FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Evig Ung | Chat Noir | Buss | Risdal Touring

«En musikalsk komedie full av rock’n’roll, varme og
dødelig frekk humor»

Slik reklameres det for forestillingen «Evig ung» som settes opp på Chat Noir i Oslo til høsten. På scenen står stjerne-laget Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Ingar Helge Gimle og Gisle Børge Styve («Beat for beat»-pianisten).

«Evig ung» er ifølge forhåndsomtalen «en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan glede seg til en perlerekke av kjente pop- og rockelåter fra de siste 50 årene, med passende titler som «Stayin Alive», «Forever Young» og «I Will Survive».

Velkommen til en musikalsk opplevelse !

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 10. november 2023

Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt hotell for turen, hvor vi skal bo to netter.

 

 

 

Dag 2

Lørdag 11. november 2023

Vi spiser frokostbuffet på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Oslo frister med gode shoppingmuligheter og mange opplevelser. Vårt sentrale hotell ligger flott til for å kunne utforske hovedstaden. Hva med et besøk på det nye MUNCH-museet, eller en tur til Roseslottet ved Frognerseteren? Kl 16.30 er det showstart for «Evig Ung» på sagnomsuste Chat Noir.

Dag 3

Søndag 12. november 2023

En deilig frokost nytes før utsjekk og vi stiger om bord i vår komfortable buss. Vi kjører sørover E18 mot Sørlandet og har behagelige pauser underveis. Videre går bussen fra Kristiansand til Stavanger, hvor siste avstigning er utpå kvelden.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

 

 

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 3.490,- per person ved bestilling innen 1. august 2023, deretter kr 3.990,- per person.

Avreisedato: Fredag 10. november 2023

Retur: Søndag 12. november 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Billett til forestillingen

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: kr 700,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag