Førjulstur!

Vejle
Førjulstur!

Danmark | Tyskland | Kolding & Flensburg | Risdal Touring

KUN 3.990,- per pers.
ved påmelding før 1. september
Når
14.-17. november
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Kristiansand
Reisen er overstått!

Hva er vel bedre enn en tur til Danmark og Tyskland? Denne gangen har vi lagt opp til en november-tur! Den perfekte anledning til å få unnagjort litt julehandel. Vi bor midt i Kolding by, med alle dens fasiliteter rett utenfor døren. God tid til avslapping og shopping er inkludert og de som ønsker det kan også få med seg en tur til Flensburg med tilhørende shopping! Det er her Danskene reiser for å få seg en billig handel. Bli med da vel og kos deg på en fin tur i november!

Tagger:, , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter ut fra de respektive påstigningsstedene, fra Stavanger i vest og  Grenland i øst og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Kl 16.30 har vi avgang med MS Super Speed 1. Det er mulig å tilleggs bestille julebordsbuffet om bord ved påmelding til turen. Dette koster 399,-. Så er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og slapper av sørover. I Kolding sjekker vi inn på vårt hotell for de neste 3 netter.

Dag 2

En deilig frokostbuffèt står klar og venter i restauranten på hotellet. I dag kan vi riktig kose oss og ta den tid vi trenger og ønsker ved frokostbordet. Deretter er det fritt frem for shopping, kafebesøk og hyggelige ferie sysler. Dagen er til fri disposisjon i Kolding. På kvelden er det nok av restauranter å velge i for de som vil ut å kjøpe seg noe å spise.

Dag 3

Vi starter også dagen i dag med en solid frokost på hotellet før de av oss som ønsker en Tyskland tur setter oss i bussen og kjører sydover. Vel passert grensen tar det ikke lang tid før vi er på plass i Flensburg. Her får vi først noen timer i byen før vi kjører til Citti Grossmarked og/eller Otto Duborg. Mye fint å handle og mye god mat og drikke byr dagen i dag på. De som ønsker det kan selvfølgelig også i dag ta det med ro i Kolding. Livet er til for å nytes!

Dag 4

Vi spiser tidlig frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Raskt ut på motorveien og vi passerer Aarhus og Aalborg – før vi krysser under Limfjorden. Til Hirtshals ankommer vi i god tid til ferjeavgang med MS Superspeed I som kl 12.15 seiler til Kristiansand. Også denne gang er det mulig å forhånds bestille buffet ved påmelding til turen. Dette koster kr 299, -. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom 990,-

Julebordsbuffet på utreise: 399,-

Buffet på hjemreise: 299,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

INSPIRASJONSBILDER

UK flag | German flag