Kortreist glede!

Kortreist glede!

FØRJULSTUR TIL GØTEBORG MED SISSEL OG RUNE | RISDAL TOURING

KUN 4.200,- per pers.
Pris ved påmelding innen 15. september 2023
Når
16. - 19. november 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

Etter en fantastisk Gøteborg tur med herlige folk friskt i minnet, gjør vi oss nå klare for en ny, innholdsrik tur der vi kan hygge oss sammen i førjulstiden. Om vi velger å tilbringe dagene i Gøteborg, eller reise med på utfluktene blir opp til hver enkelt. Den ene dagen får vi oppleve et eventyr landskap med magisk julestemning på Liseberg og nyte alle julens dufter og smaker. Den andre utfluktsdagen legger vi til Ullared med full anledning til shopping av julegaver og alt annet en har behov for. Med påstigning fra Stavanger i vest til Sandefjord i øst blir det mulighet for mange å delta. Fjordline frakter oss fra  Sandefjord til Strømstad. Vi bor hele 3 netter på hotell i Gøteborg og får anledning til å oppleve Sveriges nest største by dekorert med julelys. Vi gleder oss !

 

Tagger:, , , , , , , , ,

Turprogram

DAG 1

Torsdag 16 . november 2023

Stavanger/Sørlandet/Sandefjord – Strømstad – Gøteborg, 440 km + 200 km: Vi starter ut fra de respektive påstigningsteder fra Stavanger i vest kl 06.00 og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand og videre til Sandefjord. Mulighet for påstigning underveis. Kl 15.20 har vi avgang med Fjordline fra Sandefjord. Buffet om bord kan bestilles som tillegg ved påmelding til turen. Etter landgang setter vi oss i bussen og kjører til Gøteborg. Midt i sentrum av Gøteborg sjekker vi inn på Comfort Hotel Gøteborg som blir vårt hjem de neste 3  nettene. Kvelden står til fri disposisjon.

 

DAG 2

Fredag 17. november 2023

Gøteborg: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker å bli med til Ullared finner vår plass i bussen. Ønsker du å bli i Gøteborg er selvfølgelig det mulig. Vi tilbringer dagen på Ullared og til avtalt tid på ettermiddagen, får vi alle «pakkenellikker» fra Ullareds romslige handlekorger over i bussen og returnerer til hotellet. Resten av kvelden står til fri disposisjon.

 

DAG 3

Lørdag 18. november 2023

Gøteborg: Etter en god natts søvn og velfortjent avslapning etter all shoppingen dagen før, kan vi nå nyte frokostbuffèen og  kjenne på den deilige følelsen av å være på tur. Avhengig av åpningstid på Liseberg, kan det bli mulighet for litt byvandring i Gøteborg på formiddagen for den som  ønsker det, før vi gjør oss klare til dagens utflukt Liseberg. Kjenn på herlig julestemning, se vakker belysning og julepyntet landskap, drikke noe varmt og kanskje finne noe fint å kjøpe med seg. Det er flere spisesteder å velge mellom, så en vil alltid finne et sted å ta en matbit. Retur til hotellet til avtalt tid. Inngangsbillett ikke inkludert, men vil ligge på ca kr 160,- per person.

 

DAG 4

Søndag 19. november 2023

Gøteborg – Strømstad – Sandefjord/Sørlandet/Stavanger, 200 km + 440 km. Vi spiser frokost på hotellet før vi tar farvel for denne gang. Vi kjører til  Strømstad hvor vi ankommer i god tid til ferjeavgang med MS Color Hybrid som kl 13.40 seiler til Sandefjord. Også her kan buffet om bord bestilles som tillegg. Beregnet ankomst til Sandefjord er kl 16.10 og straks etter ilandkjøring og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

 

Inkludert i prisen

TURPRIS

3 dager kun kr 3.700,- per person ved  påmelding innen 15. september 2023. Deretter blir prisen kr 4.200,- per person.

 

Avreisedato:  Torsdag 16. november 2023

Retur: Søndag 19. november 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Sandefjord – Strømstad

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Ullared som beskrevet

¨  Utflukt til Liseberg som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 900,-/3 netter

Tillegg buffet utreise kr  220,- per person

Tillegg buffet hjemreise kr 259,- per person

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag