Fulltegnet!

Fulltegnet!

Flor & Fjære | Norge | buss | Risdal Touring

KUN 3.190,- per pers.
Når
20. - 21. juni 2023
Antall dager
2
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Lyngdal
Reisen er overstått!

Hovedmålet på denne turen er Flor og Fjære, beliggende på ”blomsterøya”  Sør-Hidle i byfjorden utenfor Stavanger. Her finner vi nemlig dette eventyret av en opplevelse. Med et klima som tillater planter som vi normalt må langt, langt sør for å finne vokse, har ekteparet som driver stedet bygget opp en attraksjon som får en til å undre: Hvordan er dette mulig her langt oppe i kalde nord?

VELKOMMEN!

 

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Tirsdag 20. juni 2023:

Sørlandet – Sandnes: Vi kjører fra Telemarksporten langs E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 09.50 og videre vestover E39. På Lyngdal Inn stopper vi og tar en pause. De som ønsker det kan her kjøpe seg litt å spise. Dette er ikke inkludert i turprisen. Videre mot Sandnes stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Sandnes tidlig på ettermiddagen. Hotellet ligger sentralt i byen. Her blir det innsjekk, og mulighet til å ta seg en tur ut å kikke på byen, og kanskje spise deilig middag? For de som ønsker det kan det bestilles middag på hotellet ved bestilling av turen. Denne koster kr 320,- per person.

 

Dag 2

Onsdag 21. juni 2023:

Sandnes – Flor og Fjære/Sør-Hidle – Sørlandet: Vi spiser en deilig frokost på hotellet. På avtalt tidspunkt sjekker vi ut og finner våre plasser i turbussen. Kl 12.00 går passasjerbåten fra Stavanger som tar oss ut til øya Sør-Hidle der blomster-eventyret ”Flor og Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middag før vi returnerer med båt til Stavanger ca kl 16.30. Tilbake i Stavanger, kjører vi så straks ut av byen og begir oss på hjemvei.

God fornøyelse!

 

Tilleggsinformasjon:

TURPRIS

2 dager kun kr 3.190,-

Pris per person.

 

Avreisedato: Tirsdag 20. juni 2023

Retur: Onsdag 21. juni 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Velorientert sjåfør og helturist buss

¨  1 overnatting i delt dobbeltrom

¨  1 hotellfrokost

¨  Båt tur/retur Sør-Hidle

¨  Omvisning på Flor & Fjære

¨  Middag på Flor & Fjære

¨  Alle bompenger og veiavgifter

 

Tillegg for enkeltrom kr 320,- per person.

Middag på hotellet kr 320,- per person.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Historien om Flor & Fjære

Historien om Flor og Fjære:

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag