Setesdalsbanen & Mineralparken!

Setesdalsbanen & Mineralparken!

Dagstur | Setesdalsbanen | Mineralparken | Buss

KUN 1.350,- per pers.
Når
22. august 2023
Antall dager
Dagstur
Avreise fra
Lyngdal/Brokelandsheia/Kristiansand
Reisen er overstått!

Tirsdag 22. august 2023:

Vi starter opphenting fra Brokelandsheia i øst og Lyngdal i vest med kurs sørover til Kristiansand. Derifra setter vi nesen mot Vennesla og Grovane Stasjon. Kl 11.00 har vi ombordstigning på toget opp Setesdalsbanen. Damploko-motivet tøffer avgårde og trekker oss i trevognene forbi Paulen, Kringsjå, Beihøldalen og til slutt til Røyknes. Her går vi om bord i vår ventende buss som står klar til å kjøre oss på utflukt til Mineralparken på Hornnes. På veien dit, tar vi oss tid til å kjøre innom Hannåsvollen Gård – en stor gave- og interiør butikk like ved Riksvei 9. Er du på jakt etter en gave eller noe fint til deg selv, vil du garantert finne noe her. Det blir anledning til å handle, ta seg en kaffekopp eller bare titte litt før vi fortsetter et lite stykke til Mineralparken. I Mineralparken har vi god tid og koser oss med alt det flotte parken har å by på for både liten og stor. Mineralparkens hjerte ligger inne i fjellet og her finner vi også en fantastisk samling av mineraler. Samlingen er omtalt som Europas flotteste og mest spektakulære samling av  steiner og mineraler. Kanskje finner du et vakkert smykke eller en suvenir du vil kjøpe med deg hjem.  Hver enkelt står fritt til å disponere tiden i parken til det en ønsker. Her er også store ute områder der en kan finne seg et bord og sitte å ta en pust i bakken mens kaffe og wienerbrød nytes. (inkludert) – eller kjøpe deg noe kaldt å drikke. Til avtalt tid forlater vi parken og setter oss i bussen som er klar til å ta oss med videre til Revsnes hotell der vi samles til felles middag.  Gode og mette etter en opplevelsesrik dag, fortsetter bussen hjemover. Beregnet ankomst Brokelandsheia kl 19.30 og Lyngdal kl 19.20.

Påstigning østfra: Brokelandsheia kl 08.00, Vinterkjær kl 08.15, Tvedestrand Grenstøl kl 08.30, Longumkrysset E18 kl 08.40, Arendal Harebakken kl 08.45, Nedenes kl 08.55, Grimstad Øygårdsdalen kl 09.05, Lillesand Gaupemyr kl 09.20, Kristiansand Rutebilstasjon kl 09.50

Påstigning vestfra:

Lyngdal kl 08.30, Vigeland v/Livold kl 08.50 Speidertomta Mandal kl 09.05, Tangvall Søgne kl 09.35, Rosseland kl 09.45, Kristiansand kl 10.05 Mosby kl 10.20. Grovane  stasjon kl 10.30.

Vi gleder oss til å ha deg med, vel møtt!!

 

Tagger:,

PRIS OG ANNEN INFORMASJON

DAGSTUR

Setesdalsbanen og Mineral-parken

Tirsdag 22. august 2023

 

Dagsturen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren yrkessjåfør

¨  Tur med Setesdalsbanen til Røyknes

¨  Inngang Mineralparken

¨   Lunsj og dessert med kaffe i Mineralparken

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Pris pr person  1.350,- basert på 40 deltakere.

Påmeldingsfrist  : 1. august 2023

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag