NYHET! Lillehammer og Oslo

NYHET! Lillehammer og Oslo

Håndball – VM | Herning | Buss | Comwell Hotel Middelfart

KUN 5.220,- per pers.
Antall dager
5
Når
14. - 18. desember 2023
Avreise fra
Lillehammer/Oslo/Larvik
Reisen er overstått!

Norges håndballjenter – kvinnelandslaget – har gitt oss mye glede gjennom mange år! Suksessen virker til å ikke ha noen ende, og i 2023 arrangeres VM for damer i samarbeid med våre naboland Sverige og Danmark. Vi sikret oss de beste billettene til finalehelgen i Danmark i Boxen i Herning, og vi tilbyr en unik kombinasjon av opplevelser! I tillegg til håndball-VM er det jule-markeder i hver en by og gode shoppingmulig-heter like over grensen til Tyskland. Vi har gode hoteller og vi legger opp til et variert program. Sosialt fellesskap, ren og ekte idrettsglede – i tillegg til lukten av brente mandler, glühwein og masse julestemning. Bli med!

 

 

Tagger:, , , , , , , , , , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Daag 1

Torsdag 14. desember 2023:

Lillehammer/Gardermoen/Vestfold – Larvik – Hirtshals – Middelfart: Vi starter med buss ut fra våre påstigningssteder. Det blir ombordstigning i MS Superspeed II som kl 17.30 har avgang til Hirtshals. Vi regner med at skipet vil være fullbooket med håndball-entusiaster som skal samme vei som oss! Mulighet for å forhåndsbestille buffet på overfarten ved bestilling av turen. NB! Buffet har begrenset antall plasser! Allerede kl 21.15 beregner vi ankomst til Hirtshals. Vi møtes alle sammen nede på bildekk for å finne våre seter i våre komfortable turbusser – og straks etter ilandkjøring fortsetter vi ut på E45. På gode motorveier glir milene raskt unna, og er vi heldige med trafikken – sjekker vi inn for overnatting ved vårt hotell rundt midnatt. Vi skal bo 4 netter på samme hotell.

 

 

Dag 2

Fredag 15. desember 2023:

En deilig frokostbuffèt står dekket og klar på hotellet. Vi er på tur, koser oss og stresser ikke! Formiddagen er til fri disposisjon. Rusle litt rundt på egen hånd, slå seg ned på en trivelig kafé eller nyte noe av det kulinariske våre danske venner kan by på?

Denne dagen spilles semifinalene, og vi håper det norske landslaget har klart å komme seg hit. Om ikke, kan det være at vi er litt skuffet – men likevel blir det håndball på toppnivå og store prestasjoner på banen. Etter kampene blir det retur til de respektive hoteller, og avhengig av kampoppsettet er vi fleksible og setter nok opp et par tidsalternativer for returbussene.

 

Dag 3

Lørdag 16. desember 2023:

Vi starter dagen rolig med god frokostbuffèt på hotellet – danskenes «morgenmad». De som ønsker det kan bli med på gratis og inkludert utflukt til Flensburg denne dagen. Fra de hotellene vi bruker på turen, er det 1-2 timers kjøretur frem til Flensburg.

I Flensburg blir det tid både ved CITTI-PARK og inne i sentrum med gater som er julepyntet, hvor de har jule-marked og hvor vi kan få kjøpt både glühwein og brente mandler. Bare lukten får oss i julestemning! Koselige restauranter som tilbyr god, tysk mat finner vi i hopetall.

Uten at vi enda tør garantere noe, arbeider vi med muligheten for å arrangere en felles «håndballfest» lørdag kveld for våre gjester. Mer informasjon om dette kommer!

 

Dag 4

Søndag 17. desember 2023:

Nok en dag starter i rolig tempo – med deilig frokostbuffèt på hotellet. En avslappende formiddag. Hva med en rolig rusletur i danske omgivelser? Nyte at vi kobler av og nesten kan føle at vi er i en annen tidsregning. Går kampene i Herning først om kvelden, vil vi forsøke å legge opp til en frivillig utflukt også denne dagen.

Vi vet ikke kampoppsettet enda for finalehelgen 2023. I Hamburg for 6 år siden startet bronsefinalen kl 14.00, mens finalen i Ljubljana nå sist var kl 20.30 om kvelden. Vi krysser fingrene og alt vi har for at de norske damene skal spille den finalen. Når resultatet er klart, returnerer vi forhåpentligvis svært så oppløftet tilbake til hotellet.

 

Dag 5

Mandag 18. desember 2023:

Middelfart – Hirtshals – Larvik – Vestfold/Gardermoen/Lillehammer: Nok en ny dag starter med frokostbuffèt på hotellet. Vi sjekker ut, setter bagasje, og sikkert også noen håndballeffekter og julegaver, i bussens bagasjerom. Avgangstiden settes slik at vi greit rekker frem til Hirtshals omkring kl 11.00 – og det er 2-3 timers kjøring fra de hotellene vi skal benytte.

I tide til ferjeavgang kl 12.45 er vi klare for ny ombordstigning i MS Superspeed II. Vi benytter tiden om bord til avslapning, til en matbit i kafeteriaen eller man kan bestille lunsjbuffet om bord ved bestilling av turen. Selvsagt skal vi heller ikke glemme muligheten for litt taxfree-innkjøp i den store butikken om bord.

Kl 16.30 klapper det store skipet til kai i Larvik og straks etter at vi har passert gjennom tollen fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

 

 

PÅSTIGNINGSRUTE

Lillehammer – Larvik:

Kl 10.35   Lillehammer Skysstasjon
Kl 11.05   Moelv E6
Kl 11.15    Brumunddal E6
Kl 12.00   Hamar, CirkleK Vangsveien
Kl 13.15   Gardermoen
Kl 14.05   Oslo Bussterminal
Kl 15.00   Bangeløkka, Drammen
Kl 15.25   Kopstadkrysset E18
Kl 15.35   Tønsberg Semkrysset E18
Kl 15.45   Fokserød
Kl 16.15   Larvik v/ Color Line

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

5 dager fra kr 5.220,- per person

Pris gjelder per person i delt dobbeltrom. Kampbilletter kommer i tillegg. Depositum kr 3.600,- per person betales ved påmelding til turen. Frist depositum er 14 dager fra bestilling.

Avreisedato: Torsdag 14. desember 2023

Retur: Mandag 18. desember 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Velorientert sjåfør og helturist buss

¨  4 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  4 hotellfrokoster

¨  Overfart med Color Line tur/retur

¨  Alle bompenger og veiavgifter

 

Enkeltromstillegg kr 1.305,-

 

Tillegg (pris per person):

Billetter i beste kategori til begge kampdagene kr 2.600,-

Julebuffet på utreisen kr 399,-

Biffbuffet på utreise kr 299,-

Begrenset antall buffetplasser!

 

Generell informasjon:

Ved påmelding registreres navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og fødselsdato, samt hvem som skal dele rom.

Ved eventuell avbestilling gjelder de til enhver tid gjeldende avbestillingsregler. Det vil si at i tillegg til avbestillingsgebyr skal håndballbillettene betales. Avbestillingsgebyr etter gjeldende satser.

Vi legger til rette for at grupper kan melde seg på og motta samlet faktura.

Siste betalingsfrist for hele turen er 60 dager før avreise.

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag