Fulltegnet! venteliste mulig!

Fulltegnet! venteliste mulig!

Fra Bergen | Nyttår i Haugesund | Risdal Touring

Vi i Risdal Touring gjentar den store suksessen fra de siste årene og inviterer på nye til en herlig nyttårsfeiring sammen. Årets tur går til Quality Hotel Maritim Haugesund. Her skal vi tilbringe dagene i godt selskap. Med oss på turen har vi Arne Vigelands Trio, som for øvrig er en del av den kjente Lindesnes Trekkspillklubb. De skal spille opp til dans og musikk, mens vi hygger oss med godt mat og prat. Bli med oss på en uforglemmelig nyttårsfeiring der alt er lagt til rette!

Tagger:, , , , ,

Program dag for dag

DAG 1

Lørdag 30. desember 2023

Knarvik – Åsane – Bergen – Stord – Haugesund, ca 165 km: Vi starter turbussen kl. 11.30 fra Knarvik, Åsane kl. 11:45 og Bergen Bussterminal perrong P, kl. 12:00. Deretter kjører vi frem til Halhjem fergekai og gjør et lite stopp her før vi tar ferge det korte stykket over til nordsiden av Stord. Herfra kjører vi til Haugesund. Her sjekker vi inn på Quality Hotel Maritim for de neste 2 nettene. Rundt kl. 17.00 samles vi i Caiano salen for felles informasjon og spørsmål knyttet til helgens arrangement og allerede kl. 18.00 blir det servert en flott middag i samme sal. Med oss på turen har vi Arne Vigelands Trio som igjen skal stå for musikk Kl. 20.30 i Caiano salen og kveldens tilbringes i hyggelig lag.

 

DAG 2

Søndag 31. desember 2023:

Opphold i Haugesund: Siste dag i 2023 starter som alle andre, nemlig med frokost kl. 08.30 – 10.00. Denne dagen er til fri disposisjon og mange ønsker kanskje en tur ut i  gatene i Haugesund, men for de som ønsker blir det arrangert en reisemesse i Caiano salen fra 11. – 13.00 med turprat og musikk etterfulgt av lunsj som er inkludert i prisen. Kl. 16.30 blir det også arrangert en liten kulturtime før det er tid for å stelle seg til den store nyttårsfesten. Vi samler oss til nyttårsbuffeten kl. 18.30 etterfulgt av kongens tale. Utover kvelden blir det musikk og hygge fremt til over midnatt og det nye året er et faktum!

 

DAG 3

Mandag 1. januar 2024

Haugesund – Stord – Bergen – Åsane – Knarvik, ca 165 km: Frokostbuffèt på hotellet fra kl. 08.30 – 10.30. Vi gir oss god tid før avreise fra hotellet kl. 11.00. Vi kjører nordover, tar fergen fra Sandvikvåg til Halhjem, og videre mot Bergen og de respektive avstigningsstedene. Vi håper alle har hatt det trivelig sammen med oss på tur – og ønsker fortsatt godt nyttår!  

 

Inkludert i turprisen

TURPRIS

3 dager kun kr 5.250,-

Pris per person ved påmelding innen 15. oktober 2023, deretter kr 5.550,-

Avreisedato: Lørdag 30. desember 2023

Retur: Mandag 1. januar 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Reiseledere

¨  2 hotell overnattinger i delt dobbelt rom

¨  2 frokoster

¨  1 lunsj

¨  2 middager som buffet

¨  Musikk, dans og underholdning i henhold til programmet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 600,- for begge nettene

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag