17. mai & pinse i Ålesund | 4 dager

Hjem » Reiser » 17. mai & pinse i Ålesund | 4 dager

17. mai er for oss nordmenn preget av tradisjoner og festligheter. Men i år ønsker vi å tilby noe mer unikt. Bli med oss på en herlig 17. mai tur til Ytre Sunnmøre! Vi kjører fra  Bergen oppover Vestlandet til Ålesund. Her sjekker vi inn på komfortable Hotel Noreg i sentrum av byen. Her får vi oppleve 17. mai tog og sang. Det blir også utflukter til Atlanterhavsveien – inkludert fiskesuppe i Bud. På 17. mai kan man også bli med på en flott utflukt ut til de vakre øyene utenfor Ålesund. Med oss på  reisen har vi Ingrid Telle som er godt kjent i området. Bli med oss på en herlig reise der vi i tillegg til nasjonaldagen og pinse også feirer den flotte norske naturen!

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 16. mai 2024

Bergen – Ålesund: Avreise fra Bergen Busstasjon perrong P  kl. 09.00. Videre fra Åsane terminal kl. 09.15 og Knarvik stopp Nord kl. 09.30. Gjennom Masfjorden til Oppedal og ferge til Lavik. Fortsetter på E 39 til Førde – langs Jølstravatnet til Skei – Byrkjelo – Anda og ferge til Lote.  Videre til Nordfjordeid – Folkestad og ferge til Volda. Vi gjør flere stopp underveis der det også blir mulighet for å kjøpe individuell lunsj. Fortsetter til Ørsta – Festøya og ferge til Solevåg og inn til Ålesund. Her sjekker vi inn på det sentrale hotellet Noreg. Til kvelden samles vi til felles middag på hotellet.

 

 

Dag 2

Fredag 17. mai 2024 (nasjonaldagen)

Opphold i Ålesund: Den store festdagen er her! Vi spiser en velsmakende 17. mai frokost ved hotellet denne morgenen. Det offisielle programmet fra Ålesund kommune er ikke klart. Men i 2023 startet toget kl 10.00. (Mer info om dette kommer nærmere avreise). Vi tilbringer formiddagen omgitt av den gode stemningen i byen. På ettermiddagen tar reiseleder de som ønsker med på en busstur ut til de flotte øyene Valdreøya, Giske, Godøya og Vigra. På kvelden samles vi til et festmåltid på hotellet.

 

Dag 3

Lørdag 18. mai 2024 (pinseaften)

Opphold i Ålesund: Etter en god frokost ved hotellet går turen nordover. Vårt mål for dagen er den lille bygden Bud. Turbussen tar oss med over Ørskogfjellet til Vestnes hvor vi tar ferge over til Molde. Herfra kjører vi den kjente Atlanterhavsveien til Bud. Stedet er en fantastisk flott plass ved kysten, som er kjent for sin gode fiskesuppe. Den skal også vi få smake på denne dagen på Bryggja. På returen gjør vi et stopp i Molde før vi kjører tilbake til Ålesund. Felles middag på kvelden.

 

Dag 4

Søndag 19. mai 2024 (1. pinsedag)

Ålesund – Bergen: Etter en god frokost setter vi kursen sørover til Bergen. Vår reiseleder Ingrid legger opp en  spennende retur i vår vakre Vestlandsnatur, med jevne stopp. Utpå ettermiddagen er vi tilbake i Åsane og Bergen og kan takke for en herlig tur sammen i godt selskap!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 6.800,-
Pris per person ved påmelding innen 15. februar 2024, deretter kr 7.500,-

Avreisedato: Torsdag 16. mai 2024

Retur: Søndag 19. mai 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør
¨  Reiseleder – Ingrid Telle
¨  3 x overnatting på hotell i delt dobbeltrom
¨  3 x frokoster
¨  3 x middager
¨  1 x lunsj—fiskesuppe i Bud
¨  Utflukter som beskrevet
¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.300,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Reisefakta

Når
16. – 19. mai 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen/Åsane/Knarvik
Pris
7500,- per pers

Denne reisen har allerede funnet sted