Blomstring i Hardanger!

Blomstring i Hardanger!

Hardanger | Cruise med Fjord Line | buss | Risdal Touring

KUN 4.990,- per pers.
ved påmelding innen 15. februar 2022
Når
10. - 13. mai 2022
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/ Sørlandet/Langesund
Bestill

Bli med oss på en liten Norgesferie på sjø og på land. Turen går til Bergen og Hardanger via Langesund, Hirtshals og Stavanger. Vi  seiler med Fjord Lines MS Bergensfjord til Bergen og får litt tid på egenhånd i byen før vi kjører videre til vakre Hardanger . Vi får 2 overnattinger på flotte Brakanes Hotell  og vi skal smake på sider i Ulvik. På returen kjører vi om Stavanger og hjem. Bli med og opplev noe av alt det vakre Norge har å by på!

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Tirsdag 10. mai 2022: Stavanger – Langesund: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Vi ankommer Langesund i god tid før avgang med MS  Stavangerfjord kl 14.30. Vi går om bord og finner våre innvendige lugarer. Vi møter vår reiseleder som orienterer om båten  og nyter utseilingen fra Langesund på vei mot Hirtshals.  Vi går ikke i land i Hirtshals . På kvelden møtes vi til felles buffetbord i restauranten.  Ellers er resten av kvelden til fri disposisjon.  Det er  forskjellig god underholdning om bord. Aktuelle sportsbegivenheter vises på storskjermer  i sportsbaren og det er mulig å svinge seg til hyggelig dansemusikk utover kvelden.

Dag 2

Onsdag 11. mai 2022: Stavanger – Bergen – Hardanger: Dagen starter med en god frokost i restauranten. Vi ankommer Stavanger kl 06.30 og seiler videre mot Bergen kl 07.00. Vi kan nå nyte den praktfulle naturen på seilingen innaskjærs mellom Stavanger og Bergen hvor vi beregner ankomst  ca kl 12.30. Vel i land finner vi  igjen våre plasser i bussen og vi kjører til sentrum hvor vi får tid på egenhånd. Vi samles i bussen igjen og kjører E39 og E16 frem til Voss og videre til Hardangerfjorden. Hvis man ikke er vandt til å reise med turbuss kommer man til å bli overrasket over utsikten man har over det flotte vakre landskapet fra de høye og komfortable plassene i bussen. Derfra langs fjorden til Ulvik hvor vi sjekker inn på Brakanes hotel.  Ulvik som ligger innerst i Ulviksfjorden er omkranser av majestetiske fjell. Vi møtes til felles middag på kvelden og etter det er resten av kvelden til fri disposisjon.

Dag 3

Torsdag 12. mai 2022: I Hardanger: I dag har vi god tid  før vi skal på utflukt så vi starter dagen med en god frokost i hotellets restaurant. Så gjør vi oss klare til å kjøre fra hotellet. Snart er vi i Ulvik  og vi skal besøke en lokal sider gård.  Her får vi omvisning og vi smaker på sideren. Her er også mulighet for å handle i gårdsbutikken. Denne må meldes på ved bestilling av turen. Etter dette hyggelige besøket kjører vi tilbake til hotellet og om kvelden møtes vi igjen til felles  middag. Her er det bare å kose seg!

 

Dag 4

Fredag 13. mai 2022: Hardanger- Stavanger – Kristiansand – Telemarksporten: Så er det siste gode hotellfrokosten for denne gang,- vi pakker ut og setter oss til rette i vår gode turbuss. Også i dag er det mye flott natur å se og vi stopper selvfølgelig med jevne mellomrom for å strekke  på beina  og for å spise lunsj. Vi kjører mot Kinsarvik, Ullensvang og Odda  og videre E134  frem til Stavanger og her går nok de første av våre medreisende av bussen. Videre kjører vi langs E39 mot

Kristiansand og derfra langs E18 så langt vi har passasjerer som skal stige av. Meld deg på og bli med oss på tur!

 

Pris og annen informasjon:

TURPRIS

4 dager kun kr 4.990,-

Pris etter 16.02.2022 kr 5.770,-

Pris pr. person i  delt dobbeltrom/ lugar

 

Avreisedato: Tirsdag 10. mai 2022

Retur: Fredag 13. mai 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  1 overnatting på ferje

¨  2 overnattinger på hotell

¨  3 frokoster

¨  3 middager/ buffeter

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom / Lugar kr 2.290,-

Tillegg  for utvendig lugar kr  300,- pr pers.

Omvisning og smaking på lokal sidergård kr 300,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Bilder til inspirasjon:

UK flag | German flag