Kortreist glede!

Kortreist glede!

FØRJULSTUR TIL GØTEBORG | ULLARED & LISEBERG | RISDAL TOURING

Bli med på lang weekend til Gøteborg i førjulstiden. Den ene utfluktsdagen legger vi til Ullared med full anledning til shopping av julegaver og alt annet en har behov for. På den andre utflukten får vi oppleve et eventyr landskap med magisk julestemning på Liseberg. Vi kan gå på gavejakt blant alle gave-bodene og nyte alle  julens dufter og smaker. Med påstigning fra Stavanger i vest til Sandefjord i øst blir det mulighet for mange å delta. Fjordline frakter oss fra  Sandefjord til Strømstad. Vi bor hele 3 netter på hotell i Gøteborg og får anledning til å oppleve Sveriges nest største by i juledekor. På returen fra Strømstad til Sandefjord får vi overfart med verdens største «plug-in» hybridferje Color Hybrid. 

Velkommen til julestemning !

 

Tagger:, , , , , , ,

Turprogram

DAG 1

Torsdag 23 . november 2023

Stavanger/Sørlandet/Sandefjord – Strømstad – Gøteborg, 440 km + 200 km: Vi starter ut fra de respektive påstigningsteder fra Stavanger i vest  kl 06.00 og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand og videre til Sandefjord. Mulighet for påstigning underveis. Kl 15.20 har vi avgang med Fjord Line fra Sandefjord. Buffet om bord kan bestilles som tillegg ved påmelding til turen. Etter landgang setter vi oss i bussen og kjører til Gøteborg. Vi bor i gang avstand til Liseberg, og sjekker vi inn på vårt hotell for de neste 3 nettene. Kvelden står til fri disposisjon.

 

DAG 2

Fredag 24. november 2023

Gøteborg: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker å bli med til Ullared finner vår plass i bussen. Ønsker du å bli i Gøteborg er selvfølgelig det mulig. Vi tilbringer dagen på Ullared og til avtalt tid på sen ettermiddag, får vi alle «pakkenellikker» fra Ullareds romslige handlekorger over i bussen og returnerer til hotellet. Resten av kvelden står til fri disposisjon.

 

DAG 3

Lørdag 25. november 2023

Gøteborg: Etter en god natts søvn og velfortjent avslapning etter all shoppingen dagen før, kan vi nå nyte frokostbuffèen og  kjenne på den deilige følelsen av å være på tur. Avhengig av åpningstid på Liseberg, kan det bli mulighet for litt byvandring i Gøteborg på formiddagen for den som ønsker det. Bussen kjører oss til sentrum og henter oss til avtalt tid før vi gjør oss klare til dagens utflukt Liseberg. Her får vi kjenne på julestemning , se vakker belysning og julepyntet landskap, drikke noe varmt og kanskje finne noe fint å kjøpe med seg. Det er flere spisesteder å velge mellom, så en vil alltid finne et sted å ta en matbit. Vi returnerer til hotellet til avtalt tid.

 

DAG 4

Søndag 26. november 2023

Gøteborg – Strømstad – Sandefjord/Sørlandet/Stavanger, 200 km + 440 km. Vi spiser frokost på hotellet før vi tar   farvel for denne gang. Vi kjører til  Strømstad hvor vi ankommer i god tid til ferjeavgang med MS Color Hybrid som kl 13.40 seiler til Sandefjord. Også her kan buffet om bord bestilles som tillegg. Beregnet ankomst til Sandefjord er kl 16.10 og straks etter ilandkjøring og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

 

Inkludert i prisen

TURPRIS

4 dager kun kr 3.700,- per person ved bestilling innen 15. september 2023. Deretter blir prisen kr 4.200,- per person.

Avreisedato:  Torsdag 23. november 2023

Retur: Søndag 26. november 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Sandefjord – Strømstad

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Ullared som beskrevet

¨  Utflukt til Liseberg som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

 

Tillegg for enkeltrom kr 990,-/3netter

Tillegg buffet utreise kr  220,- per person

Tillegg buffet hjemreise kr 249,- per person

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag