Fra Bergen - Golf Hotel Viborg

Fra Bergen - Golf Hotel Viborg

Håndball – VM | Kvinnelandslaget | Herning | buss

KUN 6.330,- per pers.
Antall dager
5
Når
14. - 18. desember 2023
Avreise fra
Se programmet
Reisen er overstått!

Norges håndballjenter – kvinnelandslaget – har gitt oss mye glede gjennom mange år! Suksessen virker til å ikke ha noen ende, og i 2023 arrangeres VM for damer i samarbeid med våre naboland Sverige og Danmark. Vi sikret oss de beste billettene til finalehelgen i Danmark i Boxen i Herning, og vi tilbyr en unik kombinasjon av opplevelser! I tillegg til håndball-VM er det jule-markeder i hver en by og gode shoppingmulig-heter like over grensen til Tyskland. Vi har gode hoteller og vi legger opp til et variert program. Sosialt fellesskap, ren og ekte idrettsglede – i tillegg til lukten av brente mandler, glühwein og masse julestemning. Bli med!

 

 

Tagger:, , , , , , , , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Daag 1

Torsdag 14. desember 2023:

Knarvik/Bergen/Stord/Haugalandet – Stavanger (Risavika): Vi starter med turbussen vår fra Knarvik Terminal, stopp A kl 11.15 og Åsane Terminal kl 11.30, før vi også har påstigning ved Bergen Busstasjon, perrong P kl 12.00. Reiseruten leder oss frem til Fjord Lines terminal – og de som allerede har tilsluttet seg turen, følger reiseleder om bord i Fjordlines MS Stavangerfjord. Det blir en flott seiling langs kysten sørover mot Stavanger. Turbussen og sjåføren fortsetter reisen over Stord og innom Haugesund på vei til Stavanger Buss-terminal. Mulighet for påstigning underveis etter avtale ved påmelding. Turbussen og resten av gruppen kjører om bord i cruiseferjen i Risavika utenfor Stavanger – klare for avgang derfra kl 20.00. Alle våre gjester bor om bord i innvendige dobbeltlugarer med dusj/WC. Vi møtes for å spise fra det store buffétbordet som er dekket i skipets restaurant. Resten av kvelden nyter vi om bord, mens skipet seiler i rolig fart mot Hirtshals.

 

 

Dag 2

Fredag 15. desember 2023:

Hirtshals – Viborg – Herning: En deilig frokostbuffèt står dekket og klar på skipet. Ved ankomst Hirtshals kjører vi sørover på danske motorveier. Vi er på tur, koser oss og stresser ikke! Vi ankommer vårt hotell for turen – Golf Hotel Viborg – og sjekker inn.

Denne dagen spilles semifinalene, og vi håper det norske landslaget har klart å komme seg hit. Om ikke, kan det være at vi er litt skuffet – men likevel blir det håndball på toppnivå og store prestasjoner på banen. Etter kampene blir det retur til hotellet, og avhengig av kampoppsettet er vi fleksible og setter nok opp et par tidsalternativer for returbussene.

 

 

Dag 3

Lørdag 16. desember 2023:

Vi starter dagen rolig med god frokostbuffèt på hotellet – danskenes «morgenmad». De som ønsker det kan bli med på gratis og inkludert utflukt til Flensburg denne dagen. Fra de hotellene vi bruker på turen, er det 1-2 timers kjøretur frem til Flensburg.

I Flensburg blir det tid både ved CITTI-PARK og inne i sentrum med gater som er julepyntet, hvor de har jule-marked og hvor vi kan få kjøpt både glühwein og brente mandler. Bare lukten får oss i julestemning! Koselige restauranter som tilbyr god, tysk mat finner vi i hopetall.

Uten at vi enda tør garantere noe, arbeider vi med mulig-heten for å arrangere en felles «håndballfest» lørdag kveld for våre gjester. Mer informasjon om dette kommer!

 

 

Dag 4

Søndag 17. desember 2023:

Nok en dag starter i rolig tempo – med deilig frokostbuffèt på hotellet. En avslappende formiddag. Hva med en rolig rusletur i danske omgivelser? Nyte at vi kobler av og nesten kan føle at vi er i en annen tidsregning. Går kampene i Herning først om kvelden, vil vi forsøke å legge opp til en frivillig utflukt også denne dagen.

Vi vet ikke kampoppsettet enda for finalehelgen 2023. I Hamburg for 6 år siden startet bronsefinalen kl 14.00, mens finalen i Ljubljana nå sist var kl 20.30 om kvelden. Vi krysser fingrene og alt vi har for at de norske damene skal spille den finalen. Når resultatet er klart, returnerer vi forhåpentligvis svært så oppløftet tilbake til hotellet.

 

 

Dag 5

Mandag 18. desember 2023:

Viborg – Hirtshals – Kristiansand – Stavanger/Haugalandet/Stord/Bergen/Knarvik: Nok en ny dag starter med frokostbuffèt på hotellet. Vi sjekker ut, setter bagasje, og sikkert også noen håndballeffekter og julegaver, i bussens bagasjerom. Avgangstiden settes slik at vi greit rekker frem til Hirtshals omkring kl 11.00 – og det er ca 2 timers kjøring fra hotellet.

I tide til ferjeavgang kl 12.15 er vi klare for ny ombordstigning i MS Superspeed I. Vi benytter tiden om bord til avslapning, til en matbit i kafeteriaen eller man kan bestille lunsjbuffet om bord ved bestilling av turen. Selvsagt skal vi heller ikke glemme muligheten for litt taxfree-innkjøp i den store butikken om bord.

Kl 15.30 klapper det store skipet til kai i Kristiansand og straks etter at vi har passert gjennom tollen fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

 

 

PÅSTIGNINGSRUTER

Knarvik – Bergen – Haugesund – Stavanger:

Kl 11.15 Knarvik Terminal A

Kl 11.30 Åsane Terminal

Kl 12.00 Bergen busstasjon, perrong P

Kl 13.00 Nesttun terminal

Kl 13.25 Osøyro bussterminal

Kl 13.35 Halhjem ferjekai

Kl 14.25 Sandvikvåg ferjekai

Kl 15.00 Leirvik bussterminal

Kl 15.10 Føyno terminal

Kl 15.35 Haukås terminal

Kl 15.40 Sveio, bussholdeplass v/ Sveio Senter

Kl 16.15 Haugesund rutebilstasjon

Kl 16.30 Aksdal terminal

Kl 17.10 Arsvågen ferjekai

Kl 17.45 Mortavika ferjekai

Kl 18.25 Stavanger Byterminal

Kl 18.45 Risavika, Fjord Line AS

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

5 dager fra kr 6.330,- per person

Pris gjelder per person i delt dobbeltrom. Kampbilletter kommer i tillegg.
Depositum kr 3.600,- per person betales ved påmelding til turen.
Frist depositum er 14 dager fra bestilling.

 

Avreisedato: Torsdag 14. desember 2023

Retur: Mandag 18. desember 2023

Turprisen inkluderer:

¨ Velorientert sjåfør og helturist buss

¨ Minicruise med Fjord Line Bergen-Hirtshals, inkludert frokost- og julebuffet

¨ 3 overnattinger i delt dobbeltrom

¨ 3 hotellfrokoster

¨ Overfart med Color Line Hirtshals – Kristiansand

¨ Ferjer langs E39 på hjemreisen

¨ Alle bompenger og veiavgifter

 

Oppgradering til utvendig lugar Fjord Line kr 300,- per lugar.

 

Tillegg (pris per person):

Billetter i beste kategori til begge kampdagene kr 2.600,-

Enkeltroms- og lugarstillegg kr 2.090,-

Lunsjbuffet på hjemreisen kr 279,-

Begrenset antall buffetplasser!

 

Generell informasjon:

Ved påmelding registreres navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og fødselsdato, samt hvem som skal dele rom.

Ved eventuell avbestilling gjelder de til enhver tid gjeldende avbestillingsregler. Det vil si at i tillegg til avbestillingsgebyr skal håndballbillettene betales. Avbestillingsgebyr etter gjeldende satser.

Vi legger til rette for at grupper kan melde seg på og motta samlet faktura.

Siste betalingsfrist for hele turen er 60 dager før avreise.

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag