En unik opplevelse!

En unik opplevelse!

Flor & Fjære | Norge | buss | Risdal Touring

KUN 3.290,- per pers.
Når
20. - 21. juni 2022
Antall dager
2
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Lyngdal
Bestill

Hovedmålet på denne turen er Flor og Fjære, beliggende på ”blomster øya” Sør-Hidle i by- fjorden utenfor Stavanger. Her finner vi nemlig dette eventyret av en opplevelse. Med et klima som tillater planter som vi normalt må langt, langt sør for å finne vokse, har ekteparet som driver stedet bygget opp en attraksjon som får en til å undre: Hvordan er dette mulig her langt oppe i kalde nord? Et eventyr av en tur!

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 20. juni 2022:
Sørlandet – Stavanger: Vi kjører fra Telemarksporten langs E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 09.50 og videre vestover E39. På Lyngdal Inn stopper vi og tar en pause. De som ønsker det kan her kjøpe seg litt å spise. Dette er ikke inkludert i turprisen. Videre går turen mot Flekkefjord, Sandnes og Stavanger. Underveis stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Stavanger tidlig på ettermiddagen. Hotellet ligger sentralt i byen. Her blir det innsjekk, og mulighet til å ta seg en tur ut å kikke på byen og spise deilig middag på en av de flotte restaurantene (ikke inkl.).

 

Dag 2

Vi spiser en deilig frokost på hotellet før vi setter kursen hjemover. Vi gir oss selv god tid og har liten grunn til å stresse – i dag skal vi bare hjem! Men før vi kommer så langt har vi flere stopp på veien. Først et stopp ved Sverd i stein like utenfor Stavanger. Deretter tar vi et 45-minutters besøk innom TS Museum. Vi kjører kystveien østover og ca kl 12.30 tar vi en lengre pause i Egersund. Her legges det opp til at hver enkelt kan få kjøpt seg litt å spise og kanskje myldre litt i butikker. Vakre Sogndalstrand fortjener en visitt før vi igjen kjører videre forbi Flekkefjord mot Lyngdal og Kristiansand. Vi gir oss selv god tid og har liten grunn til å stresse – i dag skal vi bare hjem!

 

Tilleggsinformasjon

 

2 dager kun kr  3.290,-

Pris per person

 

Avreisedato: Mandag 20. juni 2022

Retur: Tirsdag 21. juni 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Velorientert sjåfør og helturist buss

¨  1 overnatting i delt dobbeltrom

¨  1 frokost

¨  Båt t/r Sør-Hidle

¨  Guide på Flor & Fjære

¨  Lunsjbuffèt på Flor & Fjære

¨  Alle bompenger og veiavgifter

 

Tillegg for enkeltrom 390,- per person

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

 

Historien om Flor & Fjære

Historien om Flor og Fjære:

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag