Kort sommertur!

Kort sommertur!

Fra Bergen | Midtsommer i Telemark | Risdal Touring

KUN 6.700,- per pers.
Ved påmelding innen 15. mars 2023
Når
22. - 25. juni 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen
Reisen er overstått!

Vrådal. Navnet betyr avkrok, men denne dalen vest i Telemark er langt i fra det! Bygden er kjent som en flott turistbygd, og her skal vi innlosjeres på Straand hotell hele 3 netter. Her har de bydd på trivsel og god service siden 1864. Hotellets beliggenhet gir et perfekt utgangspunkt til sommerkos og fornøyelse som vi skal nyte godt av. Over alt rundt oss er vi omringet av vakker natur. På årets lyseste kveld reiser vi på St. Hans cruise. Ferden går over innsjøen Nisser med veteran båten MS Fram. Denne vakre skuta er en gammel traver og ble bygget i 1909. Fra dekk får vi utsøkt utsikt til bålet som tennes på Straand Sommerland. La oss feire St. Hans sammen!

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

DAG 1

Torsdag 22. juni 2023

Bergen – Haukeli – Vrådal: Avreise fra Bergen busstasjon perrong P kl. 09.00. Videre fra Åsane Terminal kl. 09.15 og fra Arna Stasjon kl. 09.30. Vi fortsetter over Kvamskogen til Norheimsund og Tørvikbygd og ferge til Jondal. Videre til Odda – Røldal over Haukeli til Vinje – Vrådal og Straand hotell. Flere pauser underveis og tid for individuell lunsj. Kl. 19.00 samles vi til felles middag og hygger oss i salongen utover kvelden.

 

DAG 2

Fredag 23. juni 2023

Opphold i Vrådal: Etter en velsmakende frokost tar vi turen til Treungen og besøker Z museet. Det er individuell lunsj denne dagen. Om ettermiddagen blir det tur med båten Fram og St. Hans feiring utover midtsommer kvelden.

 

DAG 3

Lørdag 24. juni 2023

Opphold Vrådal: Etter en god frokost tar vi denne dagen en tur til den vakre og koselige kystbyen Kragerø. Byen er omtalt som perlen blant kystbyene. Vi rusler litt i byens gater og kjøper oss individuell lunsj.

Ettermiddagen slapper vi av på hotellet før vi samles til   felles middag kl. 19.00.

 

DAG 4

Søndag 25. juni 2023

Vrådal – Haukeli – Bergen: Etter en god frokost setter vi   kursen vestover. Vi kjører til Dalen og videre til Vinje – Haukeli – Odda til Utne og ferge til Kvanndal. Fortsetter gjennom vakre Hardangerbygder til Bergen. Flere stopp underveis og tid for individuell lunsj.

 

Inkludert i turprisen

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfarne sjåfører

¨  Reiseleder

¨  St. Hans tur med MS Fram

¨  3 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  3 middager

¨  Inngang z museet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 900,- for alle nettene

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag