Mandag 24. juni 2024:
Sørlandet – Sandnes: Vi kjører fra Telemarksporten langs E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 10.50 og videre vestover E39. På Lyngdal Inn stopper vi og tar en pause. De som ønsker det kan her kjøpe seg litt å spise. Dette er ikke inkludert i turprisen. Videre mot Sandnes stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Sandnes tidlig på ettermiddagen. Her skal vi overnatte på Quality Hotel Residence. Hotellet ligger sentralt i byen. Her blir det innsjekk, og mulighet til å ta seg en tur ut å kikke på byen, og kanskje spise deilig middag? For de som ønsker det kan det bestilles middag på hotellet ved bestilling av turen. Denne koster kr 395,- per person.
Tirsdag 25. juni 2024:
Sandnes – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Sørlandet: Vi spiser en deilig frokost på hotellet. På avtalt tidspunkt sjekker vi ut og finner våre plasser i turbussen. Kl 12.00 går passasjerbåten fra Stavanger som tar oss ut til øya Sør-Hidle der blomster-eventyret ”Flor & Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middag før vi returnerer med båt til Stavanger ca kl 16.30. Tilbake i Stavanger, kjører vi så straks ut av byen og begir oss på hjemvei.
God fornøyelse!
TURPRIS
2 dager kun kr 3.880,-
Pris per person ved påmelding innen 15. april 2024, deretter kr 4.200,-
Avreisedato: Mandag 24. juni 2024
Retur: Tirsdag 25. juni 2024
Turprisen inkluderer:
¨ Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør
¨ 1 overnatting i dobbeltrom
¨ 1 frokost ved hotellet
¨ 1 middag på Flor &Fjære
¨ Båt tur/retur Sør-Hidle
¨ Omvisning på Flor & Fjære
¨ Alle veiavgifter og bompenger
Tillegg for enkeltrom kr 450,-
Tillegg for middag ved hotellet kr 395,-
Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!
Historien om Flor og Fjære:
Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.