelden om bord!

 

DAG 4

Fredag 16. august 2024,:

Stockholm – Karlstad, 300 km: Vi nyter igjen skipets gode frokost og koser oss denne siste formiddagen på cruise. Turen tilbake til Stockholm brukes kanskje best på    panoramadekk med milevis av utsikt over glitrende hav og frodige øyer. For de av oss som har sett på svenske serier er mange av disse øyene kjente navn. Vi ankommer       Sveriges hovedstad kl 14.30 og har, bokstavelig talt et hav av opplevelser å se tilbake på! I bussen på vei til Karlstad kan vi mimre og hygge oss med gode samtaler om turen. Framme i Karlstad tar vi inn på vårt hotell for overnatting og felles inkludert middag.

 

DAG 5

Lørdag 17. august 2024:

Karlstad – Strømstad – Sandefjord – Kristiansand – Stavanger, 640 km: Denne siste dagen koser vi oss ekstra med frokostbordet før vi forlater hotellet. Bussen står klar, vi finner våre seter om bord og setter kursen mot Strømstad der vi kjører om bord på Color Hybrid med avgang kl 13:40. Du har mulighet til å bestille buffet om bord à kr 299,- per person ved påmelding til turen. Beregnet ankomst til Sandefjord er kl 16.10. Fra Sandefjord fortsetter vi Sør– og vestover for å bringe alle tilbake til der de steg på bussen. God tur!

 

Diverse info og priser:

TURPRIS

5 dager kr 7.990,- ved bestilling innen 15. mai 2024. Deretter kr 8.990,- per person

Avreisedato: Tirsdag 13. august 2024

Retur: Lørdag 17. august 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Ferjeoverfart Color Hybrid Sandefjord – Strømstad

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 overnattinger i delt innvendig lugar om bord på cruiseskipet

¨  4 frokoster

¨  4 middager hvorav 3 er buffet på ferjer

¨  Ferjeoverfart Color Hybrid Strømstad– Sandefjord

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Transfer buss til– og fra Visby kr 105,- per  person.

Enkeltromstillegg kr 1.665,-

Tillegg utvendig lugar kr 650,-

Tillegg buffet hjemreise kr 299,- per person

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

En del av byen Visby står på UNESCOs verdensarvliste

UK flag | German flag