Julestemning i Tivoli!

København
Julestemning i Tivoli!

Danmark | Førjulstur til København | Buss | Risdal Touring

KUN 4.250,- per pers.
ved påmelding før 1. september
Når
18.-21. november
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

En tur til byen hvor det gamle møter det moderne er en perfekt start på juleforberedelsene. Kom i julestemning med en tur i det julepyntede Tivoli, og en tur i Nyhavn hvor julen allerede er i gang. Vi starter med en behagelig tur fra Oslo til København med DFDS og på denne turen har vi inkludert utvendig lugar. Vi har hotell midt i København så her kan hele dagen og kvelden nytes. Vi får nok av tid til shopping og kos i «kongens by» før vi neste dag setter kursen mot Aalborg. Vi får kvelden til disposisjon i den koselige byen som er kjent for de fleste. Bli med!

 

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Turen starter fra Stavanger og kjører langs E39 mot Kristiansand og videre østover E18 mot Grimstad og Arendal. Mulighet for påstigning underveis. Vi stopper også for å strekke litt på kroppen og for å kunne få kjøpt en liten matbit. Fra Oslo reiser vi kl 16.30 med DFDS til København. Ombord har vi reservert utvendige dobbeltlugarer. Da kan utsikten nytes fra lugaren hele veien. Vi møtes i restauranten for felles inkludert buffet.  Vi koser oss med hyggelig samvær om bord resten av kvelden.

Dag 2

Vi ankommer København på morgenen, og etter en god frokost om bord er vi klare for i land stigning kl. 09.45. Vi møter vår lokalkjente guide og vi får en rundtur i København. Etter denne guidede turen kjører vi til vårt sentrale hotell; First Hotel Mayfair. Om det er mulig å få sjekke inn så gjør vi det. Hvis ikke tar vi en tur på byen og avtaler når vi kan være tilbake og sjekke inn på hotellet. Kvelden er til fri disposisjon, og vi regner med de fleste vil ha seg en tur på Tivoli som er flott julepyntet. Vi anbefaler også en tur på Nytorv hvor julen allerede har startet.

Dag 3

Vi koser oss med frokosten før vi pakker ut i bussen og kjører ut av København. Vi kjører vestover og passerer over broen ved Storebælt utpå dagen. På ettermiddagen er vi fremme i Aalborg, hvor vi tar inn på First Hotel Aalborg for overnatting. Aalborg er jo «vår» by i Danmark. De fleste sørlendinger er godt kjent i byen. Kvelden er til fri disposisjon og da er det koselig med en tur på byen om kvelden for å få seg noe godt å spise (ikke inkl.).

Dag 4

Vi starter med en god frokost på hotellet før vi setter oss i vår komfortable buss og kjører mot Hirtshals. Ca kl 11.15 er vi i Hirtshals, klare for ombordstigning like etter i Superspeed 1 som har avgang kl 12.15 til Kristiansand. Det er mulig å forhåndsbestille buffet ved påmelding til turen. Straks etter ilandstigning og tollklarering fortsetter vi øst- og vestover mot de respektive avstigningssteder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom: 990,-

Tillegg for utvendig enkeltlugar: 250,-

Buffet på hjemreise: 259,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag