En herlig tur til Danmark!

En herlig tur til Danmark!

Danmark | Konsert i Horsens | Hansi Hinterseer | Buss | Risdal Touring

KUN 4.990,- per pers.
Antall dager
3
Når
22. - 24. oktober 2021
Avreise fra
Stavanger/Brokelandsheia/Sørlandet
Reisen er overstått!

God stemning!

En artist som er mektig populær i Europa; først oppdaget av sine egne i Mellom-Europa, men etter hvert også av de mange nordmenn som har tysk TV-satellittmottaker. Opprinnelig er han fra Kitzbühel, oppvokst midt i skibakken – og en meget habil skikjører som i mange år konkurrerte på toppnivå! At sangstemmen er minst like god som skiferdighetene, kan vi nå skrive under på. I Horsens holder han konsert lørdag 23. oktober og vi har lagt opp en trivelig weekendtur som foruten konserten byr på hyggelige dager i Horsens! MELD DEG PÅ OG FÅ EN TRIVELIG HELG I HORSENS I OKTOBER!

Vi forholder oss til FHI sine regler og kjører med maksimum det antall passasjerer som til enhver tid er lov og med alle til enhver tid gjeldende hygienetiltak.

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 22. oktober 2021:

Stavanger/Telemarksporten – Kristiansand – Horsens: Avreise fra de respektive påstigningssteder. Påstigningsliste med tider blir vedlagt sammen med program når dere får faktura.  Vi kjører frem til Kristiansand hvor vi beregner å være kl 15.30. Om bord er det forhåndsreservert buffet i restauranten «Catch me if you can». Dette kan bestilles ved påmelding til tur. Her har vi da sitteplasser til skipet er i land i Danmark.  Skipet seiler fra Kristiansand kl 16.30. Straks etter ilandkjøring fortsetter vi sørover forbi Aalborg og Århus til Horsens. Etter ca. 2 t 30 min er vi fremme. Her blir det innsjekking for overnatting 2 netter på trivelig hotell beliggende midt i gågata i Horsens.

 

Dag 2

Lørdag 23. oktober 2021:

I Horsens: Frokosten nyter vi på hotellet før det er klart for tur på byen.  Her blir det rikelig anledning til shopping.  Vi bor midt i gågata og det er bare å kose seg i denne trivelige byen. Det er flere hyggelige restauranter hvor man kan få kjøpt seg litt å spise før vi setter oss i bussen for å kjøre det korte stykket frem til Forum Horsens.  Her spiller Hansi Hinterseer opp til konsert fra kl 20.00 og utover… og vi har fått gode billetter. Han har med seg sitt faste band Tiroler Echo på scenen!

 

Dag 3

Søndag 24. oktober 2021:

Horsens – Hirtshals – Kristiansand – Telemarksporten/Stavanger: Deilig frokostbuffèt på hotellet, noe som alltid er en god start på dagen. Mette og gode settes kursen mot nord, forbi Aarhus og Aalborg og videre til Hirtshals. Kanskje de fleste bare vil sitte og døse og slappe av litt, etter en trivelig og innholdsrik helg? Vi beregner å være fremme i den nordjyske fiskerlandsbyen, nå kanskje mest kjent for sine ferjeforbindelser, omkring kl 11.15. Det blir ombordstigning i MS SuperSpeed I som har avgang kl 12.15 . Det er mulig å bestille buffet ved påmelding til turen. Forventet ankomst til Kristiansand er kl 15.30. Straks etter ilandstigning og tollklarering fortsetter vi frem, øst– og vestover, til de respektive avstigningssteder.

 

 

 

Tilleggs informasjon:

Avreisedato: Fredag 22. oktober 2021

Retur: Søndag 24. oktober 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og sjåfør som er godt kjent

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals med     Color Line

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Gode billetter til konserten i Forum Horsens

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 890,-

Buffet utreise kr 349,-

Buffet retur kr 299,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag