En unik opplevelse, Ekstratur!

En unik opplevelse, Ekstratur!

Flor & Fjære | Norge | buss | Risdal Touring

KUN 3.190,- per pers.
Når
25. - 26. august 2021
Antall dager
2
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Lyngdal
Reisen er overstått!

Vi setter opp ekstra tur til Flor og Fjære!

Hovedmålet på denne turen er Flor og Fjære, beliggende på ”blomster øya” Sør-Hidle i by- fjorden utenfor Stavanger. Her finner vi nemlig dette eventyret av en opplevelse. Med et klima som tillater planter som vi normalt må langt, langt sør for å finne vokse, har ekteparet som driver stedet bygget opp en attraksjon som får en til å undre: Hvordan er dette mulig her langt oppe i kalde nord? Et eventyr av en tur!

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Vi kjører fra Brokelandsheia kl 06.00 langs E18 til Kristian- sand, hvor vi beregner å reise fra kl 07.45 og videre vestover E39. Vi stopper ved Lyngdal slik at alle som vil har muligheten til å få kjøpt seg litt å spise. Videre går turen mot Flekkefjord, Sandnes og Stavanger. Underveis stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Stavanger midt på dagen.
Kl 13.30 går passasjerbåten fra Strandkaien som tar oss ut til øya Sør-Hidle der blomstereventyret ”Flor og Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middagsbuffét før vi returnerer med båt til Stavanger. Forventet ankomst dit ca kl 18.15. Vi kjører så straks til vårt hotell for natten – Clarion Hotel Stavanger.

 

Dag 2

Vi spiser en deilig frokost på hotellet før vi setter kursen hjemover. Vi gir oss selv god tid og har liten grunn til å stresse – i dag skal vi bare hjem! Men før vi kommer så langt har vi flere stopp på veien. Først et stopp ved Sverd i stein like utenfor Stavanger. Deretter tar vi et 45-minutters besøk innom TS Museum. Vi kjører kystveien østover og ca kl 12.30 tar vi en lengre pause i Egersund. Her legges det opp til at hver enkelt kan få kjøpt seg litt å spise og kanskje myldre litt i butikker. Vakre Sogndalstrand fortjener en visitt før vi igjen kjører videre forbi Flekkefjord mot Lyngdal og Kristiansand. Vi gir oss selv god tid og har liten grunn til å stresse – i dag skal vi bare hjem!

 

Tilleggsinformasjon

 

Turprisen inkluderer:

¨  Velorientert sjåfør og helturist buss

¨  1 overnatting på hotell i sentrum

¨  Middagsbuffèt på Flor & Fjære

¨  1 frokost

¨  Båt t/r Sør-Hidle

¨  Guide på Flor & Fjære

¨  Inngang TS Museum

¨  Alle bompenger og veiavgifter

 

Tillegg for enkeltrom 390,- pr person

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag