FLOR & FJÆRE | NORGE | RISDAL TOURING

KUN 3.880,- per pers.
Pris ved bestilling innen 15. april 2024
Når
24. - 25. juni 2024
Antall dager
2
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Lyngdal
Bestill

POPULÆRT TURMÅL!

Få hager i Norge imponerer så mye som den på Sør-Hidle utenfor Stavanger. Flor & Fjære er en opplevelse utenom det vanlige. Øyen har et klima som tillater planter som vi normal må langt, langt sør for å finne. Opplevelsen starter med at vi blir tatt imot ved kaien og blir tatt imot av et vidunderlig vertskap som tar oss med på en guidet omvisning i hagen. Det blir også tid til å bevege seg rundt på egenhånd blant de mange blomstene. Det hele toppes med en god middag. På reisen overnatter vi i Sandnes sentrum på Quality Hotel Residence. Bli med på en hyggelig sommer opplevelse!

 

VELKOMMEN!

 

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 24. juni 2024:

Sørlandet – Sandnes: Vi kjører fra Telemarksporten langs E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 10.50 og videre vestover E39. På Lyngdal Inn stopper vi og tar en pause. De som ønsker det kan her kjøpe seg litt å spise. Dette er ikke inkludert i turprisen. Videre mot Sandnes stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Sandnes tidlig på ettermiddagen. Her skal vi overnatte på Quality Hotel Residence. Hotellet ligger sentralt i byen. Her blir det innsjekk, og mulighet til å ta seg en tur ut å kikke på byen, og kanskje spise deilig middag? For de som ønsker det kan det bestilles middag på hotellet ved bestilling av turen. Denne koster kr 395,- per person.

 

Dag 2

Tirsdag 25. juni 2024:

Sandnes – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Sørlandet: Vi spiser en deilig frokost på hotellet. På avtalt tidspunkt sjekker vi ut og finner våre plasser i turbussen. Kl 12.00 går passasjerbåten fra Stavanger som tar oss ut til øya Sør-Hidle der  blomster-eventyret ”Flor & Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middag før vi returnerer med båt til Stavanger ca kl 16.30. Tilbake i Stavanger, kjører vi så straks ut av byen og begir oss på hjemvei.

God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

2 dager kun kr 3.880,-

Pris per person ved påmelding innen 15. april 2024, deretter kr 4.200,-

 

Avreisedato: Mandag 24. juni 2024

Retur: Tirsdag 25. juni 2024

 

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør

¨  1 overnatting i dobbeltrom

¨  1 frokost ved hotellet

¨  1 middag på Flor &Fjære

¨  Båt tur/retur Sør-Hidle

¨  Omvisning på Flor & Fjære

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 450,-

Tillegg for middag ved hotellet kr 395,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Historien om Flor & Fjære

Historien om Flor og Fjære:

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag