Fulltegnet! - Venteliste mulig!

Fulltegnet! - Venteliste mulig!

Emden | Cruise | Buss | Risdal Touring

KUN 1.990,- per pers.
Når
22. - 24. juli 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Sørlandet
Reisen er overstått!

Bli med på et trivelig minicruise med Risdal Touring og Holland Norway Lines til havne-byen Emden på nordvestkysten av Tyskland. Nyt overfarten om bord på MS Romantika. Bring deg selv ut av hverdagen og inn i nye opplevelser. Ta med kona eller kjæresten, barnebarn eller venner. Om bord kan du nyte deilige måltider i restaurantene, musikk og en drinkt i Starlight Palace. En sportspub, Sea Pub, finnes også om bord. Vi får drøye 5 timer i land og kan rusle havne- eller gatelangs, slå oss ned på en trivelig fortausrestaurant eller bare kikke nærmere på by og bylivet.

GOD FORNØYELSE!

 

Tagger:, , , , ,

Turen dag for dag

Dag 1

Lørdag 22. juli 2023

Stavanger / Grenland / Sørlandet – Kristiansand: Vi starter opp fra Stavanger i vest og kjører E39 til Kristiansand. En buss starter fra øst ved Telemarks-porten og henter opp langs E18. I Kristiansand går vi om bord i MS Romantika, cruiseferja til Holland Norway Lines, som bringer oss til Emden – helt nord i grense-området mellom Nederland og Tyskland. Emden ligger i Tyskland. Skipet har 700 lugarer og en rekke restauranter og barer som passasjerene kan benytte seg av. Det er taxfree-butikker, samt et spa om bord, og det spilles dansemusikk i Starlight Palace. Et lite kasino finner man om bord, og i sportsbaren Sea Pub er det også muligheter for en forfriskning. Er været fint, er det en god opplevelse å sitte ute på dekk for å oppleve utseilingen fra Kristiansand. Seilingen tar i overkant av 17 timer, med avgang fra Kristiansand kl 17.00. Ved påmelding til turen hos Risdal Touring, kan man gjerne bestille buffètbord inkludert fri drikke om bord. Pris for dette er kr 330,- per person per kveld. Ved påmelding kan man velge om man ønsker kveldsbuffet en eller begge av dagene.

 

Dag 2

Søndag 23. juli 2023

I Emden: Dagen starter om bord MS Romantika med deilig frokostbuffet før vi kl 10.15 ankommer Emden. Vel i land har vi drøye 5 timer til å oppleve Emden. Det er obligatorisk å stige i land før ny innsjekking til båten, men vi beholder de samme lugarene om bord på returen. Det er ca 3 – 3 ½ km å gå inn til det idylliske sentrum av Emden fra havnen der hvor skipet legger til. Ved bestilling til Risdal Touring kan man også melde seg på en shuttlebuss – kr 150,- per person. Vi må sjekke inn igjen for retur senest kl 15.30 – og kl 17.00 seiler MS Romantika hjemover igjen.

 

Dag 3

Mandag 24. juli 2023

Kristiansand – Sørlandet/Grenland/Oslo/Stavanger: Vår nye dag starter med frokostbuffèt om bord før vi ankommer Kristiansand kl 10.45. Straks etter ilandstigning fortsetter vi med to forskjellige busser, en østover mot Grenland/Oslo og en vestover mot Stavanger.

Takk for turen – og selvsagt, velkommen tilbake.

 

PRIS OG ANNEN INFORMASJON

TURPRIS

3 dager kun kr 1.990,-

Pris per person i delt dobbeltlugar.

 

Avreisedato: Lørdag 22. juli 2023

Retur: Mandag 24. juli 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Bussreise til Kristiansand fra Oslo/Grenland og Stavanger/Sørlandet, tur/retur

¨  Minicruise med MS Romantika

¨  2 overnattinger i delt dobbeltlugar

¨  2 frokoster om bord

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg (priser gjelder per person):

Utvendig lugar kr 250,-

Enkeltlugar kr 1.000,-

Shuttlebuss t/r MS Romantika – Emden sentrum kr 150,-

Tillegg for kveldsbuffet inkl. drikke om bord MS Romantika kr 330,- per kveld.

Rabatt for barn 2-17 år i 3. eller 4. seng, i innvendig lugar kr 500,-

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag