CountryCruise til Kiel med Color Line | 3 dager

Hjem » Reiser » CountryCruise til Kiel med Color Line | 3 dager

Velkommen til Color Lines CountryCruise!

Høsten er her, men vi skal holde varmen i oss! Ta på boots og cowboyhatt, og bli med oss på countrycruise!

Color Line har en rekke med TemaCruise gjennom året, og mange av disse arrangerer vi tur til! I to dager er MS Color Fantasy fylt med countrymusikk. Sammen med mange danse- og reiseglade medmennesker, får vi oppleve herlig countrymusikk av flere band.

Med komfortabel reise inn til Oslo i vår turbuss (ved minimum 20 påmeldte), legger vi til rette for påstigninger fra Kristiansand, langs sørlandskysten og til Oslo. Og du, vi har opphenting fra Flekkefjord, Vanse, Farsund, Liknes, Mandal og Søgne til Kristiansand!

Velkommen!

 

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 24. oktober 2024

Kristiansand/Sørlandet/Grenland – Oslo: Vi starter turen med påstigninger fra Kristiansand kl. 07.00 og følger E18 mot Oslo. Ved færre enn 20 påmeldte deltakere reserverer vi plass på vår ekspressbuss – Konkurrenten.no. Vi organiserer opphenting fra Vanse, Flekkefjord og Liknes til Kristiansand for våre gjester fra vest! Reisevert er med fra Kristiansand. Mulighet for påstigninger underveis. Vi ankommer Hjortneskaia i Oslo i god tid før avgang med MS Color Fantasy kl. 14.00.

Vel om bord finner vi våre komfortable lugarer og kl. 17.30 er vi klare for middagsbuffet i Grand Buffet – forut på dekk 6. Vi hygger oss om bord og benytter muligheten til å bli bedre kjent med de medreisende. Vi koser oss på tur! Kl. 20.30 holdes et av skipets show i Show Lounge og vi har reservert bord med 1 Color Drink inkludert til hver. Bordet har vi resten av kvelden – også når kveldens countryband kommer på scenen. For øvrig er kvelden til fri disposisjon, og selvsagt anbefaler vi å oppleve de ulike dansestedene om bord!

Dag 2

Fredag 25. oktober 2024

Vi spiser deilig frokostbuffet om bord før vi ankommer Kiel kl. 10.00. Det er mulig å stige i land i Kiel for den som ønsker det. Husk å ha med pass og boardingkort så du kommer om bord igjen. Skipet legger fra kai kl. 14.00 og setter kurs mot Oslo. Kl. 20.00 møtes vi igjen i Grand Buffet for å nyte skipets buffetmiddag. Også denne kvelden har vi bordreservasjon i Show Lounge kl. 20.30. Resten av kvelden svinger vi oss til de glade toner omkring på skipet.

Dag 3

Lørdag 26. oktober 2024

Oslo – Grenland/Sørlandet/Kristiansand: Nok en deilig frokostbuffet om bord før vi kl. 10.00 legger til kai i Oslo. Vel i land finner vi plass i vår komfortable buss  og begir vi oss sørover E18 (avgang med vår ekspressbuss Konkurrenten.no ved færre enn 20 påmeldte). Det blir stopp underveis, og vi beregner å være fremme i Kristiansand omkring kl. 15.30.

GOD FORNØYELSE!

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.250,-

Pris per person i innvendig 3* dobbeltlugar

Avreisedato: Torsdag 24. oktober 2024

Retur: Lørdag 26. oktober 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og komfortabel buss

¨  Reisevert

¨  2 døgns cruise med MS Color Fantasy

¨  2 frokoster i Grand Buffet

¨  2 middager i Grand Buffet

¨  Bordreservasjon inkludert 1 Color Drink i
Show Lounge begge kveldene

¨  Dansemusikk på MS Color Fantasy

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Enkeltlugarstillegg kr 700,- per person.

Lugaroppgraderinger (pris per person):

Utsikt mot promenadedekk kr 280,-

Lugar med havutsikt kr 650,-

Øvrige lugaroppgraderinger på forespørsel. Begrenset antall plasser!

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
24. – 26. oktober 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Kristiansand/Sørlandet/Oslo

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.