Høstcruise fra Bergen!

Høstcruise fra Bergen!

Fra Bergen | Høstcruise til Kiel | Buss | Cruise

Bli med oss på et deilig avbrekk fra hverdagen! Cruise med MS Color Fantasy ut Oslofjorden til Kiel. En flott sommeropplevelse. Ta med venner, familie eller reis alene – hva med et «besteforeldre & barnebarn – cruise»? Vår påstigningsrute starter i Bergensområdet. Før cruiset blir det en hotellovernatting – og vi legger opp til at det første turkvelden blir anledning til en rusletur i vår vakre hovedstad. Noen vil kanskje ta operabygget og Bjørvika i nærmere øyensyn? På turens andre dag stiger vi om bord i den flotte cruiseferjen til Color Line. Vi skal bo 2 netter om bord og har hele skipets underholdningstilbud å spille på for å kose oss. Restauranter, myldregate, pizzeria, barer, puber, svømmebasseng og spa. Slapp av og nyt tiden om bord. Se på folkelivet eller ta en shoppingrunde. I Kiel blir det anledning til å ta seg en rusletur i land.

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 25. september 2023

Bergen – Eidfjord – Gol – Oslo, ca 470 km: Avreise fra Bergen busstasjon perrong P mandag kl 09.00. Videre fra Åsane terminal kl. 09.15. Fortsetter til Arna stasjon kl. 09.30 og videre over Kvamskogen til Norheimsund – Øystese – Ålvik – Granvin og til Eidfjord. Fortsetter over Hardangervidda til Geilo – Gol og Oslo overnatting på sentrale Comfort Hotel Børsparken. I kort gangavstand til alle de populære spisestedene i hovedstaden.

 

Dag 2

Tirsdag 26. september 2023

Oslo – Kiel Cruise: Etter en behagelig hotellfrokost, setter vi oss på bussen og kjører til Hjortneskaia. Vi sjekker inn og vi går om bord i MS Color Fantasy som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Vi samles til kveldsbuffet kl. 17.00. Gode og mette er vi klare for kveldens show kl. 20.30, her får vi også servert en flott velkomstdrink.  Da er det bare å kose seg utover kvelden med show, dans og moro!

 

Dag 3

Onsdag 27. september 2023

Kiel: Vi ankommer Kiel kl. 10.00. Etter frokost kan de som ønsker det gå i land og rusle litt i byens gater for å finne noen gode tilbud. Båten har avgang kl. 14.00. Om kvelden samles vi til en flott buffet i Grand Buffet kl. 17.00. Kvelden kan  benyttes til det man måtte ønske av  skipets mange tilbud.

 

Dag 4

Torsdag 28. september 2023

Oslo – Bergen: Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Deretter fortsetter vi i vår behagelige turbuss hjemover mot mer hjemlige trakter. Utpå kvelden er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig og av-slappende høsttur!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 4.800 per person

Pris ved påmelding innen 15. august, deretter kr 5.300,- per person

Avreisedato: Mandag 25. september 2023

Retur: Torsdag 28. september 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Reiseleder

¨  1 overnatting på hotell i delt dobbeltrom

¨  2 overnattinger i delt innvendig dobbeltlugar

¨  3 frokoster

¨  2 middager, derav 2 om bord som buffér med varme og kalde retter i restaurant «Grand Buffét»

¨  1 reservert plass i Show Lounge inkludert 1 glass musserende vin

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom/lugar kr 600,- for alle nettene

Tillegg for utvendig dobbeltlugar kr 1.200,- per lugar

Tillegg for utvendig enkeltlugar kr 1.500,- (dette er inkl. enkeltromstillegg)

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag