DanseCruise! Få plasser igjen!

DanseCruise! Få plasser igjen!

TemaCruise til Kiel | Cruise | Buss

KUN 3.990,- per pers.
Når
4. - 6. november 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Kristiansand/Sørlandet/Oslo
Reisen er overstått!

Velkommen til TemaCruise!

Det er november og det har blitt kjølig, men vi skal holde varmen i oss! Ta på danseskoene og blir med oss på dansecruise!

Color Line har en rekke med TemaCruise gjennom året, og denne gang arrangerer de dansecruiset: På dansefot med Ole Ivars. I to dager er MS Color Magic fylt med dansemusikk. Sammen med mange danse – og reiseglade medmennesker får vi oppleve herlig dansemusikk av Norges største danseband gjennom tidene.

Med komfortabel reise inn til Oslo i våre turbusser, legger vi til rette for påstigninger fra Stavanger, langs sørlandskysten til Oslo.

Velkommen!

 

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 4. november 2023:

Stavanger/Sørlandet/Grenland – Oslo: Vi starter turen med påstigning på Stavanger Byterminal kl 02.35 og kjører videre på E39/E18 til Oslo. Avreise fra Kristiansand kl 07.30. Mulighet for påstigninger underveis. Vi ankommer Hjortneskaia i Oslo i god tid til avgang med MS Color Magic kl 14.00. Vi finner våre komfortable lugarer og kl 17.00 er vi klare for middagsbuffet i Grand Buffet – forut på dekk 6. Vi er helt i starten av årets julebordsesong, og får derfor julebordsbuffet på turen. Vi har inkludert én enhet drikke til middagen. Vi hygger oss om bord og benytter muligheten til å bli bedre kjent med de medreisende. Resten av kvelden er til fri disposisjon, og selvsagt anbefaler vi å oppleve de ulike dansestedene om bord!

 

 

Dag 2

Søndag 5. november 2023:

Vi spiser deilig frokostbuffet om bord før vi ankommer Kiel kl 10.00. Det er mulig å stige i land i Kiel for den som ønsker det. Husk å ha med pass og boardingkort så du kommer om bord igjen. Skipet legger fra kai kl 14.00 og setter kurs mot Oslo. Kl 17.30 møtes vi igjen i Grand Buffet for å nyte skipets buffetmiddag. Også denne gang julebordsbuffet og med én enhet drikke inkludert til maten. Resten av kvelden svinger vi oss til de glade toner omkring på skipet.

 

 

 

Dag 3

Mandag 6. november 2023:

Oslo – Grenland/Sørlandet/Stavanger: Nok en deilig frokostbuffet om bord før vi kl 10.00 legger til kai i Oslo. Straks etter ilandstigning finner vi våre turbusser og begir vi oss sørover E18. Først mot Drammen, så videre gjennom Vestfold og Telemark. Vi gjør stopp underveis, og beregner å være fremme i Kristiansand igjen omkring kl 15.30. De øvrige avstigningssteder i henhold til dette. GOD TUR!

 

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 3.990,-

Pris per person i innvendig 3* dobbeltlugar

 

Avreisedato: Lørdag 4. november 2023

Retur: Mandag 6. november 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Reiseleder

¨  2 døgns cruise med MS Color Magic

¨  2 frokoster i Grand Buffet

¨  2 Julebordsbuffet inkl én enhet drikke

¨  Dansemusikk på MS Color Magic

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Enkeltlugarstillegg kr 300,- per person.

 

Lugaroppgraderinger (pris per person):

Utvendig 3-stjerners lugar kr 600,-

Utsikt mot promenadedekk kr 250,-

Øvrige lugaroppgraderinger på forespørsel.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag