FULLTEGNET! Venteliste er mulig

FULLTEGNET! Venteliste er mulig

Fra Bergen | Trondheim & Atlanterhavsveien | buss |

KUN 6.200,- per pers.
Når
15. - 19. august 2022
Antall dager
5
Avreise fra
Bergen/Åsane/Knarvik
Reisen er overstått!

Vi starter turen med å kjøre fra Bergen til Loen – Liabygda til Molde. Det er bare å glede seg! Kjennetegnet på denne turen er natur og kultur. Vi skal kjøre på den kjente Atlanterhavsveien, en av verden vakreste reise strekninger. Samtidig som vi får se Gudbrandsdalen og Dovre, men flotte dalfører og fjell. Vi får se Trondheim på sitt vakreste. På turen får vi en guidet tur i Trondheim og i Nidarosdomen med sin unike arkitektur. Dette blir en opplevelsesrik tur!

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 15. august 2022

Avreise fra Bergen busstasjon perrong P kl. 08.00.   Videre fra Åsane Terminal kl. 08.15. Videre til Knarvik og på E 39 gjennom Masfjorden til Oppedal og ferge til Lavik. Fortsetter til Vadheim – Førde – Langs  Jølstravatnet til Byrkjelo. Videre over Utvik fjellet til Loen – Stryn – Stranda og ferge til Liabygda. Fortsetter til Vestnes der vi spiser dagens middag. Etter middag  reiser vi med ferge til Molde og sjekker inn på hotell i sentrum av byen.

 

Dag 2

Tirsdag 16. august 2022

Etter en god frokost går turen videre nordover på den kjente Atlanterhavsveien bygget helt ute ved havet. Videre til Kristiansund der vi tar et stopp i sentrum av byen. Fortsetter nordover til Trondheim og sjekker inn på vårt hotell i sentrum av byen. Felles middag om kvelden.

Dag 3

Onsdag 17. august 2022

Etter frokost møter vi vår lokale guide som tar oss med på en spennende rundtur med bussen i byen. Det blir individuell lunsj. Etter lunsj besøker vi Nidarosdomen og Erkebiskop gården. Felles middag om kvelden på hotellet.

 

Dag 4

Torsdag 18. august 2022

Etter frokost blir det tid til å rusle litt i byens gater på egen hånd før vi setter kursen sørover til Oppdal og over Dovrefjell til Dombås. Videre nedover               Gudbrandsdalen til Granrudmoen der det blir middag og overnatting på Scandic Hafjell.

 

Dag 5

Fredag 19. august 2022

Etter frokost fortsetter turen over Jotunheimsvegen til Beitostølen – og videre over Filefjell til Borlaug – Lærdalstunnelen til Aurland – Flåm – Voss – Bergen.

 

Pris og annen informasjon:

5 dager kun kr 6.200,- pr. person

Avreisedato: Mandag 15. august 2022

Retur: Fredag 19. august 2022

 

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Reiseleder

¨  4 overnattinger på hotell i delt dobbeltrom

¨  4 frokoster

¨  4 middager

¨  Lokalguide i Trondheim

¨  Omvisning Nidarosdomen

¨  Inngang Erkebiskopgården

¨  Alle ferjer, veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.100,- totalt for alle nettene

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av  forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag