Et hyggelig avbrekk til Kiel!

Et hyggelig avbrekk til Kiel!

Førjulscruise til Kiel | Cruise | Buss

KUN 3.750,- per pers.
Ved påmeldingen innen 15. oktober 2022
Når
5. - 7. desember 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Kristiansand/Sørlandet/Oslo
Reisen er overstått!

Et hyggelig avbrekk i hverdagen – og en hel liten reise i seg selv! Julebordscruise til Kiel med to behagelige døgn om bord i et av de flotte cruise-skipene. Trivelig busstur fra Sørlandet med vår
ekspressbuss konkurrenten.no. Fremme på Hjortneskaia i god tid før skipet legger fra kai. Vi bor komfortabelt om bord, nyter å være til sjøs.  Her skal vi hygge oss med nydelig mat, både frokost og deilig middag på reisen. Hva med å nyte utsikten fra Observation Lounge når vi seiler ut fra Kiel igjen? Begge veier har vi inkludert det helt store julebordet – et julebord det nesten ikke finnes maken til noe sted!
VELKOMMEN!

 

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 5. desember 2022

Kristiansand/Sørlandet – Oslo, ca 320 km: Turen starter fra Kristiansand med avreise kl 07.00. Vi har forhåndsreservert plasser om bord i vår ekspressbuss – konkurrenten.no på denne turen. Det er mulighet for påstigninger underveis. Gi beskjed ved påmelding hvor det passer best for deg å stige på bussen. Konkurrenten.no kjører oppom Color Line-terminalen på Hjortneskaia. Vi sjekker inn og finner våre komfortable innvendige dobbelt-lugarer. Om kvelden møtes vi til felles julebordsbuffet i skipets buffet-restaurant—Grand Buffet. Her har vi inkludert 1 enhet drikke (juice/brus/øl/vin) til måltidet. På kvelden er det show i Show Lounge hvor vi har reservert bord og 1 Showdrink til våre gjester.

 

Dag 2

Tirsdag 6. desember 2022

Om bord – i Kiel: Vi starter dagen med deilig frokostbuffet. Det store skipet manøvrerer seg sakte til kai kl 10.00. Imens kan vi avslappende nyte utsikten til by og yrende aktivitet langs kaier og verftsområde. I Kiel bygget man i sin tid verdens første ubåt!

MS Color Magic ligger 4 timer til kai i Kiel, og det er mulighet til å gå i land for den som ønsker det. I god tid før kl 13.30 må vi være om bord igjen. Husk at gyldig pass og ditt boardingkort må forevises ved ombordstigning. Skipet kaster sine fortøyninger kl 14.00 og vi anbefaler da gjerne en tur opp i Observation Lounge for å nyte utseilingen. Til avtalt tid møtes vi igjen i skipets buffetrestaurant – også denne gangen for å spise fra den store julebuffeten.
Inkludert i turprisen er 1 enhet (juice/brus/øl/vin) drikke til måltidet.

 

Dag 3

Onsdag 7. desember 2022

Oslo – Sørlandet/ Kristiansand: Etter en god natts søvn om bord nyter vi nok en god frokost på turen. Mette og for-nøyde er det ilandstigning i Oslo straks etter kl 10.00. Vel gjennom terminalbygget er det avreise med konkurrenten.no  kl 11.13. Også her forhåndsreserverte plasser for våre gjester. Vi takker for turen og ønsker dere vel hjem.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 3.250,- per person

Pris per person ved påmelding innen
15. oktober 2022, deretter kr 3.750,-

 

Avreisedato: Mandag 5. desember 2022

Retur: Onsdag 7. desember 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør

¨  Billett tur/retur med konkurrenten.no

¨  2 overnattinger i delt innvendig dobbeltlugar

¨  2 frokoster

¨  2 middager (julebordsbuffet) om bord

¨  1 enhet drikke til hver middag om bord

¨  1 bordreservasjon i Show Lounge,
inkludert 1 Showdrink

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Enkeltlugartillegg kr 300,-

Øvrige tillegg (pris per person):

3*-lugar med promenadeutsikt kr 230,-

3*-lugar med havutsikt kr 540,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag