DanseCruise!

DanseCruise!

TemaCruise til Kiel | Cruise | Buss

Mye inkludert!

Velkommen til Color Lines DanseCruise!

Vinteren begynner å slippe taket, men vi skal holde varmen i oss! Ta på danseskoene og bli med oss på dansecruise!

Color Line har en rekke med TemaCruise gjennom året, og mange av disse arrangerer vi tur til! I to dager er MS Color Magic fylt med dansemusikk. Sammen med mange danse- og reiseglade medmennesker, får vi oppleve herlig dansemusikk av flere danseband.

Med komfortabel reise inn til Oslo i vår turbuss (ved minimum 20 påmeldte), legger vi til rette for påstigninger fra Kristiansand, langs sørlandskysten og til Oslo.

Velkommen!

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 3. mars 2024

Kristiansand/Sørlandet/Grenland – Oslo: Vi starter turen med påstigninger fra Kristiansand kl. 07.00 og følger E18 mot Oslo. Ved færre enn 20 påmeldte deltakere reserverer vi plass på vår ekspressbuss – Konkurrenten.no. Vi organiserer opphenting fra Vanse, Flekkefjord og Liknes til Kristiansand for våre gjester fra vest!

Reisevert er med fra Kristiansand. Mulighet for påstigninger underveis.

Vi ankommer Hjortneskaia i Oslo i god tid før avgang med MS Color Magic kl. 14.00. Vel om bord finner vi våre komfortable lugarer og kl. 17.30 er vi klare for middagsbuffet i Grand Buffet – forut på dekk 6. Vi hygger oss om bord og benytter muligheten til å bli bedre kjent med de medreisende. Vi koser oss på tur! Kl. 20.30 holdes et av skipets show i Show Lounge og vi har reservert bord med 1 Color Drink inkludert til hver. Bordet har vi resten av kvelden – også når kveldens danseband kommer på scenen. For øvrig er kvelden til fri disposisjon, og selvsagt anbefaler vi å oppleve de ulike dansestedene om bord!

Dag 2

Søndag 10. mars 2024

Vi spiser deilig frokostbuffet om bord før vi ankommer Kiel kl. 10.00. Det er mulig å stige i land i Kiel for den som ønsker det. Husk å ha med pass og boardingkort så du kommer om bord igjen. Skipet legger fra kai kl. 14.00 og setter kurs mot Oslo. Kl. 20.00 møtes vi igjen i Grand Buffet for å nyte skipets buffetmiddag. Resten av kvelden svinger vi oss til de glade toner omkring på skipet.

 

Dag 3

Mandag 11. mars 2024

Oslo – Grenland/Sørlandet/Kristiansand: Nok en deilig frokostbuffet om bord før vi kl. 10.00 legger til kai i Oslo. Vel i land finner vi plass i vår komfortable buss og begir vi oss sørover E18 (avgang med vår ekspressbuss Konkurrenten.no ved færre enn 20 påmeldte). Det blir stopp underveis, og vi beregner å være fremme i Kristiansand omkring kl. 15.30.

GOD FORNØYELSE!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.440,-

Pris per person i innvendig 3* dobbeltlugar

 

Avreisedato: Lørdag 9. mars 2024

Retur: Mandag 11. mars 2024

 

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og komfortabel buss

¨  Reisevert

¨  2 døgns cruise med MS Color Magic

¨  2 frokoster i Grand Buffet

¨  2 middager i Grand Buffet

¨  Bordreservasjon inkludert 1 Color Drink i Show Lounge første kvelden

¨  Dansemusikk på MS Color Magic

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Enkeltlugarstillegg kr 900,- per person.

 

Lugaroppgraderinger (pris per person):

Utsikt mot promenadedekk kr 280,-

Øvrige lugaroppgraderinger på forespørsel.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag