Tirsdag 15. august 2023:
Sørlandet – Sandnes: Vi kjører fra Telemarksporten langs E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 09.50 og videre vestover E39. På Lyngdal Inn stopper vi og tar en pause. De som ønsker det kan her kjøpe seg litt å spise. Dette er ikke inkludert i turprisen. Videre mot Sandnes stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Sandnes tidlig på ettermiddagen. Hotellet ligger sentralt i byen. Her blir det innsjekk, og mulighet til å ta seg en tur ut å kikke på byen, og kanskje spise deilig middag? For de som ønsker det kan det bestilles middag på hotellet ved bestilling av turen. Denne koster kr 320,- per person.
Onsdag 16. august 2023:
Sandnes – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Sørlandet: Vi spiser en deilig frokost på hotellet. På avtalt tidspunkt sjekker vi ut og finner våre plasser i turbussen. Kl 11.00 går passasjerbåten fra Stavanger som tar oss ut til øya Sør-Hidle der blomster-eventyret ”Flor og Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middag før vi returnerer med båt til Stavanger ca kl 15.30. Tilbake i Stavanger, kjører vi så straks ut av byen og begir oss på hjemvei.
God fornøyelse!
TURPRIS
2 dager kun kr 3.390,-
Pris per person ved bestilling innen 15. juli 2023. Deretter kr 3.790,- per person.
Avreisedato: Tirsdag 15. august 2023
Retur: Onsdag 16. august 2023
Turprisen inkluderer:
¨ Velorientert sjåfør og helturist buss
¨ 1 overnatting i delt dobbeltrom
¨ 1 hotellfrokost
¨ Båt tur/retur Sør-Hidle
¨ Omvisning på Flor & Fjære
¨ Middag på Flor & Fjære
¨ Alle bompenger og veiavgifter
Tillegg for enkeltrom kr 395,- per person.
Middag på hotellet kr 320,- per person.
Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!
Historien om Flor og Fjære:
Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.