Førjulstur til Gøteborg – med Ullared & Liseberg | 4 dager

Hjem » Reiser » Førjulstur til Gøteborg – med Ullared & Liseberg | 4 dager

Vi gjentar vår 4-dagers tur til Gøteborg med herlige folk! Om man velger å tilbringe dagene i Gøteborg, eller reise med på utfluktene blir opp til hver enkelt. Den ene dagen blir det mulig å oppleve et eventyrlig landskap med magisk julestemning på  Liseberg og nyte alle julens dufter og smaker. Den andre utfluktsdagen legger vi som vanlig til Ullared med full anledning til shopping av julegaver og alt annet en har behov for. Med påstigning fra Stavanger i vest til Sandefjord i øst blir det mulighet for mange å delta. Color Line frakter oss fra Sandefjord til Strømstad. Vi bor hele 3 netter på hotell i Gøteborg og får anledning til å oppleve Sveriges nest største by dekorert med julelys.

Vi  gleder oss til å se deg igjen!

 

 

 

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 21 . november 2024

Stavanger/Sørlandet/Sandefjord – Strømstad – Gøteborg, 440 km + 200 km: Vi starter ut fra de respektive påstigningsteder fra Stavanger i vest kl 07.30 og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand og videre til Sandefjord. Mulighet for påstigning underveis. Kl 17.00 har vi avgang med Color Line fra Sandefjord. Buffet om bord kan bestilles som tillegg ved påmelding til turen.  Etter landgang setter vi oss i bussen og kjører til Gøteborg. Midt i sentrum av Gøteborg sjekker vi inn på Comfort Hotel Gøteborg som blir vårt hjem de neste 3  nettene. Kvelden står til fri disposisjon.

 

Dag 2

Fredag 22. november 2024

Gøteborg: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker å bli med til Ullared finner vår plass i bussen. Ønsker du å bli i Gøteborg er selvfølgelig det mulig. Vi tilbringer dagen på Ullared og til avtalt tid på etter-middagen, får vi alle «pakkenellikker» fra Ullareds romslige handlekorger over i bussen og returnerer til hotellet. Resten av kvelden står til fri disposisjon.

Dag 3

Lørdag 23. november 2024

Gøteborg: Etter en god natts søvn og velfortjent avslapning etter all shoppingen, kan vi nå nyte frokostbuffèen og kjenne på den deilige følelsen av å være på tur. Vi har hele dagen til å utforske Gøteborg på egenhånd. Sen etter-middag blir det utflukt til Liseberg*). Kjenn på herlig julestemning, se vakker belysning og julepyntet landskap, drikke noe varmt og kanskje finne noe fint å kjøpe med seg. Det er flere spisesteder å velge mellom, så en vil alltid finne et sted å ta en matbit. Retur til hotellet til avtalt tid. Inngangsbillett ikke inkludert.

Dag 4

Søndag 24. november 2024

Gøteborg – Strømstad – Sandefjord/Sørlandet/Stavanger, 200 km + 440 km. Vi spiser frokost på hotellet før vi tar   farvel for denne gang. Vi kjører til  Strømstad hvor vi ankommer i god tid til ferjeavgang med MS Color Hybrid som kl 13.40 seiler til Sandefjord. Også her kan buffet om bord bestilles som tillegg. Beregnet ankomst til Sandefjord er kl 16.10 og straks etter ilandkjøring og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 4.550,-.
Pris ved påmelding innen 15. september 2023, deretter kr 5.550,-.

Pris per person i delt dobbeltrom. 

Turprisen inkluderer:

  • Helturistbuss og erfaren sjåfør
  • Reiseleder
  • Ferje t/r Sandefjord – Strømstad
  • Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom
  • 3 frokoster
  • Utflukt til Ullared som beskrevet
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.650,-/3 netter
Tillegg buffet utreise kr 299,- per person
Tillegg buffet hjemreise kr 299,- per person

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av  forhold utenfor vår kontroll!

*) Vi tar forbehold om Liseberg åpner for julemarked da de ikke kan bekrefte dato før nærmere sesongen.

Reisefakta

Når
21. – 24. november 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.