Fra Bergen

Fra Bergen

Fra Bergen | Ytre Sunnmøre & Atlanterhavsveien | buss |

KUN 5.850,- per pers.
Når
15. - 18. august 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen/Åsane/Knarvik
Reisen er overstått!

Vi inviterer til en hyggelig Norges ferie i slutten av sommeren. Bli med oss til Fosnavåg og Thon hotell. Her oppholder vi oss i 3 netter i gode  omgivelser. På veien stopper vi i Loen og de som ønsker har mulighet til å ta den flotte skyliften. Programmet er fylt med mange spennende besøk og opplevelser. Vi skal også kjøre et stykke på den verdenskjente Atlanterhavsveien fra Molde til Bud. I Bud får vi servert en god fiskesuppe før turen går tilbake til hotellet. Bli med oss på en behagelig Norgesferie i godt lag!

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Tirsdag 15. august 2023:

Bergen – Åsane – Knarvik – Fosnavåg: Avreise fra Bergen busstasjon kl. 08.30. Videre fra Åsane terminal kl. 08.45 og Knarvik stopp nord kl.09.00. Fortsetter på E 39 gjennom Masfjorden til Oppedal og ferge til Lavik. Videre til Vadheim – Førde – Skei – over Utvikfjellet til Olden – Loen, hvor vi gjør et stopp. ( Er været bra kan de som ønsker det ta en tur med Skyliften. NB. ikke inkl. i turpris). Turen fortsetter til Stryn med flere stopp underveis og tid til individuell lunsj. Turen fortsetter på Kvivsvegen til Volda og videre til Fosnavåg og Thon hotell. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken. Vi samles til felles middag på kvelden.

 

Dag 2

Onsdag 16. august 2023

Opphold Fosnavåg: Etter en velsmakende Sunnmøre frokost besøker vi Runde Miljøsenter på fuglefjelløya Runde. Individuell lunsj i Fosnavåg. Om ettermiddagen går turen til Ishavmuseet Aarvak på Brandal. Der får vi høre en interessant historie om vår nasjonale fangst og ishavshistorie. Felles middag.

 

Dag 3

Torsdag 17. august 2023

Opphold Fosnavåg: Etter en solid frokost skal vi på en spennende dagstur til Molde og den kjente Atlanterhavsveien. Vi reiser med ferge fra Hareid til Sulesund. Videre over Ørskogfjellet til Vestnes og ferge til Molde. Fortsetter over Atlanterhavsveien til Bud der vi har inkl. dagens lunsj som er hjemmelaget fiskesuppe med brød og kaffe. Vi returnerer til vårt hotell i Fosnavåg og samles til felles middag.

 

Dag 4

Fredag 18. august 2023

Fosnavåg – Bergen: Etter en god frokost setter vi kursen sørover. Vi kjører til Larsnes og ferge til Årvik. Videre til Åheim og over Maurstadheia til Bryggja – Nordfjordeid. Der tar vi et stopp ved det nye Viking senteret Sagastad. Her kan vi oppleve det 30 meter lange Myklebustskipet – et av verdens største Vikingskip. Turen fortsetter til Lote og vi ferger over til Anda, og kjører videre til Byrkjelo – Skei – Førde – Bergen. Flere stopp underveis og individuell lunsj.

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

4 dager kun kr 5.850,-

Pris per person

Avreisedato: Tirsdag 15. august 2023

Retur: Fredag 18. august 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  3 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  1 Lunsj på Bud

¨  3 middager

¨  Inngang viking senteret Sagastad

¨  Alle veiavgifter, ferger og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 900,-

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag