Fulltegnet!

Foto: Flor & Fjære
Fulltegnet!

Fra Bergen Flor & Fjære | Stavanger | Busstur

KUN 3.990,- per pers.
Når
19. - 20. juni 2023
Antall dager
2
Avreise fra
Bergen/Stord/Haugesund/Sandnes
Reisen er overstått!

Tips og ideer til hagen

Hovedmålet på denne turen er Flor og Fjære, beliggende på ”blomsterøya” Sør-Hidle i byfjorden utenfor Stavanger. Her finner vi nemlig dette eventyret av en opplevelse. Med et klima som tillater planter som vi normalt må langt, langt sør for å finne vokse, har ekteparet som driver stedet bygget opp en attraksjon som får en til å undre: Hvordan er dette mulig her langt oppe i kalde nord? Bli med oss på en kort og hyggelig tur!

Her kan dere se noen av de flotte bildene de har lagt ut og lese mer om stedet.

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Mandag 19. juni 2023

Bergen – Stavanger – Sandnes: Avreise fra Bergen busstasjon  perrong P kl. 10.00. Turen går til Halhjem og ferge til Sandvikvåg. Fortsetter over Stord til Haugesund. Der blir det individuell lunsj.  I Haraldsgata er det flere koselige kafeer / bakeri som er verdt et besøk. Turen fortsetter til Arsvågen og ferge til Mortevika. Videre til Sandnes der vi sjekker inn på vårt Quality Residence i sentrum av byen. Felles middag om kvelden

Dag 2

Tirsdag 20. juni 2023

Sandnes – Flor og Fjære – Bergen: Etter en god frokost har vi litt tid i sentrum av byen før vi reiser med hurtigbåt til Flor og Fjære kl. 11.00. Der får vi omvisning og en velsmakende middag. Retur til Østhusvik kl. 16.00. Turen fortsetter på E 39 til Mortevika og ferge til Arsvågen. Videre til Sandvikvåg og ferge til Halhjem. Turens siste etappe går gjennom Os til Bergen.

 

Annen informasjon

TURPRIS

2 dager kun kr 3.990,-

Avreisedato: Mandag 19. juni 2023

Retur: Tirsdag 20. juni 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av     erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  1 overnatting i delt dobbeltrom

¨  1 frokoster

¨  1 middager

¨  Omvisning på Flor og Fjære

¨  Middag på Flor og Fjære

¨  Alle veiavgifter, ferger og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 320,-

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Historien om Flor og Fjære:

Det hele startet i 1965 da Åsmund og Else Marie Bryn kjøpte en forblåst husmannsplass på Sør-Hidle hvor de bygde en familiehytte. I 1987 ble Åsmund uføretrygdet og begynte å beplante området for å ha noe å holde på med. Flor & Fjære tok form, og folk strømmet til. Etter hvert ble det behov for bevertning. I 1995 åpnet sønnen Olav og Siri, kona hans, restauranten. Nå er det tredje generasjon, Endre Bryn Hidlefjord, som har overtatt, og planene for nye utvidelser er klare.

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag