Førjulscruise til Tallinn | 5 dager

Hjem » Reiser » Førjulscruise til Tallinn | 5 dager

Vi bare elsker Tallinn – og nå ønsker vi å få med våre tur glade gjester på førjulscruise!

Vi reiser med Tallinn Silja Line, koser oss om bord på dette flotte skipet med alt det har å by på denne førjulstiden. Framme i Tallinn besøker vi det populære julemarkedet som flere ganger er blitt nominert og stemt fram som et av verdens beste julemarkeder. Over 500 tusen mennesker fra hele verden besøker årlig dette markedet. Lokalt håndverk, varm vin og lokale delikatesser. I tillegg til Østersjøcruise tur/retur Stockholm blir adventsopplevelsen bortimot komplett. Kjenner dere lukten av pepperkakene? Det gjør vi, og den skal vi følge! Husk varme klær!

Reiseprogram

Dag 1

Fredag 22. november 2024:

Stavanger/Sørlandet/Grenland – Horten – Moss – Årjäng: Vi starter turen fra Stavanger Byterminal kl. 07.00 og kjører sørover E39 mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis. Også videre østover E18 gjennom gamle Aust-Agder og Telemark blir det mulighet for påstig-ning. Vi kjører frem til ferjeterminalen i Horten, klare for overfart med Bastøfergen til Moss. Vi kjører i behagelig tempo og gjør flere stopp underveis. Når vi krysser svenske grensen og kommer til Årjäng har vi første overnatting. Etter innsjekk blir det også felles middag.

Dag 2

Lørdag 23. november 2024:

Årjäng – Stockholm, ca 400 km: Frokost på hotellet før det er klart for avreise og videre kjøring østover. Vi skal nå strake veien mot den svenske hovedstaden – Stockholm. Når vi ankommer Stockholm kjører vi en liten sightseeing og får et lite inntrykk av denne flotte byen, før vi møter ved ferjeterminalen til Tallink Silja. Kl. 17.30 har cruise-ferjen Baltic Queen avgang til Tallinn og vi har fått tildelt våre lugarer, før vi nyter den flotte utseilingen gjennom Stockholms skjærgård og middag fra buffèen om bord. Resten av kvelden er din til å utforske skipet om bord, besøke Spa avdelingen eller svinge deg på dansegulvet til herlig musikk.

Dag 3

Søndag 24. november 2024:

Ankomst til Tallinn: Vi spiser frokost om bord i restauranten, før vi kl 10.45 (lokal tid) ankommer Tallinn. For alle som vil tilbringe noen timer på julemarkedet, er det lurt å kle seg godt. Straks etter ilandstigning og når formalitetene er unnagjort, tar turbussen oss til rådhus-plassen midt i gamlebyen som for øvrig er den best bevarte middelalderbyen i verden. Rundt på rådhus-plassen i magisk vinterlandskap og nær det flotte juletreet i Tallinn, står innbydende boder som byr på alt fra pynt, lokale delikatesser, håndlagde produkter og veldig mye annet. Hver søndag i adventstiden tennes et adventslys etterfulgt av hilsen fra kirken og byens ledere. Benytt anledningen til å besøke en av de mange kafèene der du kan varme deg med noe varmt å drikke og kanskje litt å bite i. I god tid før avgang kl. 18.00 reiser vi tilbake til vår flytende hjem som venter ved ferjekaien. Vi møtes igjen til deilig mat om bord mens vi seiler ut fra Tallinn i retning Stockholm.

Dag 4

Mandag 25. november 2024:

Stockholm – Trollhättan, 417 km: Frokosten nyter vi om bord under innseilingen til Stockholm. Straks etter ankomst til den svenske hovedstaden kl. 10.00, blir det toll- klarering. Av og til tar dette litt tid, men snart befinner vi oss igjen om bord i den komfortable turbussen. I raskt driv og tempo følger vi gode, svenske veier – men vi har god tid til å være på tur denne dagen og riktig koser oss. Vi ankommer Trollhättan på ettermiddagen, og sjekker inn på Scandic Swania hotell. Om kvelden møtes vi til felles middag.
Turen dag for dag:
Lokale

Dag 5

Tirsdag 26. november 2024:

Trollhättan – Strømstad – Grenland – Sørlandet – Stavanger, ca 625 km: En deilig frokostbuffèt står dekket til oss på hotellet, før vi takker for oss og kjører til Strømstad for å ta Color Hybrid kl. 13.40 til Sandefjord. Om du ønsker lunsj buffet om bord, kan denne bestilles ved påmelding til turen for kr 249,- per person. Vel i land på Vestfoldsiden, finner vi raskt frem til E18 igjen – og nærmer oss Telemark og Agder. Etter hvert som vi når de forskjellige avstigningssteder blir det å ta farvel med vårt reisefølge. Fra Kristiansand fortsetter kjøreturen hjem med de som har steget på bussen vestover langs E39 til Stavanger.
Takk for turen!

Pris og annen informasjon

TURPRIS
5 dager kun kr 4.990,- innen 15.09.2024 deretter kr 5.990,-

Turprisen inkluderer:

 •  Erfaren sjåfør og helturist buss
 • Velorientert reiseleder
 • Ferge Horten – Moss
 • Overnatting på Årjäng hotell utreise
 • 4 frokoster
 • 4 middager (hvorav 2 som buffet om bord på Baltic
  Queen)
 • Cruise Stockholm – Tallinn t/r med Baltic Queen i
  delt innvendig dobbel lugar
 • Overnatting på hotell i Trollhättan på hjemreise
 • Fergeoverfart Color Hybrid Strømstad – Sandefjord
 • Alle veiavgifter og bompenger

  Tillegg for enkeltrom/lugar kr 1.500,-
  Tillegg for utvendig lugar kr 420,- per lugar
  Tillegg Buffet hjemreise Color Line: kr 249,-

  Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
22 – 26 november 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Grenland, Sørlandet, Stavanger
Pris per person
5990,- per person

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.