Sommer i Norge!

Sommer i Norge!

FRA BERGEN | NORDVESTLANDET & SMØLA | ULSTEINVIK & KRISTIANSUND

KUN 6.950,- per pers.
Pris ved påmelding innen 1. mai 2024
Når
29. juli - 1. august 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen/Åsane/Knarvik
Bestill

Norge er det vakreste landet i verden, med fjorder og fjell. Vi i Risdal Touring inviterer derfor med på en herlig rundtur i det norske landskapet. Turen går først til Ulsteinvik og på veien blir det mulig å besøke Vikingsenteret Sagastad. Så går turen videre til Molde og den lille byen Bud før vi kjører over den kjente Atlanterhavsveien til Kristiansund. Det er også inkludert en utflukt ut til Smøla hvor vi har med oss en lokalkjent guide. Turen har mange flotte opplevelser. Bli med på en herlig sommertur i Norge!

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 29. juli 2024

Bergen – Skei – Ulsteinvik: Avreise fra Bergen bussterminal, perrong P kl. 08.30. Fortsetter til Knarvik og tar med passasjerer underveis. Avreise fra Knarvik stopp Nord kl. 09.00. Fortsetter gjennom Masfjorden til Oppedal og ferge til Lavik. Videre til Vadheim – Førde – langs Jølstravatnet til Skei der vi stopper slik at de som ønsker kan få seg en lunsj (ikke inkl.). Fortsetter til Nordfjordeid, her gjør vi et lengre stopp. De som ønsker kan besøk det nye Vikingsenteret Sagastad, Dette kan bestilles ved påmelding til reisen. Videre til Grodås – Hornindal – Volda – Ørsta og til Ulsteinvik der vi spiser middag og overnatter på Quality Strawberry hotell.

 

Dag 2

Tirsdag 30. juli 2024

Ulsteinvik – Molde – Bud – Kristiansund: Etter en god frokost blir det et spennende besøk på ishavsmuseet som er på Brandal. Videre til Hareid og ferge til Sulesund. Fortsetter over Ørskogfjellet til Vestnes og ferge til Molde. Videre til Bud der vi spiser dagens lunsj (fiskesuppe) på  restauranten Bryggja. Fortsetter via Hustadvika over Atlanterhavsveien til Kristiansund. Overnatting på Quality Strawberry hotell som ligger i sentrum, det er ikke middag på hotellet under oppholdet.

 

Dag 3

Onsdag 31. juli 2024

Opphold i Kristiansund: Etter frokost starter vi turen over til Smøla, Alf Sætran er lokalkjent guide. Første ferge er over til Tustna og videre ferge over til Edøya. Så kommer vi til historisk grunn med viking graver, og en steinkirke fra 1200 tallet. Videre over holmer og skjær, høge og lave bruer over til Smøla. Østsiden er tettest befolket. Videre kjører vi utover til Veidholmen, 10 km. til fiskehavnen med tettbebyggelse, spisesteder etc. Her blir det omvisning med guide og en lunsj. Vi fortsetter inn til  vestsiden på øya,  passerer 68 vindmøller, men lite jordbruk. Kjører på tvers over til østsiden, her er det store veldrevne gårdsbruk med blant annet mye grønnsaksdyrking. Retur til hotellet i       Kristiansund.

 

Dag 4

Torsdag 1. august 2024

Kristiansund – Loen – Førde – Bergen: Etter en god frokost setter vi kursen sørover. Vi kjører E 39 til Molde og ferge til Vestnes. Videre til Stordal – Liabygda og ferge til Stranda. Fortsetter til Grodås – Stryn  der vi stopper for  individuell lunsj. Videre til Loen – Olden over Utvikfjellet – Byrkjelo – Førde, og til Sande kro der vi spiser turens avslutnings middag. Meny: Raspeballer med tilbehør. Fortsetter til Vadheim og ferge Lavik – Oppedal. Så videre til Bergen bussterminal hvor turen avsluttes. Vi takker for en hyggelig norgestur i godt lag!

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

4 dager kun kr 6.950,- pris ved påmelding innen 1. mai, deretter kr 7.650,-

Avreisedato: Mandag 29. juli 2024

Retur: Torsdag 1. august 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Moderne turbuss og erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  3 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  2 lunsjer (DAG 2 og DAG 3)

¨  2 middager (DAG 1 og DAG 4)

¨  Inngang på Ishavsmuseet

¨  Lokalguide på Smøla

¨  Alle ferger, veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 2.155,- per rom

Tillegg for besøk på Vikingsenteret Sagastad kr 200,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag