Opplev Flor & Fjære i Stavanger | 2 dager

Hjem » Reiser » Opplev Flor & Fjære i Stavanger | 2 dager

POPULÆRT TURMÅL!

Få hager i Norge imponerer så mye som den på Sør-Hidle utenfor Stavanger. Flor & Fjære er en opplevelse utenom det vanlige. Øyen har et klima som tillater planter som vi normal må langt, langt sør for å finne. Opplevelsen starter med at vi blir tatt imot ved kaien og blir tatt imot av et vidunderlig vertskap som tar oss med på en guidet omvisning i hagen. Det blir også tid til å bevege seg rundt på egenhånd blant de mange blomstene. Det hele toppes med en god middag. På reisen overnatter vi i Sandnes sentrum på Quality Hotel Residence. Bli med på en hyggelig sommer opplevelse!

VELKOMMEN!

 

Reiseprogram

Dag 1

Mandag 24. juni 2024:

Sørlandet – Sandnes: Vi kjører fra Telemarksporten langs E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 10.50 og videre vestover E39. På Lyngdal Inn stopper vi og tar en pause. De som ønsker det kan her kjøpe seg litt å spise. Dette er ikke inkludert i turprisen. Videre mot Sandnes stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Sandnes tidlig på ettermiddagen. Her skal vi overnatte på Quality Hotel Residence. Hotellet ligger sentralt i byen. Her blir det innsjekk, og mulighet til å ta seg en tur ut å kikke på byen, og kanskje spise deilig middag? For de som ønsker det kan det bestilles middag på hotellet ved bestilling av turen. Denne koster kr 395,- per person.

 

Dag 2

Tirsdag 25. juni 2024:

Sandnes – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Sørlandet: Vi spiser en deilig frokost på hotellet. På avtalt tidspunkt sjekker vi ut og finner våre plasser i turbussen. Kl 11.00 går passasjerbåten fra Stavanger som tar oss ut til øya Sør-Hidle der blomster-eventyret ”Flor & Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middag før vi returnerer med båt til Stavanger ca kl 15.30. Tilbake i Stavanger, kjører vi så straks ut av byen og begir oss på hjemvei.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

2 dager kun kr 4.200,-

Turprisen inkluderer:

  • Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør
  • 1 overnatting i dobbeltrom
  • 1 frokost ved hotellet
  • 1 middag på Flor &Fjære
  • Båt tur/retur Sør-Hidle
  • Omvisning på Flor & Fjære
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom  kr 450,-
Tillegg for middag ved hotellet  kr 395,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

Historien om Flor & Fjære:

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans,  restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

 

Reisefakta

Når
24. – 25. juni 2024
Antall dager
2
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Lyngdal
Pris
4.200,- per pers

Denne reisen har allerede funnet sted