Gran Canaria med Lindesnes Trekkspillklubb

Hjem » Reiser » Gran Canaria med Lindesnes Trekkspillklubb

Dag 1, torsdag 18. oktober 2018 : Brokelandsheia / Sørlandet / Bergen / Stord / Haugesund / Stavanger – Stavanger Lufthavn Sola, ca 250 km (å kjøre fra Kristiansand) : Vi starter ut fra Brokelandsheia, øst i Aust-Agder om morgenen – for så å kjøre vestover E18 mot Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis, og likedan videre vestover E39 mot Stavanger Lufthavn Sola. Samtidig starter også en buss ut fra Bergen kl 06.00 for å kjøre sørover E39. Vi tar ferje over til Stord og frem mot Haugesund. Mulighet for påstigning underveis også etter avtale langs denne bussruten.

Vi beregner å være fremme ved Stavanger Lufthavn Sola ca kl 12.00. Vi sjekker inn og allerede kl 14.00 letter charterflyet på sin ferd mot Las Palmas, Gran Canaria. Om bord hygger vi oss. Det blir god stemning om bord – anført av turdeltakere fra Lindesnes Trekkspillklubb som bidrar til «liv og røre». Straks etter at vi har landet på Gran Canaria kjører vi med buss frem til innsjekking på Hotel Dunas Mirador i Maspalomas.

Dag 2 –12, fredag 19. – mandag 29. oktober 2018 : Opphold på Gran Canaria : Vi har frokost og middag på hotellet hver dag – og det blir mulighet for både fritt, eget opplegg dersom man ønsker det – eller å være med i det sosiale fellesskapet som brorparten av turdeltakerne vil delta i. Et par kvelder blir det dans og trekkspillmusikk i diskoteket med plass til omkring 400 gjester. Arrangementer her er kun åpne for de som er med som gjester i turopplegget til Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring. Bassengkomplekset og baren utendørs ved Hotel Dunas Mirador vil også titt og ofte være tilholdssted for mange av turens gjester. Kjenner vi opplegget rett – blir det nok til tider litt show og ablegøyer også her. Middagene på hotellet arrangeres som buffèt og der er drikke inkludert til middagene.

En av dagene prøver den Norske klubben og Lindesnes Trekkspillklubb å få satt opp en konsert utendørs i Pino Seco. Det blir da satt opp buss fra hotellet til trekkspillshowet og tilbake igjen. Denne bussbilletten koster € 10,- pr person.

UTFLUKTER : Se egen beskrivelse av utfluktene i programmet som ligger som egen link til høyre. Påmelding til utfluktene skjer samtidig som man melder seg på turen dersom man ønsker å delta.

Dag 13, tirsdag 30. oktober 2018 : Maspalomas – Las Palmas – Stavanger Lufthavn Sola – Stavanger / Haugesund / Stord / Bergen / Sørlandet / Brokelandsheia, ca 250 km (å kjøre til Kristiansand) : Vi nyter en deilig og siste frokost, for denne gang, på hotellet vårt – før vi reiser med de lokale og bestilte turbussene til flyplassen i Las Palmas. Her venter charterflyet oss, klar for avgang kl 12.00 til Stavanger Lufthavn Sola – hvor vi beregner å være omkring kl 19.00. Straks etter at vi har forlatt flyet, tar vi med bagasjen vår gjennom tollen og frem til de ventende bussene som skal kjøre oss hjem til de respektive avstigningssteder.

Pris for påstigning fra Bergen og Haugalandet kr 16.990,-

Reisefakta

Når
18.-30. oktober 2018
Antall dager
13
Avreise fra
Se programmet for alle stedene

Denne reisen har allerede funnet sted