En unik opplevelse! ⎮ Fulltegnet

En unik opplevelse! ⎮ Fulltegnet

Flor & Fjære | Norge | buss | Risdal Touring

KUN 3.990,- per pers.
Når
21. - 22. august 2021
Antall dager
2
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Lyngdal
Reisen er overstått!

Tips og ideer til hagen!

Hovedmålet på denne turen er Flor og Fjære, beliggende på ”blomster øya”  Sør-Hidle i byfjorden utenfor Stavanger. Her finner vi nemlig dette eventyret av en opplevelse. Med et klima som tillater planter som vi normalt må langt, langt sør for å finne vokse, har ekteparet som driver stedet bygget opp en attraksjon som får en til å undre: Hvordan er dette mulig her langt oppe i kalde nord? I tillegg får vi med oss den eventyrlige båtturen inn Lysefjorden og videre over Brokke Suleskard veien, ned til Rysstad i Setesdal, og derfra videre hjem. Et eventyr av en tur!

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Vi kjører fra Telemarksporten langs E18 til Kristiansand, hvor vi beregner å reise fra kl 09.30 og videre vestover E39. Vi stopper  på Lyngdal Inn slik at alle som vil har muligheten til å få kjøpt seg litt å spise. Videre går turen mot Flekkefjord, Sandnes og Stavanger. Underveis stopper vi selvsagt med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på beina. Vi ankommer Stavanger og hotellet, Comfort Hotel Stavanger, tidlig på ettermiddagen. Hotellet ligger sentralt i byen. Kl 17.00 går passasjerbåten fra Stavanger som tar oss ut til øya Sør-Hidle der blomstereventyret” Flor og Fjære” ligger. Det blir omvisning i den vakre parken, tid på egen hånd og ikke minst; en aldeles vidunderlig middagsbuffèt før vi returnerer med båt til Stavanger. Forventet ankomst dit ca. kl 21.30. Vi kjører så straks til vårt hotell for overnatting.

 

Dag 2

Stavanger – Lysebotn – Sørlandet: Vi spiser en deilig frokost på hotellet før vi setter kursen mot Lauvvik for å ferje innover Lysefjorden, inn til Lysebotn. Straks etter ilandstigning tar vi fatt på svingene opp mot Øygardstøl og videre mot Sirdal. Vi legger inn mulighet for en stopp underveis så de som ønsker det kan få kjøpt seg litt å bite i. Vi gir oss selv god tid og har liten grunn til å stresse – i dag skal vi bare hjem! Fra Sirdal tar vi høyfjellsveien over til Brokke, vi kommer ned til Rysstad og fortsetter sørover Setesdal til Evje og derfra til Kristiansand. Her deler vi oss og det går en buss øst– og en buss vestover.

 

Tilleggsinformasjon

 

Turprisen inkluderer:

¨  Velorientert sjåfør og helturist buss

¨  1 overnatting på hotell i sentrum

¨  Middagsbuffèt på Flor & Fjære

¨  1 frokost

¨  Båt t/r Sør-Hidle

¨  Guide på Flor & Fjære

¨  Ferje Lauvvik – Lysebotn

¨  Alle bompenger og veiavgifter

 

Tillegg for enkeltrom 390,- pr person

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag