Fulltegnet!

Fulltegnet!

Musikk, mat og godt selskap | Edinburgh | Fly | Risdal Touring

KUN 12.450,- per pers.
Når
19. - 23. juli 2023
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/
Reisen er overstått!

Vi reiser til vakre og herlige Edinburgh med musikk og kultur som overskrift. Det er lite som slår en kveld på en pub i Skottland med folkemusikk og en liten ale. Vi har med oss reiseleder som tar ansvar for at vi får en  hyggelig og innholdsrik tur med mange gode opplevelser. Turen starter med buss til Stavanger lufthavn, Sola, og på veien setter vi oss i stemning til gode dager i Skotske hovedstaden. Vi bor på et meget sentralt hotell hvor shopping, puber og kulturliv er innen gangavstand. Hva med en kveldsvandring på the Royal Mile eller en ekte HAGGIES på et tradisjonelt sted?

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Onsdag 19. juli 2023

Arendal – Stavanger – Edinburgh: Vi starter med bussen fra Harebakken bussterminal kl 05:05 og det blir mulig å gå på bussen langs veien mot Stavanger lufthavn Sola etter avtale. Her tar vi Loganair direkte til Edinburgh er kl 12.15 med ankomst den skotske hovedstaden kl 12.50. Vår innleide buss kjører til vårt sentrale hotell og vi får litt tid til å se oss om i nærområdet. Kl 16.00 blir det byvandring med guide før litt fritid på egenhånd. Reiselederen kommer med tips og forslag og det er mye å se på i nærområdet.

 

Dag 2

Torsdag 20. juli 2023

Opphold Edinburgh: Etter frokost drar vi ut av Edinburgh på en flott dagstur med mye innhold. Først blir det omvisning på Glenkinchie Destillery med smaksprøver etterfulgt av lunsj (inkl) i nærheten. Deretter kjører vi til Traquair House hvor vi kan beundre parken, besøke det lille bryggeriet og ellers får inntrykk fra Skottlands eldste bebodde slott. Fra slottet drar vi til småbyen Innerleithen og byens koselige hotell Traquair Arms for felles middag (inkl). Når middagen er unnagjort og vi kanskje har slått av en prat med noen lokale i baren, tar bussen oss tilbake til Edinburgh og hotellet.

 

Dag 3

Fredag 21. juli 2023

Opphold Edinburgh: Denne dagen blir det mulig for de som ønsker med på en tur til Sterling. Byen er berømt for sitt slott sentralt i byen. De som ønsker det kan kjøpe billett til slottet eller kanskje bare rusle rundt og se i små butikker. Lunsjen kan jo inntas på en tradisjonell pub. På kvelden kan vi kanskje oppsøke en av pubene med levende musikk og innta en “haggies”, Skottlands nasjonalrett. Etter sigende alt på sauen bortsett fra tennene!

 

Dag 4

Lørdag 22. juli 2023

Opphold Edinburgh: De som har lyst bør ta med seg gode sko fordi det er en fin utfluktsmulighet midt i byen som   heter Arthur`s Seat. Fra 251 meter over havet har man en fantastisk utsikt over byen Edinburgh har også mange  shoppingmuligheter, særlig langs hovedgaten Prince`s Street. Det er også mange bruktbutikker. Eller vi kan tilbringe dagen og kvelden i en liten by i nærheten.  Hvis noen har lyst på en vandring gjennom byen ned mot havneområdet Leith, blir reiselederen gjerne med på det.  Hvis noen har lyst til å oppleve litt av Edinburgh`s underverden (bokstavelig talt), kan man gå ned i Mary King`s close eller Edinburgh Dungeon.  Hvis noen ønsker mer «høykultur» kan National Gallery anbefales.  Her er mange berømte kunstnere utstilt. I tillegg anbefales en vandring på The Roayal Mile mellom Edinburgh Castle og Hollyrood castle.  Her finnes også butikker hvor man kan få kjøpt seg en kilt eller en sekkepipe!  På kvelden samles vi til middag (inkl) på en pub i nærheten av hotellet.  Det er mange puber med levende musikk så kvelden kommer til å bli av det hyggelige slaget. Om kvelden er Edinburgh Castle flombelyst og det er et meget spektakulært skue.

 

Dag 5

Søndag 23. juli 2023

Edinburgh – Stavanger – Arendal: Det blir en meget tidlig frokost for bussen går til flyplassen kl 07.30 og flyet tilbake til Stavanger går 09.30.  Etter ankomst Sola tar vi plass i ventende buss og kjører hjemover mot hvert vårt hjemstedet full av musikalske inntrykk!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

5 dager kun kr 12.450,- per person

Avreisedato: Onsdag 19. juli 2023

Retur: Søndag 23. juli 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør t/r Sola

¨  Reiseleder med lokalkunnskap

¨  Fly Stavanger – Edinburgh t/r med 15 kg innsjekket bagasje og 6 kg kabinbagasje (obs vekt)

¨  Slottsbesøk

¨  Destilleribesøk med prøvesmaking

¨  Byvandring med lokal guide

¨  4 overnattinger

¨  2 frokoster

¨  2 middager

¨  1 lunsj

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for frokost kr 125,- per dag, per person.

Dette gjelder de to andre dagene hvor de som ikke ønsker frokost på pub kan bestille dette direkte på hotellet.

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag